Drygt ett år senare – Har Åkesson eller Lövin rätt om ett svenskt förfall?

8
21

“Ökad otrygghet, växande vårdköer, nästintill dagliga skjutningar, handgranater på gatorna och upprepade sprängdåd mot poliser, polisstationer och polisbilar är inte anledningar nog att beskriva Sverige som ett land i förfall, enligt Isabella Lövin (Miljöpartiet)”. – Legenden

Videokälla: SVT Play i februari 2018, återpublicerat av videokanalen Legenden | Bild (förhandsvisning): Isabella Lövin (MP). Pressfoto (beskuret): Fredrik Hjerling. Licens: CC BY-NC ND 2.0, Flickr.com

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
0 0 rösta
Artikelbetyg
Prenumerera
Notify of
guest
8 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ale
Ale
Gäst
1 år sedan

Skjutningarna i Sverige extrema för hela Europa – ny studie varnar för utvecklingen.
http://www.dagensjuridik.se/2018/05/skjutningarna-i-sverige-extrema-hela-europa-ny-studie-varnar-utvecklingen

I Sverige är antal sprängningar med handgranater i våldsbrott bland de högsta i Europa.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/116-granatattacker-pa-atta-ar-sverige-sticker-ut

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
1 år sedan

Isabella Lövin, vem är det?

Birgitta
Birgitta
Gäst
1 år sedan

Skulle vara intressant att få veta vilka kriterier som MP ställer upp innan de kan säga att ett land är i förfall. De symtom som MP nämner är ju bara några av de många andra tecken på samhällsförfall som varje normalt funtad människa kan uppfatta.

Varje tal om förfall är ju en stark käftsmäll mot det politiska etablissemanget. Klart att de inte vill ta det ordet i mun.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Birgitta
1 år sedan

Birgitta, de flesta politiker är inte normalt funtade, utan lever i en skyddad verkstad långt borta från verkligheten. Deras kall ligger i att sko sig själva genom att blåsa sitt eget folk.

Leif Stålhammer
Leif Stålhammer
Gäst
1 år sedan

“Den svenska modellen” och “det går bra för Sverige” är parollerna för dagen. Dessa ord har blivit en sorts besvärjelse för regimen Lövén. Men epoken som började 1933 går nu mot sin svanesång i alla avseenden. Eller, den är stendöd, för att vara uppriktig. Alltsedan radarparet Karlsson / Bildt lurade in svenska folket i EU föreligger en total brist på idéer om vad man skall ha Sverige till, annat än som ett strövområde för turism. Hela Sverige skall leva utropade man samtidigt som man på allvar började avveckla den levande landsbygden. Man kan citera Bertolt Brecht: Lille man , de stora talar om fred. Bered dig på krig!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Leif Stålhammer
1 år sedan

Klokt och insiktsfullt talat!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
1 år sedan

Se denna länk, helt underbar!

https://www.youtube.com/watch?v=68JJ69ZKvxI

Tant Pia
Tant Pia
Gäst
1 år sedan

Man borde tala om den nedmonterade välfärden som drabbar barn, handikappade och våra gamla. Att montera ner i tysthet för att sedan fokusera på utmaningar, har man nog inte rätt kompetens. Förstår att damen anser att vi har en god ekonomi eftersom hennes parti strör pengar över hela världen, utan tanke på medborgarnas rättigheter till ett människovärdigt liv. Hon tycks leva i någon slags fantasivärld och skulle må bra av att se sig själv och sina kollegor i backspegeln innan hon börjar leta smutstvätt hos andra.