Demonstration – Varför ska Sveriges pensionärer köras över av Regeringen?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 april 2019
- NewsVoice redaktion
Katerina Janouch - Foto: Samhällsnytt TV

Igår den 24 april hölls en demonstration “Vid din sida” för hemlösa pensionärer och andra pensionärer som lider av en utsatt situation i dagens Sverige. Samhällsnytt var där och intervjuade pensionärer, initiativtagaren och övriga som stöttade initiativet. 

Foto och reportage: Samhällsnytt TV


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: pensionärer
Stöd NewsVoice 2024
 • GULA VÄSTARNA

  Nu är det enkelt att protestera redan nu på söndag i EU-valet, på det enda sättet som politikerna bryr sig om. “Gula västarna” som ställer upp i EU-valet har kunniga och erfarna kandidater som vet vad det handlar om och ett kanonbra helhetsprogram som gynnar vanligt folk som värdesätter trygghet och välfärd (på riktigt) >>> http://folkhemmetsverige.se/2019/05/20/nu-kan-du-i-eu-valet-26-maj-tala-om-for-vara-politiker-att-nu-racker-det/

  Varje röst i EU-valet är viktig för att placera det nya partiet “Gula västarna” på den politiska kartan – ett första steg mot riksdagsvalet 2022. Läs programmet och fundera på hur många punkter som “ditt parti” uppfyller.

  Varför rösta på det minst dåliga partiet – nu när det finns ett kanonbra alternativ som utmanar på alla fronter?

 • Vem kom på ide’en att de skulle ha rosafärgade mössor? Påminner om töntarna i Byggnads fackförening.
  Vuxna karlar i rosa mössor. Usch!

 • Politikerna kör ju över hela svenska folket så varför skull de svenska pensionärerna vara undantagna?

  • De kör inte över alla pensionärer. Många pensionärer röstar för sin egen fattigdom och barnens misär.

   De gör det för att de faller för utmärkt känslorgumentation som omger en till synes enkel logik, som faktiskt är för barn och flyktingar, men det är en mycket kortsiktig logik, som är ingjuten i osnningar, osanningar som inte håller för en granskning.

   Lögnern håller inte långsiktigt och därför kommer lögnerna vara dåliga för framtidens barn. Det är en stor pedgogisk uppgift att undevisa folket om skillnaden melln lögn och sanning, och faran med att betrakta lögnmedier som ljuger, vilseleder och bedrr dygnet runt, men det är essentiellt att göra det och att göra det flitigt.

 • När får svenska folket rätt att sparka politiker som missbrukar våra mandat?
  Löfven/Lööf stjäl våra LIV och vår EGENDOM! Deras socialistiska våldsmonopol som skall skydda oss är KAPUTT!!!

   • När folket vaknar då kan vi göra gigantiska demonstrationer och manifestationer.
    Om 10% av folket kräver omval så måste regeringen lyda. Men det krävs rätt många underskrifter. Och straffa javisst, börja med Mona Sahlin 😉

    • Om 75% sover mentalt så hjälper inga underskrifter, inga demonstrtioner och inget omval. Vi måste tala “sanning” med varandra mellan valen!

     Demonstrtioner som medierna inte uppmärksmmar, eller skriver ner, eller inte leder till samtal människor emellan är meningslösa. Samtlet är nyckeln, men även HUR man leder detta samtal givetvis!

     75% av folket behöver ex. rejäla inslag av känsloargumentation! Lär er sann känslorgumenttion! “Tänk på barnen”, flyktingarna”, “de gamla” och “de sjuka” etc. är vad som behöver inflikas i all argumentation!

     Lär er avslöja alla lögner, men gå försiktigt fram med de hjärnförsmutsade! Rom byggdes inte på en dag.

     Lag-vägen är det nog svårt att straffa politiker retroaktivt, såvida man inte finner bevis på lagbrott i brottsbalken, ex. folkförräderi. Först måste vi ändå förändra sammansättningen i Riksdagen. Det är det första.

     Det gör vi bäst många tillsammans, varje dag, i samtal och på valdgen.

     Den som vill lyckas genom en annan väg än samtalet och demokratin kommer oundvikligen att komma fram till slutsatser som är absurda och leder till totalt kaos.

 • Problemet med alla S-röstare är att de inte ser något bättre alternativ. De TROR fortfarande på att S står för
  en socialdemokratisk politik. S är lika mycket kapitalister som M. De sitter tryggt i knäet på Wallenberg.
  Om man kunde få folk att fatta det, vore mycket vunnet.

  • Lär dig skilja på lögn och “sanning”, sedan måste du göra som det står i Soldathandboken, och så som Olof Palme gjorde, d.v.s. tala med människorna, enligt konstens alla regler. Var enda kotte är viktig, även nya svenska medborgre som vill att Sverige ska förbli Sverige är viktiga!

 • I dagens riksdagsdebatt svarade inte Stefan “svetsaren” Löfven på fråga från Jimmy Åkesson, varför han inte tog emot över 70 000 namnunderskrifter. Riktigt ynkligt! En nationell skandal! Jag skall erkänna att jag blir riktigt förbannad!

  Hoppas att alla av sossarna lurade och bedragna pensionärer inte ger denna landsförrädare ytterligare en chans i nästa val!!!!

  • Ja det finns flera landsförrädare i riksdagshuset. Tyvärr och skuggregering styr med Wallenbergarna och deras polare är dem som planerade allt viktigt. Frimurarna har väldigt mycket makt. Det borde vara totalt förbjudet att vara medlem i hemliga sällskap och samtidigt jobba som folkvald politiker. Ta med alla tjänstemän också i förbudet. Sen återinför vi tjänstemannaansvaret, tar tillbaka vårat myntverk och enbart staten får skapa pengar som bankerna sedan får låna pengar av staten emot ränta. Då tjänar vi miljarder i inkomst som ska till folket.

 • Bra att Newsvoice uppmärksammar detta. Tycker nog vi alla borde göra även lite mer reklam för Swebbtv.se som också har ett längre reportage ifrån demonstrationen ( https://youtu.be/1c-hsfMysaA ).

  Swebbtv har återkommande samhällsviktiga reportage och intervjuer, så prenumerera på deras youtubekanal. Alla alternativa sidor måste hjälpas åt och samarbeta, på så sätt kan en enad kraft väcka fler människor!

  • Jättebra point Lennart. Min tanke var att dela just länken till Swebbtv.se men nu behöver jag inte det.

   Min uppmaning blir – se den länken ovan! Så här illa är det i Sverige idag.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *