Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Detonationen i Linköping – Ytterligare ett terrordåd i Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 juni 2019
- NewsVoice redaktion
Kraftig explosion i Linköping den 7 juni 2019. Privat foto.
Kraftig explosion i Linköping den 7 juni 2019. Privat foto.
Kraftig explosion i Linköping den 7 juni 2019. Privat foto.

DEBATT. Explosionen i Linköping idag på fredagsmorgonen som skadade 25 personer har skakat om många, då den var en av de största på decennier i en svensk stad. Definitionsmässigt handlar det om en bomb som detonerat.

Det var inte en olycka och inte en gasexplosion, då explosionen skedde utomhus. Det var inte heller en handgranat som aldrig skulle ge dessa omfattande skador.

Nej, detta var ett terrordåd. ”Någon” ville visa, det här kan vi göra för att eventuellt använda som referens för framtida hot, eller så var det en hämndaktion på samhället av någon orsak. Våra multikulti-invandrare har ju en tendens att vara lättkränkta, och därmed är ofta alla grepp tillåtna för att försvara sin heder. För att undvika påhopp kan jag för tydlighetens skull säga att jag såklart inte anser att det gäller alla.

De som utfört detta är inte några nyfikna busiga svenska ungdomar, utan med all sannolikhet en grupp av invandrade terrorister. Dessa vet hur man skapar en bomb med denna sprängkraft och kommer ofta från miljöer där det är vanligt att dessa används.

Däremot är det tveksamt om polisen eller Säpo någonsin kommer att säga sanningen, även om man till finner den. Att allvarliga konsekvenser av multikulti och massinvandringen skulle delges folket är icke politiskt korrekt. Det är nog tom så att en yrkesverksam med kunskaper blir av med jobbet om denne (polis eller liknande) skulle prata klarspråk.

Att massmedierna är så totalt insnöade och inte vågar sig på en egen rimlig teori förvånar nog inte många, men även vid polisens presskonferenser kommer knappast någonsin sanningen fram om vem som begått detta dåd även om det finns vetskap. Man kommer troligen bara hävda att ”utredning fortfarande pågår”, ett ypperligt trumfkort att ta till. En sådan utredning kan man ”släpa på” i minst ett år och därefter har folket glömt bort händelsen.

Kära ni medborgare som fort farande inte har vaknat, vVälkomna till vårt nya Sverige, där det hittills lågintensiva inbördeskriget tycks närma sig ett reellt inbördeskrig.

Text: Öystein Rönne


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq