ISIS besegras av Ryssland och Syrien i Dar’a-provinsen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 mars 2019
- NewsVoice redaktion

Filmen [nedtagen från Youtube] visar hur syriska och ryska trupper bekämpar ISIS-trupper i Dar’a-provinsen sommaren 2018. De civila förlusterna är enorma när trupperna beskjuter hus som ockuperats av terrorister.

Dar’a-provinsen i södra Syrien gränsar mot Jordanien i söder. Den administrativa huvudorten är Dar’a. Befolkningen uppgick till 943,000 invånare i slutet av 2008, enligt Wikipedia.

Filmen är producerad av ryska ANNA News.

Dar'a-provinsen i Syrien. Karta: Google Maps
Dar’a-provinsen i Syrien. Karta: Google Maps

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • De IS-svin vilka deltagit i detta krig skall nog möta sitt öde om vi bara låter Ryssarna och Syrierna ta hand om dem med krigets brutala logik.

    De svenska IS-svinen vilka av 7-klövern beviljats uppehållstillstånd skall förlora sin rätt till dessa enbart baserat på faktum att de befunnit sig på plats, oavsett om de är män, kvinnor eller barn.

    De skall inte ha gräddfil och tas tillbaka till Sverige, inte heller är de välkomna tillbaka även om de själva lyckas ta sig tillbaka till Sverige.

    När man ser denna film så slås åtminstone jag av tanken att dessa kallblodiga IS-mördare på sannolika grunder bär på hämnd, varför de bör elimineras av krigets hårda lagar innan de på nytt börjar sitt mördande.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *