Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Globalisternas hot om en sämre ekonomi är beräknande

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 mars 2019
- NewsVoice redaktion
European Parliament Strasbourg - Pressfoto
European Parliament Strasbourg - Pressfoto
European Parliament Strasbourg – Pressfoto

Eftersom Macron inför ett stundande EU-val använder all sin kraft för att försöka dupera och skrämma EU:s olika länder är det förväntat att IMF, World Bank, mfl backar upp Macron genom att sprida olika domedagsprofetior om en global ekonomisk recession inför EU-valet i maj.

Text: Jan Norberg, Bo Persson

Nu har det som väntat börjat dyka upp tydliga tecken på att den samlade globala eliten verkligen försöker trissa upp domedagsstämningar om en mycket kraftig lågkonjunktur i annalkande.

Lägligt och synnerligen koordinerat vill globalisterna få oss skrämda så att vi inför EU-valet i maj ska rösta för Macron och hans globalistiska krafter, allt för att förhindra vanligt folk att använda sitt eget sunda förnuft.

Macron koordinerar sina utspel med IMF, World Bank etc för att styra folks rädsla för att få igenom sin agenda.


På bara 1 år har många av globalisternas lydiga ekonomer ändrat sin outlook så att det mycket gynnsamma läget 2018 på mindre än ett år förbytts till en kraftig recession.


Globalisternas måttstock är ju alltid GDP (Gross Domestic Product) eller Bruttonationalprodukt på svenska. Detta mått ger dock ingen rättvisa åt hur den egentliga ekonomin i ett land mår. Många faktorer som påverkar ett lands ekonomi innefattas inte av begreppet.

Enligt detta GDP-mått befinner vi oss sannolikt inte i en lågkonjunktur, men om globalisterna kan driva fram en lågkonjunktur så räknar de iskallt med att folk i allmänhet skall bli rädda och rösta på något av de traditionella partierna vilka varit med om att skapa alla de underliggande orsakerna till att vi nu ser en konjunktursvacka stå inför dörren.

Skrämsel, rädsla och osäkerhet är något som globalister (eller motsvarande) använt i alla tider för att få folk att rösta som de vill.

Trump-faktorn

Det finns dock en osäkerhetsfaktor som globalisterna inte längre verkar kunna styra, den faktorn kallas för Donald Trump.

Avgörandets tid är snart inne för Donald Trump att bevisa om han är fågel eller fisk. Har globalisterna redan satt klorna i honom eller styrs han av sitt eget ego inför sin omvalskampanj 2020?

För att visa dådkraft inför sina kärnväljare kan Trump mycket väl tänkas avsluta handelskriget med Kina och då rår inte ens globalisterna på en ekonomisk återhämtning. Deras strategi kan därmed bli att straffa ”olydiga” länder med differentierade villkor för sina lån.

Text: Jan Norberg, Bo Persson

Källa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq