Mediumpodden diskuterar amerikansk forskning på parapsykologi

0
0
Medierna Vivi Linde och Camilla Elfving, 2019. Pressfoto: Mediumpodden.se
Medierna Vivi Linde och Camilla Elfving, 2019. Pressfoto: Mediumpodden.se

“Tvärt emot vad många skeptiker påstår finns det mycket forskning gjord inom parapsykologi med positiva resultat. Det har även använts av underrättelsetjänsten”, skriver Vivi Linde och Camilla Elfving om sin senaste mediumpodd. NewsVoice lägger ut poddinslaget i sin helhet redo för debatt i kommentarsfältet.

Linde och Elfving tar upp ESP- och healing-forskning på bla KI, hur medialitet skiljer sig från andlighet, förhållandet själ och könsidentitet, prekognition, intuition, CIA: forskning på remote viewing (fjärrsyn), Monroe-institutet och mycket mer.

Ljudinspelning från Mediumpodden.se, 55 minuter

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here