Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Holistic fick priset Årets arbetsplats

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 maj 2019
- NewsVoice redaktion
Näringslivsmässan i Norrköping
Näringslivsmässan i Norrköping
Näringslivsmässan 2019 i Norrköping – Foto: Nkpgnaringslivsmassa.se.hemsida.eu

Vid årets näringslivgala i Norrköping blev hälsoföretaget Holistic utsett till Årets arbetsplats. Mässan är en av länets största företagsmässor för “business to business” där arrangören vänder sig till alla som vill göra affärer och bygga nätverk.

Text: NewsVoice | Bild: Näringslivsmässan 2019 i Norrköping (eget verk)

Juryn bedömde företagens engagemang, nöjdhet bland medarbetare och arbetsmiljö.

Peter Hencz - Pressfoto: Holistic
Peter Hencz – Pressfoto: Holistic

Holistics VD Peter Hencz kommenterar med orden:

“Det här är medarbetarnas pris. Och den största vinsten för mig är att jag får träffa dem och arbeta med dem, för en bättre värld, varje dag.”

“Vi gör inte allting rätt, men vi äger en enorm styrka i vår sammanhållning och vårt gemensamma mål – att bidra till en bättre värld, att göra våra kunder så starka som möjligt och att ta hand om varandra.”

På Holistics huvudkontor i Norrköping finns yogasal med gemensam meditation varje morgon, ett vilorum, gym och ett fullt utrustat kök. Här finns möjligheten för anställda att arbeta med personlig utveckling, utifrån egna förutsättningar och önskemål.

Peter Hencz menar att en stark sammanhållning, ansvar och en klar vision är delar av Holistics grund, men också tre av företagets framgångsfaktorer.

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq