Mörk symbolik i Madonnas framträdande vid Eurovision Song Contest

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 maj 2019
- NewsVoice redaktion
Madonna på Eurovision Song Contest, 2019. Video: The Madonna Channel (YouTube, Vevo)
Torbjörn Carlsson, selfie
Torbjörn Carlsson, selfie

DEBATT. “Tittade du på Eurovision Song Contest (ESC) förra lördagen? Såg du Madonnas framträdande? Fick du inte bra vibbar? Vad var budskapet?”. Det frågar sig Torbjörn Carlsson som studerat Madonnas framträdande. En helt annan fråga: varnar Madonna i själva verket allmänheten för elitistisk, bisarr och ockult kultur eller är hon en del av den?

Madonna sjunger: “inte alla kommer till framtiden, inte alla lär sig av det förflutna. Inte alla kan komma in i framtiden, inte alla som är här kommer att klara sig”, samtidigt som hon pekar mot kamerorna och publiken. Sceneriet är eld och döda kroppar. Ganska magstarkt eller hur?

Madonna (Madame X). Bild: Madonnas Twitter

Men det går att läsa ut en hel del mer ur symboliken under ESC (1):

 • Madonna har en lapp för ena ögat som är ett bekvämt sätt att visa den klassiska dölja ena ögat gesten som ständigt återkommer inom popkulturen (2). X-et står för “Madame X” en av Madonnas alternativa personligheter. Kluvna personligheter är ett ständigt återkommande tema i popkulturen, något som enligt bl.a. symboltydarsidan Vigilant Citizen refererar till CIA:s Mk-ultra Monarch hjärntvättsprogram (3) [1:44]
 • Pelarna och trappan är tydliga frimurarsymboler (4), även scenens form påminner om frimurarnas vinkelhake och passare. (5) [2:47]
 • Ett upp-och-nervänt kors på Madonnas dräkt (en satanistisk symbol). [2:47]
 • Är det en referens till återuppbyggandet av Solomons tempel (som är en viktig del av frimurarnas läror)?. [4:04]
 • Mellanspelet är inte helt lätt att tolka, vilka “de” och vilka “vi” pratar hon om? Samtidigt som Madonna framför sin text dödar hon en efter en av dansarna som bär djurliknande utstyrsel. [5:02]

“De är så naiva. De tror att vi inte är medvetna om deras brott. Vi vet, men vi är bara inte redo att agera. Stormen är inte i luften. Den är inne i oss. Jag vill berätta om kärlek och om ensamhet. Men det börjar att bli sent nu. Kan du inte höra att utanför din Supreme Hoodie börjar vinden att vina?” – Madonna

 • Madonna blåser en storm av eld som dödar dansarna (massan?). [5:51]
 • Frihetsgudinnans arm är bruten. [6:16]
 • Är det Babels torn som rasar? [6:55]
 • Spegelbild av en kyrka, ett annat sätt att visa det upp-och-nervända korset. [9:20]

…samt garanterat en hel del annat som jag har missat. Att denna ritual sker vid fullmåne är knappast någon slump.

ArcanumSkolan 2024
Madonna på Eurovision Song Contest, 2019. Video: The Madonna Channel (YouTube, Vevo)
Madonna på Eurovision Song Contest, 2019. Video: The Madonna Channel (YouTube, Vevo)

De mörkar krafter som vi låter oss bli styrda av gillar att ge ledtrådar om vad för elände de planerar åt oss härnäst. Var det här framträdandet en förvarning om kommande terrordåd eller krig? Lever vi inte i en ganska sjuk värld när sådant här är allmänt accepterat som familjevänlig lördagsunderhållning?

Så varför fokusera på detta till synes dystra innehåll då? Jo för att en annan värld är möjlig om vi bara kan se nyktert på vad som pågår i världen samt slutar att ge vår energi och vårt samtycke till dessa mörka krafter.

Madonna och andra superpopstjärnor är inte några att avundas eller ännu mindre dyrka, de befinner sig faktiskt i en mycket svår situation. Enligt Madonnas egna ord: “när du säljer din själ till djävulen tillåts du inte fråga om att få den tillbaka” (6).

Vigilant Citizen har gjort en mer genomgående analys, kolla gärna den (7).

Text: Torbjörn Carlsson

Referenser

 1. Madonnas ESC-framträdande
 2. Galleri med ett-öga-gesten
 3. Vigilant citizen om “Madame X”
 4. Frimurarnas symboler
 5. Frimurarnas kompass
 6. Madonna om Djävulen
 7. Vigilant Citizen: Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna’s Controversial Performance

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Myron C. Fagan Spelade in dessa 2 LP plattor 1967. ALLA kallade då han GALEN och genom CIA´s system “konspirationsteoretiker” som var deras ord redan 1943 för att motverka SANNINGSSÄGARE. Precis som idag med nya ord. antisemit och rasist mm…
  https://www.youtube.com/watch?v=JSCaITn9Gzc
  Hade V//människor lyssnat då hade framtiden kanske kunnat se annorlunda ut.
  TYVÄRR!!!
  NU ÄR DET FÖR SENT !!!
  Vi får förbereda oss för det som kommer…

 • Myron C. Fagan Spelade in dessa 2 LP plattor 1967. ALLA kallade då han GALEN och genom CIA´s system “konspirationsteoretiker” som var deras ord redan 1943 för att motverka SANNINGSSÄGARE. Precis som idag med nya ord. antisemit och rasist mm…
  https://www.youtube.com/watch?v=JSCaITn9Gzc
  Hade V//människor lyssnat då hade framtiden kanske kunnat se annorlunda ut.
  TYVÄRR!!!
  NU ÄR DET FÖR SENT !!!
  Vi får förbereda oss för det som kommer…

 • Ormen som biter sig själv kallas för Ouroboros. Det var den symbolen hon bar på framtill på sin dräkt. Högst troligt att en hel del av de länkar som går att klicka på tar upp detta. Kort sagt en klassisk frimurar/illuminati symbol. Huruvida hon varnar för eller är en devot, hjärntvättat programmerat, instrument går det att tvista om. Något som brukar framhållas är att när offrets “programmerare dör. Så kan ett läckage uppstå i hjärnan, vilket får personen att temporärt minnas större eller mindre delar av vad som de har blivit utsatta för. Tänk Britney Spears. Det är ingen djärv gissning att Madonnas programmerare lär vara död. Så vad finns det för bäring i dessa teorier? Arizona Wilder hävdar att hon är en av de programmerade. Döm själva här är länken. https://www.youtube.com/watch?v=YQIYc_ToZ8g Så till något annat. En liten stilla reflektion. Säkert bara en “slump” att byter man ut O mot ett E. Får vi Euro-boros. Från början var det ju tänkt att valutan skulle heta Ecu. Fanns i Frankrike mellan 1263-1789. Dvs. Fram till Franska “frimurare”, revolutionen. Att välja ett sånt fransklingande namn på en gemensam valuta var något som inte föll en del andra EG/EU-länder på läppen, kan man tänka. Så det fick bli Euro istället.

  Jag vet utvikning från ämnet, fast egentligen inte.

 • Ormen som biter sig själv kallas för Ouroboros. Det var den symbolen hon bar på framtill på sin dräkt. Högst troligt att en hel del av de länkar som går att klicka på tar upp detta. Kort sagt en klassisk frimurar/illuminati symbol. Huruvida hon varnar för eller är en devot, hjärntvättat programmerat, instrument går det att tvista om. Något som brukar framhållas är att när offrets “programmerare dör. Så kan ett läckage uppstå i hjärnan, vilket får personen att temporärt minnas större eller mindre delar av vad som de har blivit utsatta för. Tänk Britney Spears. Det är ingen djärv gissning att Madonnas programmerare lär vara död. Så vad finns det för bäring i dessa teorier? Arizona Wilder hävdar att hon är en av de programmerade. Döm själva här är länken. https://www.youtube.com/watch?v=YQIYc_ToZ8g Så till något annat. En liten stilla reflektion. Säkert bara en “slump” att byter man ut O mot ett E. Får vi Euro-boros. Från början var det ju tänkt att valutan skulle heta Ecu. Fanns i Frankrike mellan 1263-1789. Dvs. Fram till Franska “frimurare”, revolutionen. Att välja ett sånt fransklingande namn på en gemensam valuta var något som inte föll en del andra EG/EU-länder på läppen, kan man tänka. Så det fick bli Euro istället.

  Jag vet utvikning från ämnet, fast egentligen inte.

 • Sodom och Gomorra har verkligen fått ett ansikte. Har man svurit in sig i det kotteriet är vägen ut via kistan.

 • Sodom och Gomorra har verkligen fått ett ansikte. Har man svurit in sig i det kotteriet är vägen ut via kistan.

 • Jag ska våga mig på att komma med en egen gissning av vad slutscenerna i Madonnas uppträdande i Eurovision Song Contest i Telaviv 2019 skulle kunna innebära.

  Ole Dammegård har visat att den ockulta eliten alltid “annonserar” viktiga planerade händelser i förväg. Här är ett långt mycket bra föredrag från Open Mind Conference i Köpenhamn som tar upp det.

  https://www.youtube.com/watch?v=rHi-1PJsgbI

  Viktiga kanaler för den ockulta elitens “Annonseringar” är Simpsons och Financial Times.
  Professor Walter Veith redogör för det i följande föredrag, även det från köpenhamn:

  https://www.youtube.com/watch?v=rHi-1PJsgbI

  Och nu kommer mitt försök till tolkning av slutscenerna i Madonnas show:

  Figurerna som förgås är klädda i svart och vitt. Golvet i frimurarloger (och även i Vatikanens salar) är svart-och-vitt-rutigt.
  Figurerna som förgås bär gasmask, vilket kan ses som att de är förberedda på en katastrof.
  Huvudena på figurerna som förgås är prydda med blommor, vilket kan tyda på en priviligierad ställning.
  Figurerna som förgås deltar i dansen.
  Hela scenen är full av frimurarsymbolik.

  Madonna sjunger:

  “They are so naive. They think we are not aware of their crimes. We know but we are just not ready to act. The storm isn’t in the air. It’s inside of us. I want to tell you about love and loneliness. But it’s getting late now. Can’t you hear outside of your Supreme hoodie the wind that’s beginning to howl?”

  Kan detta vara en “annonsering” om vad som är planerat för ondskans “medarbetare”?

  • Savalle !!!
   #TimesUp budskapet och tom sionist puppeten Trump sa för över 1 år sedan. “This is the calm before the storm” högt under en vita huset presentation. Sedan försökte dom pressa honom på vad det betyder. Då viftade han bort det med. “You will see”. Vi som vaknat och börjat se deras “predictive programming” i media, Hollywood och TV programmeringen VET att dessa mörka makter MÅSTE ge oss sanningen och vad som är på väg att ske. Budskapen är/har varit många under det senaste seklet och genom deras agenter, Hollywood, artister, tidskrifter, media/internetmedia mm. Hur Trump preparerats och förberetts och preparerats genom media och bankvärlden för sitt uppdrag. Han har setts i tidskrifter sedan slutet på 70 talet som kommande president. Raserar ekonomin (Simpsons år 2000). Byggt murar i serietidningar. The Apprentice osv…
   2019 har getts i många av deras budskap. Bl.a. en helt mörk sida i den Rotchildägda “The economist” om 2019…
   Vi kan också fundera på vad som hände 1/5 1776 och senare den 4/7 samma år. Se också reklamen för när season 3 på “The strangest things” (Netflix) https://www.youtube.com/watch?v=UlpmMRrt-s8
   “One Summer can change Everything”…
   Varför har “fireworks” varit ett sånt enormt tema för 4th July???
   Vi som vaknat vet att dessa mörka makter som utför fiendens uppdrag också kontrollerar väder, katastrofer med undangömd teknologi (Tesla, Schauerberger, Reich etc.).
   Jag tror i alla fall att vi bör förebereda oss för en styrd reset av kontrollörerna och datumen är definitivt relevant för eliten, kontrollörerna. Intressant att se att det är precis 88.888 dagar mellan den 1 maj 1776 och den 11 September 2019. (911), 18.818 dagar till den 4e Juli. Rockefeller påbörjade byggnationen av twin tower (som var en ritual) samma dag 1968 som nödnumret infördes i USA!!!! (Inga tillfälligheter här)

   • Tack, Lars Edvard, för att du rättade mig och för dina värdefulla kommentarer!.

    Jag menade naturligtvis The Economist – även om Financial Times också utgör ett viktigt verktyg för globalisterna. Igår inleddes Bilderberggruppens årliga möte, denna gång i Montreux i Schweiz. Både Financial Times och The Economist deltar:

    Wolf, Martin H. (GBR), Chief Economics Commentator, Financial Times

    Minton Beddoes, Zanny (GBR), Editor-in-Chief, The Economist

    https://www.bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants

 • Jag ska våga mig på att komma med en egen gissning av vad slutscenerna i Madonnas uppträdande i Eurovision Song Contest i Telaviv 2019 skulle kunna innebära.

