NewsVoice collegejacka mars 2019
Redaktören bär självklart NewsVoice collegejacka, 17 mars 2019 – Foto: NewsVoice.se

Torbjorn Sassersson, 2019. Foto: F. SasserssonSponsra NewsVoice genom att köpa vår collegejacka för 600 kr. Då går ca 300 kr till NewsVoice redaktionella verksamhet. Vi har snart en ny medarbetare som kommer att förse NewsVoice med spännande innehåll och redaktionell hjälp. 

NewsVoice collegejacka 2019
NewsVoice collegejacka 2019

NewsVoice logga finns som screentryck på vänster ärm/axel. Jackan är svart. Det finns inga andra färger i denna upplaga.

Pris: 600 kr inkl moms, porto och frakt. Du kan välja att betala ett valfritt högre pris om du vill sponsra mer.
Storlekar: M, L (S finns tyvärr inte i denna upplaga)
Antal i lagret: endast 48 st (uppd. 17 mars)
Märke: North Pro Full Zip från Trinity Reklam
Material: 80% bomull och 20% polyester

Beställ så här

Beställ enklast genom att sätta in 600 kr eller annat valfritt högre sponsringsbelopp på BG 5064-2131 i Swedbank till Sasser Media Lab AB.
Du kan även Swisha summan till företagsnummer: 123 625 61 43

OBS: Beställningen MÅSTE inkludera:

  • Ditt namn
  • Postadress
  • Storlek på jackan
  • Antal (om du beställer fler än 1)

Collegejackan är svart i unisex-modell med hel dragkedja och två framfickor (ingen innerficka). Jackan har en mjuk och bekväm passform med ruggad, värmande insida och kraftig dragkedja i kontrastfärg. Muddar i ärmslut och nederdel. Sweatshirt-materialet är slitstarkt och ger bra rörlighet.

NewsVoice collegejacka 2019
NewsVoice collegejacka 2019

11 KOMMENTARER

  1. Tack för din kommentar. Låt oss använda detta kommentarsfält för allmänna frågor om jackan, precis som du gör. Inga supportfrågor här alltså.

    Maila allt gällande kundservice till redaktionen[snabel.a]newsvoice.se vid problem och frågor kring leverans, inbetalningsproblem förseningar, returer.

  2. Alla som skrivit minst 10 unika artiklar/debattartiklar som inte publicerats någon annanstans på webben får en jacka gratis, men bara till de 10 första som hör av sig.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here