Nordangård: Rockefeller bakom FN, EU, klimathot, massövervakning, Bilderberggruppen

6
Jacob Nordangard, maj 2019. Foto: SwebbTV.se
Jacob Nordangard, maj 2019. Foto: SwebbTV.se

Filosofie doktor Jacob Nordangård gav nyligen ut boken “Rockefeller – En klimatsmart historia”. NewsVoice har tidigare publicerat Nordangårds artiklar i ämnet, texter som sedan blivit till kapitel i boken som sammanfattar familjen Rockefellers globalistiska påverkan i Västvärlden. 

SwebbTV har intervjuat Jacob Nordangård (videon har raderats av YouTube). Några punkter från intervjun:

John D Rockefeller
John D Rockefeller. Arkivfoto. Public Domain.
  • Rockefeller verkade för bildandet av FN, en plattform för att minska handelshinder och att öka de globala företagens och bankernas dominans.
  • Familjen initierade överstatliga funktioner för globalt ledarskap som EU, IMF, WWF, Världsbanken.
  • Rockefellers ligger bakom klimathotet för att lägga grunden för ett globalt ledarskap och en radikal världsregering. Rockefellers finansierar därför miljörörelsen och arbetar för Agenda 2030.
  • Rockefellers låg bakom kärnvapenhotet, överbefolkningshotet och diverse andra miljöhot. 
  • Finansfamiljen står bakom bildandet av inflytelserika lobbyorgan som: Trilaterala kommissionen, Bilderberggruppen, Romklubben, Council of Foreign Relations m.fl.
  • John D. Rockefeller, som byggde upp den ursprungliga förmögenheten inom oljeindustrin, var en strängt religiös baptist. Familjen har en ambition att skapa en global religion kopplad till New Age, enligt Nordangård.
  • Rockefellerfamiljen har gjort försök att ena världsreligionerna med tveksamma framgångar utanför västvärlden.
  • Familjen har ambitionen att skapa ett slags globalt folkhem med en perfekt människa.
  • Rockefellers stödjer även massövervakning, vilket gynnar de globala storföretagen.

Källa: SwebbTV

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jmm
jmm
Gäst
3 juni 2019 kl 07:38

Ulf Kristersson åkte på Bilderbergmöte. Lite historik över Bilderberggruppen:

https://jmm.nu/bilderberggruppen_daniel-estulin_trilaterala-kommissinen_cfr/

Dragana Mijailovic
Dragana Mijailovic
Gäst
30 maj 2019 kl 20:48

Sanningen kommer på dags ljus mer och mer.Bravo !

Ulla-Britt Gustafsson
Gäst
29 maj 2019 kl 21:32

Vi tittade på denna video förra lördagen. Sen åkte vi ner till valstugorna, (Miljöpartiet) och berättade att det finns en bra video om klimatet på Swebtv av Jakob Nordangård. Titta på den så kanske ni slipper ha klimatångest sa vi. De två vid valstugan vände om, slog ut med armarna mot oss och sa;” er vill vi inte prata med, gå härifrån!”

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Ulla-Britt Gustafsson
31 maj 2019 kl 08:33

Vad taskigt av er att försöka spräcka deras fantasivärldsbubbla 🙂

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
29 maj 2019 kl 19:24

Tack Swebb-TV och Jacob Nordangård för denna intervju. Mycket intressant historia om hur de härskande klasserna alltid styrt ovanifrån med piska och morötter och med bröd och skådespel. Rockefellers system med “ledger” innebär en global kontroll där man spanar på allt vad gäller ekonomi och medför i längden skapande av ett kastsystem, något som idag håller på att avvecklas i Indien. Styrningen uppifrån i väst sker ju idag med legala incitament formade som moraliska argument. Tron på pengars makt hamnar då samtidigt öppet i det religiösa segmentet. För övrigt skapades nog den nuvarande gangsterekonomin när man knoppade av delar av kapitalet i City of London till Washington DC där det dåvarande systemets uppstickare fanns. Men det enda som är kontinuerligt är förändringen. All utveckling skapas av dynamik så det blir spännande att se hur den orientaliska utvecklingen sker, numera med massor av revolutionerande teknik där man inte längre kan toppstyra, det är en ostyrbar komponent som kommer att välja sin egen väg i evolutionen. Detta var ju en ny avknoppning som politiskt initierades på 1970-talet av Richard Nixon tillsammans med Mao på sin tid. Lite av den nuvarande grunden finns i http://mileswmathis.com/barindex2.pdf men det häftiga är att vi inte längre har samma styrning från ett fåtal toppar utan detta är nu en multipolär värld som kanske upplevs som orättvis av den gamla styrningen och deras lakejer.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
29 maj 2019 kl 12:12

Missa inte denna intervju på 1 tim och 35 min, om du vill förstå en stor del av hur det globalistiska bedrägeriet ser ut. Jacob Nordangård har gjort ett jättejobb. Både avseende research och analys.