Joakim Lamotte ryter till mot Kjell Bergqvist – Vem är egentligen rasist?

8

NOTERAT. Medborgarjournalisten Joakim Lamotte menar att Kjell Bergqvist börjat sprida förtalande inlägg i sociala medier om Lamotte, som pekas ut som tiggare och rasist av skådespelaren. Lamotte svarar med besked och ger exempel på att Bergqvist själv tiggt Swish-pengar och gjort kontroversiella uttalanden på TV som till och med Robert Aschberg reagerat på.

Kjell Bergqvist och Joakim Lamotte träter. Montage: NewsVoice. Beskurna bilder från TV3 och Lamottes YouTube-kanal.
Kjell Bergqvist och Joakim Lamotte. Montage: NewsVoice. Beskurna bilder från TV3 och Lamottes YouTube-kanal.
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Joe Le Swede
Joe Le Swede
Gäst
11 maj 2019 kl 10:10

Kjell Bergqvist borde vara tyst och hållas sig i Thailand där allt är billigt och där västerländska män kan utnyttja det fattiga thailändska folket. Men. Jag vet av egen erfarenhet att vänster människor är illa omtyckt av andra svenskar bosatta i Thailand.
Kanske dags att flytta till Vietnam där du kan utnyttja folket ännu mer, och där pengarna räcker ännu längre. Sug på den Kjelle!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Joe Le Swede
28 maj 2019 kl 13:48

Så är det Joe Le Swede. Jag har själv varit i Vietnam och kan intyga att ditt “tips” är relevant för de som har dylika vidriga avsikter.

Hasse
Hasse
Gäst
10 maj 2019 kl 16:36

Tom Hjelte hängde ut många Svenskar i sin utelista på fulmedieblaskan Aftonbladet medan han själv döms för hustrumisshandel. Kjell Bergqvist sade vad han tyckte om “Utelistan” och Toms kritik i intervjun på Fulmedie-TV3. Men då borde han (Kjell) veta bättre själv, att inte hänga ut andra i sin tur.
Många behöver skaffa ryggrad, Joakim verkar dock ha en.

Ha en bra dag alla.

Leif Stålhammer
Leif Stålhammer
Gäst
10 maj 2019 kl 12:14

Tror inte det är så konstigt att K Bergkvist uttalar sig som han gör. Han är väl ingen stor tänkare och ingår i “mainstream” av svenska kultureliten. Alltså inget att spilla många ord på. Han vill bli omtyckt och tjäna en slant medan det går. Det går bra för Kjelle liksom för Sverige, eller regionen Lövenien som jag kallar vårt område i Neuropa, en gång uttänkt av Walter Hallstein och herr Hitler.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Leif Stålhammer
28 maj 2019 kl 13:43

Ha-ha, Lövenien, det var kul. Det skall jag memorera!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
10 maj 2019 kl 11:41

Att Kjell Bergqvist går till attack är inte konstigt. Han har ihop det med en ickesvenska och bor i Thailand. Han ser om sitt eget hus helt enkelt. Hade han bott i Rinkeby hade ha nog haft en annan uppfattning, och därför förmodligen knipit tjäft.

Detta är typiskt för många andra som också har importerat barn och/eller är gift/sambo med en ickesvensk.

Exempelvis Jan Björklund, Ulf Kristersson, och Henrik Schyffert. Så enkelt är det.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
10 maj 2019 kl 11:27

Ja vem är rasist? It´s in the eye of the beholder.

Rasiststämpeln har av bedragarna blivit ett synnerligen effektivt sätt att skrämma liver ur medborgarna. Att riskera att bli anklagad för att vara rasist har blivit värre än att bli anklagad för att vara pedofil eller våldtäktsman.

Vad gör man? Ge samma mynt tillbaka, – It´s in the eye of the beholder! M.a.o. de som anklagar för rasism är de verkliga rasisterna.

Ulrik T
Ulrik T
Gäst
10 maj 2019 kl 11:26

Kjelle har gått bort sig i PK-Träsket 😀