Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Bern och Willgert kommenterar syrligt om Sveriges ekonomi, media, energi, pensionärer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 maj 2019
- NewsVoice redaktion
Mikael Willgert och Lars Bern 19 maj 2019. Foto: SwebbTV.se

Lars Bern och Mikael Willgert samtalar om Sveriges ekonomi och kronans fall, energiproblem, integration, Socialdemokraternas ökade beroende av röstande migranter och den växande gruppen av fattiga pensionärer. 

Lars Bern varnar för att vi inte ska räkna med någon välfärd i framtidens Sverige och han tror att Socialdemokraterna börjat fatta att de förlorat förtroende hos Sveriges pensionärer. Istället måste partiet finna väljare i utanförskapsområden bland muslimerna, som dock förväntas bilda sitt eget parti. Då kommer både S och MP kollapsa, tror Bern.

I april demonstrerade uppskattningsvis 4000 personer i centrala Stockholm för fattigpensionärer och den nya krisgruppen hemlösa pensionärer, något som massmedierna valde att tona ner, konstaterar Mikael Willgert.

Bern och Willgert diskuterar bland annat även “stigmatiseringen” av kärnkraften och att bristen på energiplanering ger en avsevärd risk för elbrist.

Text: NewsVoice | Video och foto: SwebbTV | Bildmontage: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq