Kalle Hellberg: 5G handlar om att människor ska ersättas av robotar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 maj 2019
- NewsVoice redaktion
Adam - Foto: Unity3d.com

Ingenjören Kalle Hellberg berättar om det nya robotiserade samhället som bygger på 5G-teknik och artificiell intelligens. “5G är så mycket mer än bara en hälsorisk”, säger Hellberg. 5G är en ny epok i industrisamhället och det handlar om att ersätta människokraft med robotar.

Kalle Hellberg
Kalle Hellberg

Anställda människor kostar mycket pengar och skapar besvär för företagen medan robotiserade: jordbruksmaskiner, lastare, lastbilar, grävmaskiner, butiksanställda, snickare, tåg, taxibilar, bussar och personbilar inte behöver raster, sömn, paus och fackförbund.

En enda övervakare kan administrera många robotar

“Industrin kommer att satsa ännu mer på robotar som övertar människors arbete, i mycket större grad än vad som sker i dag. Dagens teknik har tex fördröjningar i överföring av data från datorer till maskiner som innebär att man fortfarande måste ha många människor som övervakar processer medan 5G:s mycket högre dataöverföring innebär att massor med människor blir överflödiga”, sammanfattar Ulf Bittner som intervjuat Kalle Hellberg.

Man kommer att satsa stort på artificiell intelligens där självtänkande datorer till och med ska ersätta konstruktörer, uppfinnare och lärare, tror Hellberg.

Text: NewsVoice | Bild: Adam, robot – Foto: Unity3d.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: 5G
Stöd NewsVoice 2024
 • Rubriken borde vara “5G är en FÖRUTSÄTTNING för att människor ska kunna ersättas av robotar.”
  Och det kastar ett annat ljus över saken, eftersom den logiska följden blir “Vad ska vi göra av alla de människor 5G-robotiseringen ersatt, samtidigt som vi sparar de ca 500 miljoner som trots allt kommer att behövas”?
  Det logiska svaret (redan inbyggd i frågan) är: “Dom tar 5G och annan joniserande strålning hand om” och detta utan att någon någonsin kommer att märka något.

 • @Savalle
  Intressant,jag tror också att de påverkar oss genom de sätt du räknar upp .Men om man inte har något implantat,iaf inte vad man vet om.Är inte opererad eller sövd i sjukvård men upplever ibland att min smarttelefon ger förslag på filmer på youtube på saker som jag tänkt på.Dessa saker/ämnen har jag aldrig tittat på någonstans eller pratat med någon om.Endast tänkt tanken.Detta har hänt mer än en gång.
  Funderar på att sluta använda smarttelefon helt och hållet.

  • Klokt av dig, John.

   Det finns flera skäl att inte använda smarttelefon. Det finns enligt opartisk expertis stor risk för kronisk inflammation i hjärnan.

   Jag har inte skaffat någon smarttelefon och jag har inte för avsikt att göra det.

 • Lars Edvard: eller någon annan.Jag funderar på detta med hur kommer de åt våra tankar?
  Jag har flera gånger stött på detta,och skulle vilja veta mera och går det att motverka?
  Det är fruktansvärt skrämmande och motbjudande med 5G.

  • @ John

   Du undrar hur de kommer åt våra tankar.

   Det allra vanligaste är att påverka människor genom datorspel, film, TV, tidningar, skolundervisning teater, musik…

   Men det förekommer även en mycket mer sofistikerad form av påverkan, så kallad mind control, som riktas mot ett fåtal människor, uppskattningsvis några hundra här i Sverige.

   Jag har tidigare deltagit i ett projekt med syfte att avslöja detta onda. Tyvärr blev det tvärstopp, men jag kom på så sätt i kontakt med människor som utsetts till försöksobjekt i denna verksamhet.
   Min slutsats är att dessa stackars människor är utvalda på grund av att de har extremt hög intelligens. Uppskattningsvis handlar det om några hundra personer här i Sverige.

