Insider på Pinterest avslöjar att Pro-Life-sajt listas som porr och att bibelverser censureras

1
0

En insider från den mycket populära sociala kanalen Pinterest avslöjar att kanalen censurerar sökningar på begrepp som “bibelverser” och har listat en stor Pro-Life-sajt, som motsätter sig aborter, som en porrsajt.

Insidern vill förbli anonym för att inte förlora sitt jobb. Mannen intervjuas av James O’Keefe från Project Veritas, en grupp av oberoende undersökande journalister som uppmanar potentiella insiders att via Veritas informera allmänheten om korruption.

Text: NewsVoice

1 KOMMENTAR

  1. En riktig skräpsite som lyckas slå sig in genom nyckelord som ofta inte har något med innehållet att göra.
    Lägger ofta till -pinterest för att rensa reklam och propaganda från den nu ökända siten.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here