Bern och Willgert kommenterar syrligt om Sveriges ekonomi, media, energi, pensionärer

publicerad 20 maj 2019
- av NewsVoice
Mikael Willgert och Lars Bern 19 maj 2019. Foto: SwebbTV.se

Lars Bern och Mikael Willgert samtalar om Sveriges ekonomi och kronans fall, energiproblem, integration, Socialdemokraternas ökade beroende av röstande migranter och den växande gruppen av fattiga pensionärer. 

Lars Bern varnar för att vi inte ska räkna med någon välfärd i framtidens Sverige och han tror att Socialdemokraterna börjat fatta att de förlorat förtroende hos Sveriges pensionärer. Istället måste partiet finna väljare i utanförskapsområden bland muslimerna, som dock förväntas bilda sitt eget parti. Då kommer både S och MP kollapsa, tror Bern.

I april demonstrerade uppskattningsvis 4000 personer i centrala Stockholm för fattigpensionärer och den nya krisgruppen hemlösa pensionärer, något som massmedierna valde att tona ner, konstaterar Mikael Willgert.

Bern och Willgert diskuterar bland annat även "stigmatiseringen" av kärnkraften och att bristen på energiplanering ger en avsevärd risk för elbrist.

Text: NewsVoice | Video och foto: SwebbTV | Bildmontage: NewsVoice