   En bloggare här på Newsvoice har varit ett av dessa offer. Han skriver så här om detta i kommentarsfältet till en av Peter Krabbes krönikor:

   “Jag berättar om saker som hände för rätt länge sen och är lugn som en filbunke.
   Och jag väckte inte frågan utan besvarade Savalle. Annars hade jag aldrig dragit upp det.
   Jag kan också berätta att långt efteråt upptäckte jag att min kurslitteratur från Chalmers från 70-talet ca 75-76 hade ringat in hjärna-datorkommunikation som en tillämpning på bla mikrovågsteknologi. Det var också fallet med tex Jose Delgado’s öppet publicerade forskning fram till 1975. Han berättade om hur försöksdjur och frivilliga mänskliga patienter kunde få sina hjärnsignaler fjärrinspelade via 915 MHz transponder, (som 1975 hade 8 elektroder nedstuckna i hjärnan) lagrade på dator och när som helst få patienten att monotont upprepa samma tidigare inspelade beteende som en robot. Han arbetade i Usa bla under amerikanska flottans kontrakt. Enligt Barry Trower, en brittisk insider, gick denna typ av forskning under jorden just 1975, agenter uppmanades då att inte mer prata om inplanterade spionprylar. Omkring 1981 övergick intressanta tidskrifter om diverse inplanterbar uttrustning över i en ‘officiell del’ utan att nämna vilken annan inofficiell del som implicerades. Innan den förändringen publicerades bland mycket annat diverse biobränsleceller avsedda att driva implantat utan batteri. Under ca 10 år efter 1980 dog under misstänkta omständigheter ca 24 Starwars-forskare i England. Deras forskning var relaterad till mikrovågsteknologi och fjärrstyrning. Reagan påstod att det var Sovjet som mördat dom. Men forskarna tystades antagligen för att dom tänkte slå larm. Dom insåg kanske inte från början vad det skulle användas till. Spåra missiler och människor med radar har stora likheter tekniskt.
   Walter Bowart intervjuade 1994 en amerikansk ingenjör som berättade om implantat som framforskats för Cia att använda på människor från 1988/89. De fogas tex in i ryggraden och är gjorda av material som inte ger kontrast mot ben eftersom de har liknande brytningsindex i röntgen. Dom syns inte på röntgen berättade ingenjören. Jag hade redan gissat det innan jag senare läste det. För i ryggraden kommer man åt många av de nerver som ger såna symptom som jag noterat. Och det är som sagt ett bra gömställe. Hos Witte ville jag inte sabba för de andra eftersom inga av dom verkade ha varit misstänkta som jag. Därför berättar jag inte så mkt där.
   Det var ett bra initiativ av Witte. Även journalister har intresserat sig under åren men jag har faktiskt inte tvingat mig på utan bara hejat tillbaka. Om dom verkligen var angelägna skulle jag ha pratat med dom. Jag tror Hannes Råstam ville visa att han var intresserad en gång men jag antog att det kanske var farligt för honom men sen visade det sig ju att han antagligen redan hade dödlig cancer.
   Han pratade med en annan person och hejade lite. Hade han varit mer bestämd hade jag absolut varit intresserad. Hade han intervjuat mig hade jag säkert trott att det var därför han fick cancer.”

   https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/02/17/hoten-mot-manskligheten-istallet-for-solstralning-del-3/

   När det gäller påverkan av våra tankar och känslor via strålning som vi alla mer eller mindre utsätts för har jag för lite kunskap för att vilja yttra någon bestämd åsikt.

 • Många många människor tar sitt liv eller dör i uppgivenhet. De onda krafter som styr kan påverka våra hjärnor – men de når inte vårt hjärta.

  Jag uppmanar er alla som väljer sanning och kärlek: Lyssna på ditt hjärta och håll fast vid det!

