USA:s utrikesminister Mike Pompeo erkänner att CIA ljög, lurades och stal

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 25 april 2019
- Torbjörn Sassersson red.
Mike Pompeo 15 april 2019, College Station. Foto: RT.com

NOTERAT. “I was a CIA director, we lied, we cheated we secret stole… it’s like, we had entire training courses. Uh, It reminds you of the glory of the American experiment”. Medgivandet kommer från den tidigare CIA-chefen Mike Pompeo vid ett tal inför en större publik i Texas i april.

I det pågående informationskriget mellan Ryssland och USA är lite uppriktighet under ett tal i staden College Station (Texas) den 15 april 2019 av den tidigare CIA-chefen Mike Pompeo uppfriskande. RT passar på att lyfta fram Pompeos uttalande till en bredare allmänhet genom att fråga ett antal personer ute i världen vad de tycker om att CIA ljugit, lurats och stulit. RT verkar ha haft svårt att finna någon som tycker det är bra jobbat av CIA, men om CIA ställt samma fråga hade de fått ett annat svar?

“While his audience seemed to get a rise out of the secretary’s comment, RT interviewed a few Americans who found it less funny and more disturbing. Predictably, that sentiment was shared by people from other parts of the world as well…”

Mike Pompeo är en amerikansk jurist, krigsveteran och republikansk politiker som för närvarande är USA:s utrikesminister. Pompeo blev högsta chef för CIA i januari 2017. Han avgick den 26 april 2018, då han tillträdde som utrikesminister.

Text: Torbjörn Sassersson

Källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Mike Pompeo
Stöd NewsVoice 2024
 • The European Union is obliged to participate in US wars
  by Thierry Meyssan
  https://www.voltairenet.org/article206265.html

  Ovanstående kommentar skrev jag igår, innan jag nu ser bevis för riktigheten hos Pompeo’s uttalande. Det är Thierry Meissan som levererar den och den “sanningen” gäller hela den amerikanska administrationen.
  Maastricht föredraget har nämligen placerat alla medlemmar av den Europeiska Unionen, inklusive de neutrala länderna och deras samtliga försvarsmakter under NATO:s auktoritet och dominans (eng. suzerainity. Suzerain betyder feudal lord,; Collins National Dictionary), som i sin tur styrs, exklusivt från USA. När sålunda Pentagon delegerar det ekonomiska huvudorganet i ett visst land, som de önskar förstöra, till “the US Department of the Treasury (USDT), så är samtliga medlemsländer i EU och NATO, tvungna att antaga och följa de amerikanska sanktionerna.
  Meissan förklarar att Donald Trump, efter Mueller rapporten, nu har funnit nya allierade bland generalerna, vars målsättningar han stöder. Amerikansk imperialism är här igen! Således har de krig som presidentkandidat Hillary Clinton utlovade, nu deklarerats, men inte enbart av militära krafter, utan än mer ekonomisk krigföring. Meissans artikeln rekommenderas till genomläsning. ( Det var han som 2002 avslöjade att det var en kryssningsrobot som flög in i Pentagon, ej AA Flight 77, och fick viss allmän publicitet, men vad hjälpte det mot ett monolitiskt ägt MSM).

 • Central Intelligence Agency: Vi ljög, lurades och stal! Med hjälp av Artificial Intelligence blir nog allt hederligt och transparent, kanske någon hoppas och tror. Skall man döma av publikreaktionen, så är CIA omtyckt av Texas-borna, som verkar gilla sitt lands “Glory of the American Experiment” och menar därmed amerikanskt ledarskap i världen, d v s Anglo-Zionist supremacy, eller som vi säger, herravälde över hela klotet. Dagens svenska politiker, från moderater, liberaler, över center-extremisterna, sossarna och vänstern önskar uppenbarligen detta tillstånd, då “Sju-klövern” nu i mer än 18 år har accepterat Imperiets lögner, lurendrejerier (falsk flaggade psyk-op’s t ex) och stölder (Palestinsk mark och bosättningar t ex). Dagens sossar kryper gärna för Herrefolket, något man inte kunde beskylla Palme et consortes för under de ljuva åren på 60- och 70-talen. Istället moppsar Stefan Löfven, Lord Welder of Rosenbath, upp sig mot president Putin i tid och otid. Måhända är lorden så korkad att han tror på SR/SVT:s “omvärldsanalys”. Inte kan väl MUST ha berättat, vad som dock förevarit?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *