Pågår ett krig mellan Hanif Bali och svenska gammelmedier?

1

”Politiker som är redo att ta skit och stå rakryggade för sina åsikter kommer att premieras”, säger Hanif Bali.

Intervjuaren Navid Modiri pratar med riksdagsledamoten Hanif Bali från Moderaterna om att kriga mot media, hur internet påverkat politiken och vad som händer när en enskild politiker får fler Twitterföljare än sitt moderparti.

Intervjun spelades in på Intiman i Stockholm under Hur kan vi: LIVE den 11/4 2019.

Hurkanvi.se

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
22 april 2019 kl 03:28

Hanif Balis plan är, helt tydligt, att locka röster till Moderaterna, som kommer bedriva samma bombhögerpolitik, med stöd till Usrael och samma gamla “moderata” islamister som vanligt, på order av Bilderberggruppen. Hade det varit tal om något annat hade han gjort en utbrytning för länge sedan, men det kommer han INTE göra. Han saknar ryggrad för det.