 • Det är sällan jag skriver här. Vi är ju bara människor med begränsad tid, MEN vis utav ett uppvaknande och det jag numera kallar vishet och VERKLIGHETEN har jag dock insett att mycket av det vi lärt oss på indoktrinerings-lägren( skolor oavsett nivå). Inkluderat högskolor/Universitet i ALLA VÄRLDENS LÄNDER är nog teknokrati-lögnen/teknologi den största. Har gått på många skolor och “lögner” av dem, “kontrollörerna”…
  Jag har jobbat inom IT-branschen i olika nivåer,, under 20 år med olika inriktningar (Nätverk, säkerhet, P2P, smarta kort, trådlöst, mobilt, Intra/Internet) och kan nu med SÄKERHET säga att detta är för det första:
  1. Elektromagnetisk strålning inom det elektromagnetiska fältet som ger levande varelser. Vårt DNA stora problem oavsett om vi ligger i frekvensområdet 2,4-10 GHz eller vad som kommer i 5G. 15-1000 GHz. Framförallt så påverkar det både H2O och ren O, O2, även C och H, som molekyler och enskilda atomer. Både med vibrationer, egenfrekvenser och påverkar genetik, allmänna förändringar, vårt allmänbefinnande kombinerat med hur vårt allmäntillstånd påverkas genom hur våra neuroner som består av dessa grundämnen utsöndras i vår hjärna (hypofysen, till Dopamin, seratonin, melatonin, noradrenalinm.fl). Det är ingen tillfällighet att sömnproblemen har fullständigt exploderat. Likaledes psykisk ohälsa och BIG PHARMA ligger i front för att sälja mer “oljeavfalls” baserade mediciner . DE jobbar ihop.
  2. Vi bygger vårt eget fängelse genom dessa aktörer som kontrolleras av samma AKTÖRER. Genom ALLA sociala media, sökmotorer, databaser, “nätverksägare” chip”ägare”(FB,Twitter, Insta, Whats up, Google, YT, Oracle, Cisco, INTEL, AMD etc etc…).
  Vi ger dem fullständig rätt att ta FULLSTÄNDIG kontroll över ALLT vi gör i våra liv.
  – Vem vi är
  -Vart vi är
  – Våra tankar
  – PRECIS ALLT genom dessa entiteter och vi godkänner dem då vi accepterar deras AVTAL!
  Kom ihåg vi har en fri vilja MEN vi är alla beroende av DEM då DE äger den största lögnen.
  Den monetära LÖGNEN!

 • Vi ska kämpa vidare. Jag har hopp i min tro, men ingen vet. Det kan se utsiktslöst ut, men vi ska aldrig ge oss.

  Vi ska kämpa för sanning och omtanke om våra medmänniskor, om djuren och naturen.

  Om det är så som jag tror, kommer vi att vinna.

  Men, hur det än är, ska vi kämpa mot ondskan.

  • Du syftar på Georgia Guidestones…

   “A message consisting of a set of ten guidelines or principles is engraved on the Georgia Guidestones [8] in eight different languages, one language on each face of the four large upright stones. Moving clockwise around the structure from due north, these languages are: English, Spanish, Swahili, Hindi, Hebrew, Arabic, Traditional Chinese, and Russian.”

   1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
   2. Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.
   3. Unite humanity with a living new language.
   4. Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.
   5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
   6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
   7. Avoid petty laws and useless officials.
   8. Balance personal rights with social duties.
   9. Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.
   10. Be not a cancer on the earth — Leave room for nature — Leave room for nature.

   Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

 • Man undrar ju vem f-n som ska köpa alla prylar som produceras om ingen har jobb och inkomst? Kanske ligger det något i Kallergiplanen där man anser att huvuddelen av jordens befolkning ska bort och då behövs automationen för att de välbeställda ska kunna fortsätta att leva i lyx uppassade av maskiner i stället för människor!

  • Tänk så mycket skattepengar vi skulle spara in på ditt förslag. Ett antal robotar i Rosenbad och en anställd programmerare som sitter i Bryssel.

 • Toppen Kalle!

  Vi behöver er sakkunniga som är ärliga och visar oss var de värsta farorna finns i den agenda som är på väg att genomföras.

  Nu väntar jag bara på ytterligare en förnedrande och föraktfull kommentar från PR-konsulten i Kina. Men han sover kanske fortfarande…

 • Vi medborgare blir mer och mer bara brickor som betalar en skyhög skatt till globalisterna. När skall invånarna inse att de bara är just betalande brickor i samhället?

  Bra artikel Kalle! Alla initiativ till att väcka den sovande svenska befolkningen är synnerligen viktiga.

  Kraschen kommer nog ändå, och blir då förhoppningsvis ett kollektivt uppvaknande. Tyvärr dock kanske för sent.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *