Joakim Lamotte ryter till mot Kjell Bergqvist – Vem är egentligen rasist?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 maj 2019
- NewsVoice redaktion
Kjell Bergqvist och Joakim Lamotte träter. Montage: NewsVoice. Beskurna bilder från TV3 och Lamottes YouTube-kanal.

NOTERAT. Medborgarjournalisten Joakim Lamotte menar att Kjell Bergqvist börjat sprida förtalande inlägg i sociala medier om Lamotte, som pekas ut som tiggare och rasist av skådespelaren. Lamotte svarar med besked och ger exempel på att Bergqvist själv tiggt Swish-pengar och gjort kontroversiella uttalanden på TV som till och med Robert Aschberg reagerat på.

Kjell Bergqvist och Joakim Lamotte träter. Montage: NewsVoice. Beskurna bilder från TV3 och Lamottes YouTube-kanal.
Kjell Bergqvist och Joakim Lamotte. Montage: NewsVoice. Beskurna bilder från TV3 och Lamottes YouTube-kanal.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq