Mediumpodden diskuterar amerikansk forskning på parapsykologi

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 maj 2019
- NewsVoice redaktion
Medierna Vivi Linde och Camilla Elfving, 2019. Pressfoto: Mediumpodden.se
Medierna Vivi Linde och Camilla Elfving, 2019. Pressfoto: Mediumpodden.se
Medierna Vivi Linde och Camilla Elfving, 2019. Pressfoto: Mediumpodden.se

“Tvärt emot vad många skeptiker påstår finns det mycket forskning gjord inom parapsykologi med positiva resultat. Det har även använts av underrättelsetjänsten”, skriver Vivi Linde och Camilla Elfving om sin senaste mediumpodd. NewsVoice lägger ut poddinslaget i sin helhet redo för debatt i kommentarsfältet.

Linde och Elfving tar upp ESP- och healing-forskning på bla KI, hur medialitet skiljer sig från andlighet, förhållandet själ och könsidentitet, prekognition, intuition, CIA: forskning på remote viewing (fjärrsyn), Monroe-institutet och mycket mer.

Ljudinspelning från Mediumpodden.se, 55 minuter


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *