EU-valet 2019 – Resultaten

4
59

 

Några kommentarer:

“Socialdemokraterna blir största parti med 23,6 procent. Näst störst blir Moderaterna före Sverigedemokraterna. Liberalerna klarar sig precis kvar och får 4,1 procent.” – Aftonbladet

“S gör sitt sämsta val någonsin. Samtidigt rasar regeringspartnern MP – och L är en hårsmån från att åka ur parlamentet. Men M och SD jublar.” – Expressen

“Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna, partier en bit till höger och med tydligt skeptisk inställning till EU-samarbetet, är de stora vinnarna. Tillsammans tar de tre partierna nu 9 av Sveriges 20 mandat.” – GP

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
4 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mafoli
Mafoli
Gäst
27 maj 2019 kl 00:09

Så klart det är fusk med hur spända vi är över vår framtid. Jag vill dock säga att de som har fuskat tjänar inget. Ni kommer stå för ert brott för eller senare.

Bo Persson
Bo Persson
Gäst
28 maj 2019 kl 13:10

Trots nedgången för alla förnekelsepartier så är det otroligt hur många idioter det ändå finns. Det var ändå 200.000 som röstade på Liberalerna och det visar på kunskapen om vad dom vet skulle hända om dessa fick härja fritt. Dom vill helt enkelt ge bort Sverige till Bryssel. Sen fick väl Centern(islamistpartiet) uppemot 700.000 röster. Va fan tänker folk med? Sen åkte Fi ut äntligen. Ett parti som enbart har rasism och zigenarnas rättigheter på dagordningen. En EU representant där hela hennes familj är grova brottslingar och hon själv. En dotter som sitter i fängelse för grovt rån. En make och son som just blivit dömd för grov misshandel. Själv är hon gett uttryck för antisemitismen och har blivit fråntagen en kiosk av kommunen i Slottsskogen ,Göteborg för att hon inte skötte det ekonomiska med kommunen. Hon har också gift bort sin minderåriga dotter. Men inget av detta togs upp under debatterna av hatmedia. Men Peter Lundgren(SD) fick betala dyrt när han inte kunde hålla händerna i styr när han såg ett par kvinnobröst från Falkenberg. Bjälkö är politiker i Falkenberg. Att ge sig på Bjälkö visar att förståndet försvinner när man fyllnar till.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Bo Persson
28 maj 2019 kl 13:51

Vågen Bo!

Bo Persson
Bo Persson
Gäst
29 maj 2019 kl 02:11

Öystein ! Tänkte du på hur dom betedde sig på valnatten? Det måste var något allvarligt fel på dessa människor. Många partier hade gjort sitt sämsta resultat någonsin men dom hoppade, dansade och skrek
som om dom vunnit OS guld. Det var fan sektliknande uppförande. Det såg ut som sydamerikansk voodo dans. Det kan inte stå rätt till i skallen på dom och det visar ju politiken dom för också.