  Ole Dammegård har visat att den ockulta eliten alltid “annonserar” viktiga planerade händelser i förväg. Här är ett långt mycket bra föredrag från Open Mind Conference i Köpenhamn som tar upp det.

  https://www.youtube.com/watch?v=rHi-1PJsgbI

  Viktiga kanaler för den ockulta elitens “Annonseringar” är Simpsons och Financial Times.
  Professor Walter Veith redogör för det i följande föredrag, även det från köpenhamn:

  https://www.youtube.com/watch?v=rHi-1PJsgbI

  Och nu kommer mitt försök till tolkning av slutscenerna i Madonnas show:

  Figurerna som förgås är klädda i svart och vitt. Golvet i frimurarloger (och även i Vatikanens salar) är svart-och-vitt-rutigt.
  Figurerna som förgås bär gasmask, vilket kan ses som att de är förberedda på en katastrof.
  Huvudena på figurerna som förgås är prydda med blommor, vilket kan tyda på en priviligierad ställning.
  Figurerna som förgås deltar i dansen.
  Hela scenen är full av frimurarsymbolik.

  Madonna sjunger:

  “They are so naive. They think we are not aware of their crimes. We know but we are just not ready to act. The storm isn’t in the air. It’s inside of us. I want to tell you about love and loneliness. But it’s getting late now. Can’t you hear outside of your Supreme hoodie the wind that’s beginning to howl?”

  Kan detta vara en “annonsering” om vad som är planerat för ondskans “medarbetare”?

  • Savalle !!!
   #TimesUp budskapet och tom sionist puppeten Trump sa för över 1 år sedan. “This is the calm before the storm” högt under en vita huset presentation. Sedan försökte dom pressa honom på vad det betyder. Då viftade han bort det med. “You will see”. Vi som vaknat och börjat se deras “predictive programming” i media, Hollywood och TV programmeringen VET att dessa mörka makter MÅSTE ge oss sanningen och vad som är på väg att ske. Budskapen är/har varit många under det senaste seklet och genom deras agenter, Hollywood, artister, tidskrifter, media/internetmedia mm. Hur Trump preparerats och förberetts och preparerats genom media och bankvärlden för sitt uppdrag. Han har setts i tidskrifter sedan slutet på 70 talet som kommande president. Raserar ekonomin (Simpsons år 2000). Byggt murar i serietidningar. The Apprentice osv…
   2019 har getts i många av deras budskap. Bl.a. en helt mörk sida i den Rotchildägda “The economist” om 2019…
   Vi kan också fundera på vad som hände 1/5 1776 och senare den 4/7 samma år. Se också reklamen för när season 3 på “The strangest things” (Netflix) https://www.youtube.com/watch?v=UlpmMRrt-s8
   “One Summer can change Everything”…
   Varför har “fireworks” varit ett sånt enormt tema för 4th July???
   Vi som vaknat vet att dessa mörka makter som utför fiendens uppdrag också kontrollerar väder, katastrofer med undangömd teknologi (Tesla, Schauerberger, Reich etc.).
   Jag tror i alla fall att vi bör förebereda oss för en styrd reset av kontrollörerna och datumen är definitivt relevant för eliten, kontrollörerna. Intressant att se att det är precis 88.888 dagar mellan den 1 maj 1776 och den 11 September 2019. (911), 18.818 dagar till den 4e Juli. Rockefeller påbörjade byggnationen av twin tower (som var en ritual) samma dag 1968 som nödnumret infördes i USA!!!! (Inga tillfälligheter här)

   • Tack, Lars Edvard, för att du rättade mig och för dina värdefulla kommentarer!.

    Jag menade naturligtvis The Economist – även om Financial Times också utgör ett viktigt verktyg för globalisterna. Igår inleddes Bilderberggruppens årliga möte, denna gång i Montreux i Schweiz. Både Financial Times och The Economist deltar:

    Wolf, Martin H. (GBR), Chief Economics Commentator, Financial Times

    Minton Beddoes, Zanny (GBR), Editor-in-Chief, The Economist

    https://www.bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants

 • Tolkningarna är många i detta ockulta framträdande från kabbalist, talmud häxan Madonna och skall man tolka hela framträdandet måste man ladda ner sekvensen och i vissa sekvenser se “frame by frame”. Hon kallas inte Queen i presentationen utan anledning.
  Det finns många sekvenser som också har flera budskap. En sak är säker. Kontrollörerna, eliten har planer för vad som är på väg att ske.Vad tror ni Hollywood och artist elitens budskap #TimesUp egentligen är???
  För de som verkligen vaknat och inser hur det ockulta, mörka styr denna värld genom “sign and symbols” i Gematria, Numerologi, uppträdanden och filmer med s.k. predictive programming.
  Då börjar man kunna läsa “Matrix koden” . I början hör man klockslagen (antal) och nedräkningen. Sedan ser man vart hon kommer ifrån (As above so below). Xét framför ögat har många betydelser och på bröstet. Dualitet, tree of good and evil, höger, vänster hjärnhalva, pineal gland mm. Det är 20 st. förtäckta “munkar” på ena sidan. 19 på den andra (2019?)
  Sedan upp och nervänt kors tillika svärd på ena sidan. Sedan vad som är på hennes front är en “kläckning” av vad som finns i många profetior. Sedan på den andra sidan är ormen, “the serpent”. Bilden bakom henne där hon kom upp är ganska klar för den som har ögon att se med och öron att höra med vad “like a prayer” betyder.
  Sedan går hon ner på knä och kysser den hon tillber (4.44= VAD i Gematria) Pelarbytet med Joaquim, Boas har beskrivits av andra, frimurare mm.
  Därefter är det masker på människor som är naiv. Några betydelser. Masken illustrerar att något är på väg att ske, kärnvapen?,biologiska vapen? och det illustrerar fåren om man läser det bibliska uttrycket och de dödas.
  Sedan talar hon om att stormen är på väg och att det börjar bli sent NU och elden blåser över både de svarta och vita fåren.
  Därefter talar hon om att inte alla kommer till framtiden och 6.16 visas destruktionen av NY som illustrerats många gånger i predictive programming av media/underhållning och genom byggnader som rasar, vatten osv……Kommer det att ske 2019?
  Sedan en lång sekvens av eld och förödelse som avslutas med vatten.
  Därefter mycket symbolik i bakgrunden som går från vita stjärnor till blå. Sedan avslutas det med att dualiteten, svart/vitt hoppar in i munnen på ormen 9.01. Vår fria vilja avgör! vem vad vi tror på.
  9.07 visar en snabb sekvens över ett delat USA. Divide and Conquer (hemliga organisationernas motto) visas här till fullo. Se på USA och världen idag. 60% Ateism/Nihilism och delat genom höger/vänster agendan i den hegelianska dialektiken och politiska lögnen och Kristendom mot Islam. Precis som Albert Pike förutspådde (innan) WW3 1870.
  9.20 visar bilden på deras herre och sedan kommer som vanligt pyramiden och eftersom den ondskan och guden av denna värld (Lucifer, Satan) måste avslöja saker på förhand så är det upp till oss att gå på lögnen eller vakna med sanningen och sanningens ande.
  Jag tror det dags att som häxan sa på slutet. Vakna !!!

 • Tolkningarna är många i detta ockulta framträdande från kabbalist, talmud häxan Madonna och skall man tolka hela framträdandet måste man ladda ner sekvensen och i vissa sekvenser se “frame by frame”. Hon kallas inte Queen i presentationen utan anledning.
  Det finns många sekvenser som också har flera budskap. En sak är säker. Kontrollörerna, eliten har planer för vad som är på väg att ske.Vad tror ni Hollywood och artist elitens budskap #TimesUp egentligen är???
  För de som verkligen vaknat och inser hur det ockulta, mörka styr denna värld genom “sign and symbols” i Gematria, Numerologi, uppträdanden och filmer med s.k. predictive programming.
  Då börjar man kunna läsa “Matrix koden” . I början hör man klockslagen (antal) och nedräkningen. Sedan ser man vart hon kommer ifrån (As above so below). Xét framför ögat har många betydelser och på bröstet. Dualitet, tree of good and evil, höger, vänster hjärnhalva, pineal gland mm. Det är 20 st. förtäckta “munkar” på ena sidan. 19 på den andra (2019?)
  Sedan upp och nervänt kors tillika svärd på ena sidan. Sedan vad som är på hennes front är en “kläckning” av vad som finns i många profetior. Sedan på den andra sidan är ormen, “the serpent”. Bilden bakom henne där hon kom upp är ganska klar för den som har ögon att se med och öron att höra med vad “like a prayer” betyder.
  Sedan går hon ner på knä och kysser den hon tillber (4.44= VAD i Gematria) Pelarbytet med Joaquim, Boas har beskrivits av andra, frimurare mm.
  Därefter är det masker på människor som är naiv. Några betydelser. Masken illustrerar att något är på väg att ske, kärnvapen?,biologiska vapen? och det illustrerar fåren om man läser det bibliska uttrycket och de dödas.
  Sedan talar hon om att stormen är på väg och att det börjar bli sent NU och elden blåser över både de svarta och vita fåren.
  Därefter talar hon om att inte alla kommer till framtiden och 6.16 visas destruktionen av NY som illustrerats många gånger i predictive programming av media/underhållning och genom byggnader som rasar, vatten osv……Kommer det att ske 2019?
  Sedan en lång sekvens av eld och förödelse som avslutas med vatten.
  Därefter mycket symbolik i bakgrunden som går från vita stjärnor till blå. Sedan avslutas det med att dualiteten, svart/vitt hoppar in i munnen på ormen 9.01. Vår fria vilja avgör! vem vad vi tror på.
  9.07 visar en snabb sekvens över ett delat USA. Divide and Conquer (hemliga organisationernas motto) visas här till fullo. Se på USA och världen idag. 60% Ateism/Nihilism och delat genom höger/vänster agendan i den hegelianska dialektiken och politiska lögnen och Kristendom mot Islam. Precis som Albert Pike förutspådde (innan) WW3 1870.
  9.20 visar bilden på deras herre och sedan kommer som vanligt pyramiden och eftersom den ondskan och guden av denna värld (Lucifer, Satan) måste avslöja saker på förhand så är det upp till oss att gå på lögnen eller vakna med sanningen och sanningens ande.
  Jag tror det dags att som häxan sa på slutet. Vakna !!!

  • Självfallet har jag en annan uppfattning än du när det gäller detta föredrag, eftersom jag starkt har förordat det.

   Presicera vad som inte är stämmer enligt din mening!

   • Jag har inte tillräcklig kunskap om Mark Devlin för att kunna bemöta ditt omdöme om honom som person – och i detta sammanhang anser jag det vara oväsentligt.

    Videon med Mark Devlins tal på Open Mind Conferense anser jag däremot vara ytterst viktigt för att få insikt om det starka sambandet mellan ockultism och underållning – och mycket annat, även politiken.

    Ge gärna kritik när det gäller innehållet i detta föredrag istället för att angripa föredragshållaren!

 • Hennes sång handlar faktiskt om Tvillingsjälar som har en osynligt elektriskt rep dem emellan. Har inget med satanism att göra. De olika symbolerna vi ser är tolkningar som har gjorts genom århundranden av detta fenomen. “In the midnight our , i feel your power” , hon beskriver den enorma magnetism som finns emellan tvillingsjälar eller Twinflames som det heter på engelska.
  Många regissörer förstår inte fenomenet och brukar sockra med diverse symboler till vänster och höger.

  • Självfallet har jag en annan uppfattning än du när det gäller detta föredrag, eftersom jag starkt har förordat det.

   Presicera vad som inte är stämmer enligt din mening!

   • Jag har inte tillräcklig kunskap om Mark Devlin för att kunna bemöta ditt omdöme om honom som person – och i detta sammanhang anser jag det vara oväsentligt.

    Videon med Mark Devlins tal på Open Mind Conferense anser jag däremot vara ytterst viktigt för att få insikt om det starka sambandet mellan ockultism och underållning – och mycket annat, även politiken.

    Ge gärna kritik när det gäller innehållet i detta föredrag istället för att angripa föredragshållaren!

 • Hennes sång handlar faktiskt om Tvillingsjälar som har en osynligt elektriskt rep dem emellan. Har inget med satanism att göra. De olika symbolerna vi ser är tolkningar som har gjorts genom århundranden av detta fenomen. “In the midnight our , i feel your power” , hon beskriver den enorma magnetism som finns emellan tvillingsjälar eller Twinflames som det heter på engelska.
  Många regissörer förstår inte fenomenet och brukar sockra med diverse symboler till vänster och höger.

 • Mörk magi/det Ockulta är egentligen bara teknologi för att bla hantera mörk materia/energi vilket fysikerna säger universum består av till ca 90-96% (Ockultism (av latin: occu’ltus, av o’cculo dölja, förborga) är systematisk användning av det fördolda, till exempel att söka kontakt med andliga krafter bortom den fysiska verkligheten). Denna stora del av universum påverkar den ljusa materian/energin men är osynlig för det mänskliga ögat (katter kan se mörk materia och kan då till synes väsa utan anledning). Fysikerna talar om att den mörka materian i Universum påverkar den ljusa med så kallade “gravitational pulls” men det finns mer närliggande “objekt” som påverkar oss i det dagliga livet. Människan består av ljus materia och kan som ett djur inte se eller uppleva mörk materia förutom ett fåtal som har synska förmågor (det är mycket vad det innebär att vara synsk, att kunna uppleva denna del av universum som annars är dold för de flesta). Om du verkligen är synsk/är ett medium som säger dig kunna tala med andevärlden etc så innebär det att du kan se denna delen av världen (mörk materia).

  Madonna slog tillbaka mot Rabbinerna som lurat henne använda det Kabbalistiska trädet fel i åratal (Kabbala = Judiskt).
  Det var den verkliga anledningen till varför de försökte stoppa Madonna att framträda.
  Sedan länge har Aleister Crowley planterat ut fällor och en är att inte avslöja att det Kabbalistiska trädet har 2 pelare som är felvända. Den vänstra och högra pelaren i det Kabbalistiska trädet har bytts ut i den moderna magiken vilket leder till negativa effekter för de som utför ritualer med den som grund.
  Och endast de som är högst upp i Illuminati/Rabbinerna i Israel och Rothschild familjen vet om att pelarna felaktigt placerade. De har medvetet sedan länge placerat dem fel eftersom de får livsenergi som de använder för att kontrollera världen (livsenergi är den verkliga valutan). Så, till och med “makteliten”, de flesta så kallade Illuminati som brukar utföra ritualer på världscenen (via Hollywood filmer) har blivit lurade. Så Madonna utförde denna ritual i Israel för att vända pelarna tillbaka till rätt sida och återställa sig själv eftersom hon blivit ordentligt skadad av att använda den fel. I videos kan det ses att pelarna skiftar sida. Det pågick ett krig inom Illuminati men som till huvudsak nu är över eftersom någon tagit över hela det Ockulta maskineriet (Ockultism (av latin: occu’ltus, av o’cculo dölja, förborga) är systematisk användning av det fördolda, till exempel att söka kontakt med andliga krafter bortom den fysiska verkligheten).

  Varför utförs ritualer på världsscenen hela tiden? Därför att verkligheten skapas genom att den som observerar (världspubliken) kollapsar “the quantum wave function”. Det är ett känt uttryck idag att “the observer collapses the quantum wave function”, men om man ska vara mer noggrann så är det “the Higgs field in the observer that collapses the quantum wave function”. Ju mer livsenergi, desto mer effektiv ritual. Det handlar om själen eftersom själen är den ljuskropp som kontrollerar effekt och andra ljusfält (slå på och av DNA tex). Så när din kropp (3 space) penetreras med ljuset in i din själ från madonnas ritual via TVn är du med i Madonnas attack mot Rabbinerna.

  • Intressant tolkning av pelarbytet! Har detta att göra med att livets träd ska projiceras på människokroppen bakifrån för att det ska bli rätt? Har för mig att Crowley också har bytt plats på två kort i hans “Toth deck” jämfört med Tarot, kan detta vara en annan fälla?

   Min avsikt med den här artikeln är att fler ska inse att mycket inom popkulturen och på tv är välplanerade ockulta ritualer och inte bara slumpmässig underhållning. När det gäller att tyda symboliken räknar jag mig själv som nybörjare.

  • Snygg beskrivning och väldigt utförligt förklarat, allt det du säger är sant förutom att hennes ritual inte var en attack mot några Rabbiner.

   När en ritual utförs så utförs den endast med ett mål i syfte och Illuminati eller vad de nu vill kalla sig idag har endast en världsplan som alla spelare följer.

   Det finns bara två energier, ljus och mörker och deras mål är att få allmänheten att följa den mörka eftersom den ljusa är vägen till sanningen och deras själ (ljus).

   Madonnas uppträdande var av mörk energi för att “trappa” folk i den mörka energin, det är ingen attack med omvända pelare.

   Du kan inte använda mörk energi för att förgöra mörker endast ljus kan göra det, lika mycket som du inte kan metafysiskt hexa någon med mörka krafter då det slår tillbaka, vilket är det som deras medlemmar inom illiminatirörelsen inte hajat än när de utför dessa ritualer mot allmänheten. Och nu vill de lära världen också dessa mörka krafter så att ont föder mer ont.

   Så alla ritualer du ser på världsscenen som är av mörk energi tillhör samma mörka källa och samma plan att sänka allas energier genom att dra dem ifrån ljuset (deras själ) och till mörkret så att de inte är kopplade till den riktiga källan och ljuset.

   Med andra ord de stjäl (själ-ens) livsenergin (attention/uppmärksamhet) genom att inte låta människan få vara uppkopplade till sin eget ljus och till sin egen själ och sanningen som är sanningen i ett med The Great Spirit.

   Så enkelt är det : )

 • Mörk magi/det Ockulta är egentligen bara teknologi för att bla hantera mörk materia/energi vilket fysikerna säger universum består av till ca 90-96% (Ockultism (av latin: occu’ltus, av o’cculo dölja, förborga) är systematisk användning av det fördolda, till exempel att söka kontakt med andliga krafter bortom den fysiska verkligheten). Denna stora del av universum påverkar den ljusa materian/energin men är osynlig för det mänskliga ögat (katter kan se mörk materia och kan då till synes väsa utan anledning). Fysikerna talar om att den mörka materian i Universum påverkar den ljusa med så kallade “gravitational pulls” men det finns mer närliggande “objekt” som påverkar oss i det dagliga livet. Människan består av ljus materia och kan som ett djur inte se eller uppleva mörk materia förutom ett fåtal som har synska förmågor (det är mycket vad det innebär att vara synsk, att kunna uppleva denna del av universum som annars är dold för de flesta). Om du verkligen är synsk/är ett medium som säger dig kunna tala med andevärlden etc så innebär det att du kan se denna delen av världen (mörk materia).

  Madonna slog tillbaka mot Rabbinerna som lurat henne använda det Kabbalistiska trädet fel i åratal (Kabbala = Judiskt).
  Det var den verkliga anledningen till varför de försökte stoppa Madonna att framträda.
  Sedan länge har Aleister Crowley planterat ut fällor och en är att inte avslöja att det Kabbalistiska trädet har 2 pelare som är felvända. Den vänstra och högra pelaren i det Kabbalistiska trädet har bytts ut i den moderna magiken vilket leder till negativa effekter för de som utför ritualer med den som grund.
  Och endast de som är högst upp i Illuminati/Rabbinerna i Israel och Rothschild familjen vet om att pelarna felaktigt placerade. De har medvetet sedan länge placerat dem fel eftersom de får livsenergi som de använder för att kontrollera världen (livsenergi är den verkliga valutan). Så, till och med “makteliten”, de flesta så kallade Illuminati som brukar utföra ritualer på världscenen (via Hollywood filmer) har blivit lurade. Så Madonna utförde denna ritual i Israel för att vända pelarna tillbaka till rätt sida och återställa sig själv eftersom hon blivit ordentligt skadad av att använda den fel. I videos kan det ses att pelarna skiftar sida. Det pågick ett krig inom Illuminati men som till huvudsak nu är över eftersom någon tagit över hela det Ockulta maskineriet (Ockultism (av latin: occu’ltus, av o’cculo dölja, förborga) är systematisk användning av det fördolda, till exempel att söka kontakt med andliga krafter bortom den fysiska verkligheten).

  Varför utförs ritualer på världsscenen hela tiden? Därför att verkligheten skapas genom att den som observerar (världspubliken) kollapsar “the quantum wave function”. Det är ett känt uttryck idag att “the observer collapses the quantum wave function”, men om man ska vara mer noggrann så är det “the Higgs field in the observer that collapses the quantum wave function”. Ju mer livsenergi, desto mer effektiv ritual. Det handlar om själen eftersom själen är den ljuskropp som kontrollerar effekt och andra ljusfält (slå på och av DNA tex). Så när din kropp (3 space) penetreras med ljuset in i din själ från madonnas ritual via TVn är du med i Madonnas attack mot Rabbinerna.

  • Intressant tolkning av pelarbytet! Har detta att göra med att livets träd ska projiceras på människokroppen bakifrån för att det ska bli rätt? Har för mig att Crowley också har bytt plats på två kort i hans “Toth deck” jämfört med Tarot, kan detta vara en annan fälla?

   Min avsikt med den här artikeln är att fler ska inse att mycket inom popkulturen och på tv är välplanerade ockulta ritualer och inte bara slumpmässig underhållning. När det gäller att tyda symboliken räknar jag mig själv som nybörjare.

  • Snygg beskrivning och väldigt utförligt förklarat, allt det du säger är sant förutom att hennes ritual inte var en attack mot några Rabbiner.

   När en ritual utförs så utförs den endast med ett mål i syfte och Illuminati eller vad de nu vill kalla sig idag har endast en världsplan som alla spelare följer.

   Det finns bara två energier, ljus och mörker och deras mål är att få allmänheten att följa den mörka eftersom den ljusa är vägen till sanningen och deras själ (ljus).

   Madonnas uppträdande var av mörk energi för att “trappa” folk i den mörka energin, det är ingen attack med omvända pelare.

   Du kan inte använda mörk energi för att förgöra mörker endast ljus kan göra det, lika mycket som du inte kan metafysiskt hexa någon med mörka krafter då det slår tillbaka, vilket är det som deras medlemmar inom illiminatirörelsen inte hajat än när de utför dessa ritualer mot allmänheten. Och nu vill de lära världen också dessa mörka krafter så att ont föder mer ont.

   Så alla ritualer du ser på världsscenen som är av mörk energi tillhör samma mörka källa och samma plan att sänka allas energier genom att dra dem ifrån ljuset (deras själ) och till mörkret så att de inte är kopplade till den riktiga källan och ljuset.

   Med andra ord de stjäl (själ-ens) livsenergin (attention/uppmärksamhet) genom att inte låta människan få vara uppkopplade till sin eget ljus och till sin egen själ och sanningen som är sanningen i ett med The Great Spirit.

   Så enkelt är det : )

  • Hon vill bl.a. att vi och våra likar ska ha den här diskussionen. Dygnet har bara 24 timmar 365 dagar om året och om man fyller den tiden med meningslösa scenframträdanden och t.ex. politikers som kändisars lika meningslösa twittranden och alla annan skit vi blir pådyvlade så finns det inte mycket tid över till något vettigt. Bröd och skådespel var gammalt redan på antiken.

  • @Sassersson
   Glömde min poäng angående innehållet. Det är en massa ockult satanistsymbolik i de flesta scenframträdanden och inte bara i hennes. Tror det har att göra med att göra oss delaktiga på något vis. Ungefär som hur t.ex. elitpedofilin är “up in your face” och om du inte agerar så blir du enligt deras perverterade logik delaktig i perversionen genom underlåtenhet. Alla dessa små steg tillsamman kommer i slutänden att korrumpera.

   • Det har att göra med att deras ritualer penetrerar din kropp via ögonen och in i din själ. Då används din egen själ, dina så kallade “Higgs fields to collapse the quantum wave function” för att skapa verkligheten. The God particle:
    “Scientists believe that the Higgs boson is the particle that gives all matter its mass”.

    Kända uttrycket: “The observer collapses the quantum wave funtion”. När du ser/observerar ritualen är du med och skapar verkligheten med din själsenergi/livsenergi. Så blir du och alla delaktiga.

  • Hon har troligen ett djupare budskap, som det inte är meningen att man skall finna så lätt.

   Världen har idag utvecklats till att följa “det rätta” (innebärande framförallt MSM´s budskap), eller annorlunda uttryckt, “det de flesta tycks följa”, då är man rätt ute, eller?…….

   Jämför gärna med “Greta-effekten”. Behöver jag säga mer?

  • Hon vill bl.a. att vi och våra likar ska ha den här diskussionen. Dygnet har bara 24 timmar 365 dagar om året och om man fyller den tiden med meningslösa scenframträdanden och t.ex. politikers som kändisars lika meningslösa twittranden och alla annan skit vi blir pådyvlade så finns det inte mycket tid över till något vettigt. Bröd och skådespel var gammalt redan på antiken.

  • @Sassersson
   Glömde min poäng angående innehållet. Det är en massa ockult satanistsymbolik i de flesta scenframträdanden och inte bara i hennes. Tror det har att göra med att göra oss delaktiga på något vis. Ungefär som hur t.ex. elitpedofilin är “up in your face” och om du inte agerar så blir du enligt deras perverterade logik delaktig i perversionen genom underlåtenhet. Alla dessa små steg tillsamman kommer i slutänden att korrumpera.

   • Det har att göra med att deras ritualer penetrerar din kropp via ögonen och in i din själ. Då används din egen själ, dina så kallade “Higgs fields to collapse the quantum wave function” för att skapa verkligheten. The God particle:
    “Scientists believe that the Higgs boson is the particle that gives all matter its mass”.

    Kända uttrycket: “The observer collapses the quantum wave funtion”. När du ser/observerar ritualen är du med och skapar verkligheten med din själsenergi/livsenergi. Så blir du och alla delaktiga.

  • Hon har troligen ett djupare budskap, som det inte är meningen att man skall finna så lätt.

   Världen har idag utvecklats till att följa “det rätta” (innebärande framförallt MSM´s budskap), eller annorlunda uttryckt, “det de flesta tycks följa”, då är man rätt ute, eller?…….

   Jämför gärna med “Greta-effekten”. Behöver jag säga mer?

 • Spännande. Symbolik är högst levande i mycket av vad vi ser och påverkas av. Kanske är det varför man vill förbjuda runorna? Konkurrerar runorna med deras egen symbolik?
  Här är ett litet reportage jag gjorde från Runkampen som NAS annordnade på Mynttorget 24 maj.
  De gör ett fantastiskt jobb för att bevara vårt kulturarv, vilket borde intressera alla människor oavsett politisk hemvist då runorna inte är politiska i sig.
  Tack för intressant läsning.
  Här är minireportaget: https://www.youtube.com/watch?v=AM9n9pUEOmM&t=206s

  p.s. blev tvungen att avbeställa artikelprenumerationen av newsvoice. Inte för att jag inte gillar newsvoice utan för att mailkorgen blev full. Ville bara få notis om kommentarer då jag själv kommenterade men har fått varenda artikel. Kanske går det att ställa in bättre?

 • Torbjörn C har skrivit en bra analys av Madonnas framträdande. Fantastiskt att hennes ansikte inte sprack under föreställningen efter alla plastikoperationer. Hon är en verkligt patetisk figur.

  Min tolkning av texten:
  De = allmänheten
  Vi = makteliten (de sk “controllers” som styrt världen under en lång tid med hjälp av fasces)
  Vinden = DEW (directed energy wapon) + spridning av en global pest

  X är vanligt förekommande inom fascistisk symbolism. https://www.kisspng.com/png-fascism-fasces-fascist-symbolism-national-fascist-1452857/

  The Ancient ‘Fasces’ Energy Weapons (5 min in på filmen och framåt); https://www.youtube.com/watch?v=YBC3RznNIlI

  Makteliten har haft ögonen på oss länge och vet vad vi gör och tänker. De som inte vill hålla på med satanism eller lämna ifrån sina liv, frihet och resurser frivilligt till eliten kommer att bli gruvligt bestraffade. Endast de som accepterar/sympatiserar med perversioner av olika slag kommer att bli skonade.

  • Perversionerna handlar nog mkt om att eliterna behöver hållhakar att använda mot deras underlydande om dom frestas att bli illojala. Det berättas av insiders att dom vid sin initiation avkrävts att utföra brottsliga övergrepp tex pedofili med videodokumentation som kan plockas fram senare vid visad olydnad.
   I det förflutna handlade det nog om att tvingas bryta mot religiöst inpräglade värderingar så att man inte var bunden av lojalitet till kyrkan. Hemliga sällskap som frimurarna i sin moderna form har sina rötter i de rikas kretsar som överklassens edsvurna specialstyrka. Med angloamerikanska eliter som dominanter.

 • Det här är min tolkning av Madonnas framträdande. Madonna drogs in som många andra unga talangfulla artister i underhållningsbranschens maskineri. Hon gjorde succé som ung och hon var ovetande. Madonna bjöds in på de stora festerna och fick erfarenheter av bisarra privata fester. Hon blev en del av showbiz.

  På äldre dar har hon blivit allt mer alienerad av showbiz. Hon intresserade sig för djupare frågor och började studera shamanism och kabala. Det var hennes väg tillbaka till ett sunt förnuft, men hon står ännu kvar med ett ben i branschen och hon såg från sin nya position en möjlighet att påverka miljontals följare till sunt förnuft, och nu använder hon showbiz för detta syfte.

  Framställningens budskap tror jag handlar om att varna allmänheten för maktelitens bisarra karaktär och deras perverterade nöjen. Hennes nummer är Madonnas version av Metoo, men hon riktar sig inte emot en patriarkalisk nöjesindustri utan mot showbiz sjukaste perversioner.

  Utifrån detta perspektiv (rätt eller fel) känn in vad Madonna syftar på med orden:

  “De är så naiva. De tror att vi inte är medvetna om deras brott. Vi vet, men vi är bara inte redo att agera. Stormen är inte i luften. Den är inne i oss. Jag vill berätta om kärlek och om ensamhet. Men det börjar att bli sent nu. Kan du inte höra att utanför din Supreme Hoodie börjar vinden att vina?”

  De = makteliten
  Vi = allmänheten
  Vinden = allmänhetens opinionskraft

  • Madonna var under väldigt många år Illuminatis drottning tills hon föll av scenen när hon försökte utföra en ritual 2015 ( Brit Awards 2015). Det här var en ritual där hon slog tillbaka mot Rabbinerna som gett henne fel och skadlig information under alla dessa år.

   Min syn på:
   De = maktelitens 1% av 1%, toppen av illuminati som fört resten av illuminati bakom ryggen.
   Vi = Goyim/Boskap/Scapegoats i detta fall den delen av illuminati som blivit lurade. Ingen bryr sig om allmänheten där uppe eftersom allmänheten bara är något som kontrolleras hela tiden.
   Vinden = Är biophysical fields, vilket kan vara andar, döda, dark energy matter beings etc. Dessa kontrolleras med mörk magi (Teknologi för att kontrollera mörk materia).

   Toppen av illuminati kallar sig för Moriah Wind, the Olympians.
   “The Illuminati (or Moriah Conquering Wind as they prefer to call themselves these days) is a very secretive group of occult practitioners who have been around for thousands and thousands of years. It is not a boys’ club or a group of adults parents trying to get some excitement in life; this is something much bigger than that. This is a very well structured organization consisting of people in extremely High Places” https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_12.htm

   Det har pågått ett krig inom Illuminati en tid nu och deras Ockulta maskineri har tagits över.
   https://supernaturalspirit.com/

  • Vill bara tillägga att i videon här ovanför sjunger Madonna helt ok i låten, Like a prayer.
   Men lyssnar man på versionen som finns från SVT, Eurovision Song Contest, så sjunger hon falskt och rösten håller inte. Hennes uppträdande ligger ca 2 tim och 55 min in i programmet.

 • Tips! Stäng av ljudet och slå på undertexterna på Youtube-videon. Lättare att kritiskt granska videon så och med mindre subliminal påverkan.

  /Torbjörn C

 • Spännande. Symbolik är högst levande i mycket av vad vi ser och påverkas av. Kanske är det varför man vill förbjuda runorna? Konkurrerar runorna med deras egen symbolik?
  Här är ett litet reportage jag gjorde från Runkampen som NAS annordnade på Mynttorget 24 maj.
  De gör ett fantastiskt jobb för att bevara vårt kulturarv, vilket borde intressera alla människor oavsett politisk hemvist då runorna inte är politiska i sig.
  Tack för intressant läsning.
  Här är minireportaget: https://www.youtube.com/watch?v=AM9n9pUEOmM&t=206s

  p.s. blev tvungen att avbeställa artikelprenumerationen av newsvoice. Inte för att jag inte gillar newsvoice utan för att mailkorgen blev full. Ville bara få notis om kommentarer då jag själv kommenterade men har fått varenda artikel. Kanske går det att ställa in bättre?

 • Torbjörn C har skrivit en bra analys av Madonnas framträdande. Fantastiskt att hennes ansikte inte sprack under föreställningen efter alla plastikoperationer. Hon är en verkligt patetisk figur.

  Min tolkning av texten:
  De = allmänheten
  Vi = makteliten (de sk “controllers” som styrt världen under en lång tid med hjälp av fasces)
  Vinden = DEW (directed energy wapon) + spridning av en global pest

  X är vanligt förekommande inom fascistisk symbolism. https://www.kisspng.com/png-fascism-fasces-fascist-symbolism-national-fascist-1452857/

  The Ancient ‘Fasces’ Energy Weapons (5 min in på filmen och framåt); https://www.youtube.com/watch?v=YBC3RznNIlI

  Makteliten har haft ögonen på oss länge och vet vad vi gör och tänker. De som inte vill hålla på med satanism eller lämna ifrån sina liv, frihet och resurser frivilligt till eliten kommer att bli gruvligt bestraffade. Endast de som accepterar/sympatiserar med perversioner av olika slag kommer att bli skonade.

  • Perversionerna handlar nog mkt om att eliterna behöver hållhakar att använda mot deras underlydande om dom frestas att bli illojala. Det berättas av insiders att dom vid sin initiation avkrävts att utföra brottsliga övergrepp tex pedofili med videodokumentation som kan plockas fram senare vid visad olydnad.
   I det förflutna handlade det nog om att tvingas bryta mot religiöst inpräglade värderingar så att man inte var bunden av lojalitet till kyrkan. Hemliga sällskap som frimurarna i sin moderna form har sina rötter i de rikas kretsar som överklassens edsvurna specialstyrka. Med angloamerikanska eliter som dominanter.

 • Det här är min tolkning av Madonnas framträdande. Madonna drogs in som många andra unga talangfulla artister i underhållningsbranschens maskineri. Hon gjorde succé som ung och hon var ovetande. Madonna bjöds in på de stora festerna och fick erfarenheter av bisarra privata fester. Hon blev en del av showbiz.

  På äldre dar har hon blivit allt mer alienerad av showbiz. Hon intresserade sig för djupare frågor och började studera shamanism och kabala. Det var hennes väg tillbaka till ett sunt förnuft, men hon står ännu kvar med ett ben i branschen och hon såg från sin nya position en möjlighet att påverka miljontals följare till sunt förnuft, och nu använder hon showbiz för detta syfte.

  Framställningens budskap tror jag handlar om att varna allmänheten för maktelitens bisarra karaktär och deras perverterade nöjen. Hennes nummer är Madonnas version av Metoo, men hon riktar sig inte emot en patriarkalisk nöjesindustri utan mot showbiz sjukaste perversioner.

  Utifrån detta perspektiv (rätt eller fel) känn in vad Madonna syftar på med orden:

  “De är så naiva. De tror att vi inte är medvetna om deras brott. Vi vet, men vi är bara inte redo att agera. Stormen är inte i luften. Den är inne i oss. Jag vill berätta om kärlek och om ensamhet. Men det börjar att bli sent nu. Kan du inte höra att utanför din Supreme Hoodie börjar vinden att vina?”

  De = makteliten
  Vi = allmänheten
  Vinden = allmänhetens opinionskraft

  • Madonna var under väldigt många år Illuminatis drottning tills hon föll av scenen när hon försökte utföra en ritual 2015 ( Brit Awards 2015). Det här var en ritual där hon slog tillbaka mot Rabbinerna som gett henne fel och skadlig information under alla dessa år.

   Min syn på:
   De = maktelitens 1% av 1%, toppen av illuminati som fört resten av illuminati bakom ryggen.
   Vi = Goyim/Boskap/Scapegoats i detta fall den delen av illuminati som blivit lurade. Ingen bryr sig om allmänheten där uppe eftersom allmänheten bara är något som kontrolleras hela tiden.
   Vinden = Är biophysical fields, vilket kan vara andar, döda, dark energy matter beings etc. Dessa kontrolleras med mörk magi (Teknologi för att kontrollera mörk materia).

   Toppen av illuminati kallar sig för Moriah Wind, the Olympians.
   “The Illuminati (or Moriah Conquering Wind as they prefer to call themselves these days) is a very secretive group of occult practitioners who have been around for thousands and thousands of years. It is not a boys’ club or a group of adults parents trying to get some excitement in life; this is something much bigger than that. This is a very well structured organization consisting of people in extremely High Places” https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_12.htm

   Det har pågått ett krig inom Illuminati en tid nu och deras Ockulta maskineri har tagits över.
   https://supernaturalspirit.com/

  • Vill bara tillägga att i videon här ovanför sjunger Madonna helt ok i låten, Like a prayer.
   Men lyssnar man på versionen som finns från SVT, Eurovision Song Contest, så sjunger hon falskt och rösten håller inte. Hennes uppträdande ligger ca 2 tim och 55 min in i programmet.

 • Tips! Stäng av ljudet och slå på undertexterna på Youtube-videon. Lättare att kritiskt granska videon så och med mindre subliminal påverkan.

  /Torbjörn C

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *