Lenny Kravitz visar upp sitt nya kreativa hem i Brasilien

2

Lenny Kravitz har flyttat till Brasilien där han bor på en portugisisk gård byggd på 1700-talet, då ett nybyggarställe som ursprungligen användes för kaffeproduktion. Omgivningen är extremt naturskön och byggnaderna är nyrenoverade. Han hittade gården 2016 och han verkar bo där mer eller mindre permanent. 

Gården är anpassad för maximal kreativitet, kroppslig och mental hälsa. Kockarna lagar vegetarisk mat, men utanför finns stora grillar. Kravitz uppger att gäster är välkomna, men man kan anta att det i första han gäller musiker och konstnärer.

Text: NewsVoice | Video publicerad av Architecturaldigest.com den 17 april 2019

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
22 juni 2021 kl 18:15

Sertanejo Brasileira, https://youtu.be/WnaEGsqYfhY

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
22 juni 2021 kl 18:13

Den lille grindvakten. Sertanejo, rancheras do brazil.
Brazilikansk country music.