Joakim Lamotte ryter till mot Kjell Bergqvist – Vem är egentligen rasist?

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 10 maj 2019
- NewsVoice redaktion
Kjell Bergqvist och Joakim Lamotte träter. Montage: NewsVoice. Beskurna bilder från TV3 och Lamottes YouTube-kanal.

NOTERAT. Medborgarjournalisten Joakim Lamotte menar att Kjell Bergqvist börjat sprida förtalande inlägg i sociala medier om Lamotte, som pekas ut som tiggare och rasist av skådespelaren. Lamotte svarar med besked och ger exempel på att Bergqvist själv tiggt Swish-pengar och gjort kontroversiella uttalanden på TV som till och med Robert Aschberg reagerat på.

Kjell Bergqvist och Joakim Lamotte träter. Montage: NewsVoice. Beskurna bilder från TV3 och Lamottes YouTube-kanal.
Kjell Bergqvist och Joakim Lamotte. Montage: NewsVoice. Beskurna bilder från TV3 och Lamottes YouTube-kanal.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Kjell Bergqvist borde vara tyst och hållas sig i Thailand där allt är billigt och där västerländska män kan utnyttja det fattiga thailändska folket. Men. Jag vet av egen erfarenhet att vänster människor är illa omtyckt av andra svenskar bosatta i Thailand.
  Kanske dags att flytta till Vietnam där du kan utnyttja folket ännu mer, och där pengarna räcker ännu längre. Sug på den Kjelle!

  • Så är det Joe Le Swede. Jag har själv varit i Vietnam och kan intyga att ditt “tips” är relevant för de som har dylika vidriga avsikter.

 • Tom Hjelte hängde ut många Svenskar i sin utelista på fulmedieblaskan Aftonbladet medan han själv döms för hustrumisshandel. Kjell Bergqvist sade vad han tyckte om “Utelistan” och Toms kritik i intervjun på Fulmedie-TV3. Men då borde han (Kjell) veta bättre själv, att inte hänga ut andra i sin tur.
  Många behöver skaffa ryggrad, Joakim verkar dock ha en.

  Ha en bra dag alla.

 • Tror inte det är så konstigt att K Bergkvist uttalar sig som han gör. Han är väl ingen stor tänkare och ingår i “mainstream” av svenska kultureliten. Alltså inget att spilla många ord på. Han vill bli omtyckt och tjäna en slant medan det går. Det går bra för Kjelle liksom för Sverige, eller regionen Lövenien som jag kallar vårt område i Neuropa, en gång uttänkt av Walter Hallstein och herr Hitler.

 • Att Kjell Bergqvist går till attack är inte konstigt. Han har ihop det med en ickesvenska och bor i Thailand. Han ser om sitt eget hus helt enkelt. Hade han bott i Rinkeby hade ha nog haft en annan uppfattning, och därför förmodligen knipit tjäft.

  Detta är typiskt för många andra som också har importerat barn och/eller är gift/sambo med en ickesvensk.

  Exempelvis Jan Björklund, Ulf Kristersson, och Henrik Schyffert. Så enkelt är det.

 • Ja vem är rasist? It´s in the eye of the beholder.

  Rasiststämpeln har av bedragarna blivit ett synnerligen effektivt sätt att skrämma liver ur medborgarna. Att riskera att bli anklagad för att vara rasist har blivit värre än att bli anklagad för att vara pedofil eller våldtäktsman.

  Vad gör man? Ge samma mynt tillbaka, – It´s in the eye of the beholder! M.a.o. de som anklagar för rasism är de verkliga rasisterna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *