Kalle Hellberg: Var beredd på en rejäl ekonomisk krasch

publicerad 23 mars 2019
- av NewsVoice
Crestock.com

EKONOMI & DEBATT. Vi kan konstatera att vi befunnit oss i en kraftig högkonjunktur och med minusränta de senaste åren. Allmänheten har därmed funnit det enkelt att skuldsätta sig över öronen, så det kan vara dags för hela det ekonomiska systemet att snart rasa, vilket bankirerna kan ordna hur lätt som helst.

Text: Kalle Hellberg

Kalle HellbergMånga vill inte tro att det kan hända en ekonomisk krasch i Sverige och vissa vill inte ens höra något om detta. Men vi har följt den ekonomiska politiken i många år (jag har rotat djupt i maktens korridorer i över 45 år och fått en otrolig insyn och vänner med insyn högt uppe i hierarkin).


Det absolut värsta som kan hända, om kraschen utlöses, är om kontanterna redan har tagits bort, vilket Sverige ska vara först med i världen. Kontantlöshet ska införas inom ett par tre år enligt storbankernas (världsbankirernas) planering.


”Svensson” hjälper tyvärr till och banar väg för detta totalitära samhälle, genom att aldrig använda kontanter samt tycka att ”det är ju så mycket enklare att betala med kort eller med mobilen”, detta utan att förstå att det precis vad den verkliga makten vill.

Planerad krasch?

En ”kompis” som har försökt att ge en lättförståelig bild av hur kraschen kan gå till är Fritjof Persson, som i denna video beskriver vad som hände vid förra stora världskraschen 1929. Se den och fundera på vad det skulle innebära om det händer i morgon.

I denna video förklarar Fritjof Persson varför vi har fått nya sedlar och mynt både 2013 och 2017. Det ska ingå i planerna för kommande krasch. Det ska inte finns någon som har besparingar i madrassen, alla ska vara tömda på giltiga kontanter! Detta samtidigt som Riksbanken med Stefan Ingves i spetsen låtsas vara för kontanternas bevarande.

Förr eller senare...

Det kanske inte kommer att hända alls de närmaste åren, vilket vi får hoppas, men den som inte är förberedd om det händer kommer att vara i kraftigt underläge. Verkligheten är inte så vacker som vi skulle vilja att den var. Planering för en stor världskrasch pågår bakom draperierna. (Det är aldrig en slump om världsekonomin kraschar.Det finns de som noga har planerat sådant. Det är bla dessa aktörer jag har kartlagt i över 45 år.)

Här nedan en film från 2011 jag hoppas att du också vill se, den visar bla hur man skrattade åt de som varnade för en storkrasch strax innan den hände 2008. Då var det USA som drabbades värst.

Vi är nu i ett läge som liknar dåvarande, snart kan bubblan spricka igen, vilken den planeras göra med vissa mellanrum, denna gång kan även Sverige hamna inom ”explosionens” verksamma område. Har du beredskap för detta?

Text: Kalle Hellberg