Betway och Betfair är bästa bettingsidor

publicerad 9 maj 2019
- Underhållning @NewsVoice
Online gaming - Foto: Betway.com

I samband med årsskiftet implementerades en spellicens i Sverige vilket innebär att spelbolag behöver anpassa sig efter ett flertal olika regler för att kunna erbjuda betting inom Sverige.

Detta har bland annat inneburit att det inte längre finns en lika stor skara av spelbolag som erbjuder betting till svenska spelare. Utbudet av spelbolag som har licens i Sverige är dock fortfarande stort och för att hjälpa dig med att hitta det bästa spelbolaget och bettingsidor för dig kan du läsa denna text.

I skrivande stund är det över 80 stycken spelbolag som beviljats licens för att erbjuda sin produkt till svenska spelare och vid en första anblick är det inte helt enkelt att veta vilket av dessa bettingsidor som passar just dig bäst.

För att du ska kunna bli nöjd med ditt val av spelbolag är det viktigt att du frågar dig själv, vad är det jag eftersöker? För även om spelbolagen tenderar att se likadana ut till en början så skiljer dom sig faktiskt på flera områden.

Vissa spelbolag specialiserar sig på erbjuda sina kunder ett brett utbud av sporter/marknader, andra på konkurrenskraftiga odds och en del spelbolag fokuserar på att erbjuda lukrativa välkomstbonusar.

Bästa bettingsidor – Två spelbolag som täcker de flesta områdena är Betway och Betfair

Betway – ett av de största bolagen

Som ett av Europas största spelbolag så bör Betway vara en passande kandidat till spelbolag för dig. De senaste åren har Betway tagit stora kliv i utvecklingen av sin produkt och etablerat sig på den svenska marknaden inom betting.

  • Betway erbjuder över 190,000 events inom 50 sporter och dessutom en fullgod välkomstbonus som ger dig möjligheten att få en bra start på ditt spelande.
  • Dessutom är Betway ett spelbolag som är i toppen när det kommer till utdelningsprocent.
  • Höga odds.
  • Ett extra plus hos Betway är att du som spelare enkelt kan navigera dig på sidan, oavsett om du loggar in via en dator eller mobil.

Att Betway kan erbjuda dig som kund en hög utdelningsprocent kombinerat med höga odds har definitivt varit en avgörande faktor i att spelbolaget tagit så stora kliv dom senaste åren.

Betfair – Erbjuder sina spelare en spelbörs!

Ett annat spelbolag som förtjänar att framhållas i denna text är Betfair. Idag anses Betfair vara ett av världens främsta spelbolag och en stor anledning till detta är deras marknadsledande odds. Utbudet hos Betfair är även det imponerande och framförallt om du gillar betting på fotboll. Som kund hos Betfair erbjuds du möjligheten att placera spel både före matchstart och live till ett massivt utbud.

Förutom att du kan ta del av marknadsledande odds och ett brett utbud så har Betfair även ytterligare funktioner som gör att spelbolaget skiljer sig från sina konkurrenter. Till exempel kan du använda dig av deras Cash Out-funktion, vilket ger dig som spelare chansen att hämta hem en vinst innan slutsignalen eller minimera en förlust.

Exempel på Cash Out: Ditt placerade spel är för tillfället vinnande, men du är orolig för att det kan komma att ändras. Du kan då välja att stänga ditt spel (Cash Out) och plocka hem en mindre summa än vad du skulle vinna om spelet går in efter att eventet är avgjort.

Förutom att erbjuda en nästintill komplett bettingsida så urskiljer sig Betfair sig även med sin spelbörs “Betfair Exchange”. Att spela Betfair Exchange innebär att du som spelare ges möjlighet att själv agera spelbolag. Du spelar alltså mot andra spelare och tar antingen del av odds som dom andra kunderna lagt eller sätter egna odds för ett event.

Fördelen med att spela via Betfairs spelbörs är bland annat att du alltid får dom bästa oddsen. Detta är möjligt då du spelar mot andra spelare och inte mot Betfair, vilket då innebär att spelbolaget inte behöver gå in med någon risk.

  • Betfair har marknadsledande odds. Du får alltid får de bästa oddsen.
  • Imponerande utbud, särskilt betting på fotboll.
  • Du kan placera spel både före matchstart och live till ett massivt utbud.
  • Cash Out, hämta hem en vinst innan slutsignalen eller minimera en förlust.
  • Betfair Exchange, du kan själv agera spelbolag.

Sammanfattningsvis så kan vi säga att det finns ett flertal bra spelbolag i Sverige. Vi anser dock att du bör använda dig av någon av de två bettingssidor som vi rekommenderat i denna text.

Extern skribent

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: bettingsidor