David Muehsam, pressfoto
David Muehsam, pressfoto

ANNONS FÖR FÖREDRAGET. Forskaren David Muehsam som är en av ledarna på forskningsinstitutet “Consciousness and Healing Initiative” i Bologna ska hålla ett föredraget: “Biofield Science and Healing: History, Terminology, Concepts and Devices” i Stockholm.

Arrangören “Sällskapet för Parapsykologisk forskning” skriver att healing enligt utövare och forskare sker via ett biologiskt fält. Vetenskapsgrenen biofields är ett växande forskningsfält som undersöker en vetenskaplig grund för energimedicin, healing och hur organismer fungerar energetiskt och fysiologiskt. Forskningen utförs inom biofysik, neurovetenskap och psykoneuroimmunologi.

Föredrag

Datum: onsdag 10 april, 2019, kl 19:00
Pris: studerande 50 kr, medlemmar 100 kr, övriga 150 kr
Lokal: Sal 6, Valhallavägen 148, 1 tr ner (Östermalms föreningsråd). Ta tunnelbana till  Karlaplan (uppgång Valhallavägen). Åk buss 1, 4 och 72.

Föranmälan till föredragen krävs inte. Du kan förhandsbetala på Swish 1230684480.
Ange datum, ditt namn och antal biljetter.

John Björkhems Minnesfond stödjer arrangemanget som äger rum i samverkan med Sällskapet för Parapsykologisk forskning (SPF). Ordförande för SPF är Göran Brusewitz, doktorand vid University of Greenwich.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
pelle
pelle
Gäst
9 april 2019 kl 12:03

Biofileds = medvetandet. Den enda verklighet som finns. Svårare än så är det inte. Allt levande kan använda detta medvetande till att föra över energi till någon annan levande entitet. Att tala om fält för att ge det en “vetenskaplig” klang är direkt missvisande och vilseledande.
Detta medvetande av vilket vi alla är en del, finns överallt, det år inget fält i teknisk mening, det ÄR.
Med mentalt fokus kan vem som helst utöva s.k. healing dvs föra över energi. Vad dessa healers INTE vet men tar betalt för, är att om de problem som en person har inte är lösta i den varelsens kontext, då kan ingen healer i världen ändra på det. Att försöka det är att ingripa i den personens livsväg, och det har man varken rätt till eller förmåga att göra.