Pågår ett krig mellan Hanif Bali och svenska gammelmedier?

1
0

”Politiker som är redo att ta skit och stå rakryggade för sina åsikter kommer att premieras”, säger Hanif Bali.

Intervjuaren Navid Modiri pratar med riksdagsledamoten Hanif Bali från Moderaterna om att kriga mot media, hur internet påverkat politiken och vad som händer när en enskild politiker får fler Twitterföljare än sitt moderparti.

Intervjun spelades in på Intiman i Stockholm under Hur kan vi: LIVE den 11/4 2019.

Hurkanvi.se

1 KOMMENTAR

  1. Hanif Balis plan är, helt tydligt, att locka röster till Moderaterna, som kommer bedriva samma bombhögerpolitik, med stöd till Usrael och samma gamla “moderata” islamister som vanligt, på order av Bilderberggruppen. Hade det varit tal om något annat hade han gjort en utbrytning för länge sedan, men det kommer han INTE göra. Han saknar ryggrad för det.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here