Tips på nya filmer och serier på Netflix, HBO och Viaplay

publicerad 22 mars 2019
- Underhållning @NewsVoice
Ben Affleck i filmen "Triple Frontier", Netflix. Foto: NewsVoice

De stora streaming-tjänsterna Netflix, HBO och Viaplay fyller ständigt på sina utbud med nya titlar, filmer som serier. Vi lyfter fram några av deras hetaste nytillskott.

Text: I samarbete med Filmtopp Media | Bild: Ben Affleck i filmen ”Triple Frontier”, Netflix.com. Foto: NewsVoice

Pretty Little Liars: The Perfectionists (HBO Nordic)

Pretty Little Liars - Filmaffisch: HBO
”Pretty Little Liars” – Filmaffisch: HBO

Den världsberömda ungdomsserien “Pretty Little Liars” handlar om ett kompisgäng som får anonyma hot av en person som planerar att avslöja deras mörkaste hemligheter, samtidigt som en av deras bästa vänner är försvunnen.

HBO Nordic (annonslänk) presenterar nu spinoff-serien “Pretty Little Liars: The Perfectionists”, i vilken mystiken skruvas upp ännu mer när ett mord sker i en liten småstad och ett ungdomsgäng kämpar med att behålla en hemlighet.

Black Monday (HBO Nordic)

Duon Seth Rogen och Evan Goldberg, som gav oss college-filmen “Supersugen”, är tillbaka med en ny serie, “Black Monday”. Handlingen följer en grupp outsiders som tar sig an de stora, anrika klubbarna på Wall Street.

I rollerna ser vi fantastiska Don Cheadle, Regina Hall och och Paul Scheer, som alla gör komedi till något extra.

Free Solo (Viaplay)

Free Solo- Filmaffisch: National Geographic
”Free Solo” – Filmaffisch: National Geographic

Den senaste fängslande dokumentären att landa på Viaplay är “Free Solo”, berättelsen om den första mannen någonsin att bestiga berget El Capitan, helt utan hjälpredskap.

Det är svårt att förstå att klättraren Alex Honnold är en verklig person. Hans beslutsamhet saknar botten och spänningen under bergsbestigningen är minst sagt gastkramande. “Free Solo” är en sådan film som gör att man inte vill leta efter nyafilmer på Dreamfilm, utan istället stötta upphovsmännen i fullast möjliga grad.

Triple Frontier (Netflix)

En grupp före detta soldaters lojalitet sätts på prov när de sluter samman igen för att stjäla en drogkungs stora förmögenhet och saker inte går som de ska.

I Netflix senaste storfilm “Triple Frontier” ser vi de två stora filmstjärnorna Ben Affleck och Oscar Isaac tillsammans. Deras samspel är en av rullens stora behållningar.

Amy Schumer Growing (Netflix)

Den vågade komikern och skådespelerskan Amy Schumer lyftes fram genom den stora producenten Judd Apatow, som höll som en av sina största favoriter. Idag står hon starkt på egna ben och gör både filmer och turnéer.

I hennes nya stand-up delar hon med sig om de ny statusuppdateringarna i hennes liv som gravid. Hennes show är fräck, men framförallt hysteriskt rolig.

Text: I samarbete med Filmtopp Media

Relaterat

  • Läs mer om film i NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq