Pågår ett krig mellan Hanif Bali och svenska gammelmedier?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 april 2019
- NewsVoice redaktion
Hanif Bali 11 april 2019 på Intiman. Foto: "Hur Kan vi?"
ArcanumSkolan

”Politiker som är redo att ta skit och stå rakryggade för sina åsikter kommer att premieras”, säger Hanif Bali.

Intervjuaren Navid Modiri pratar med riksdagsledamoten Hanif Bali från Moderaterna om att kriga mot media, hur internet påverkat politiken och vad som händer när en enskild politiker får fler Twitterföljare än sitt moderparti.

Intervjun spelades in på Intiman i Stockholm under Hur kan vi: LIVE den 11/4 2019.

Hurkanvi.se

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Hanif Balis plan är, helt tydligt, att locka röster till Moderaterna, som kommer bedriva samma bombhögerpolitik, med stöd till Usrael och samma gamla “moderata” islamister som vanligt, på order av Bilderberggruppen. Hade det varit tal om något annat hade han gjort en utbrytning för länge sedan, men det kommer han INTE göra. Han saknar ryggrad för det.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *