Seth Richs död följdes av mord på samtliga som skulle vittna mot DNC

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 24 juni 2019
- NewsVoice redaktion
Seth Rich - Foto: DNC
Seth Rich - Foto: DNC
Seth Rich – Foto: DNC

Alla har kunnat läsa om Seth Rich och hans död år 2016, för det har varit stor mystik omkring detta dödsfall – huruvida det var ett simpelt rånmord eller om det var ett planerat beställningsmord på en person som visste för mycket.

De politiskt korrekta massmedierna har emellertid inte skrivit särskilt mycket om detta fall, men alternativa medier har skrivit desto mer, därför att de har märkt att det finns så många indikationer på att det var mörka krafter inblandade här. Både sajterna The News You Need Today och YourNewsWire har uppmärksammat detta dödsfall och har skrivit mycket omkring det under åren 2016 och 2017.

Den ryska Foreign Intelligence Service (SVR) rapport från 13 juli 2016, säger bl.a. att en biträdande datadirektör för företaget Voter Proteciton, 27-årige DNC tjänstemannen Seth Rich blev mördad när han arbetade med att förbereda sig för att vittna mot Hillary Clinton. Han trodde att han skulle träffa personer från Federal Bureau of Investigation (FBI) agenter, men det visade sig i stället vara ett “hit team”.

Enligt denna rapport noterade SVR, den 7 juli, en enorm ökning av dator o telefontrafik mellan Demokratiska nationella kommittén (DNC) högkvarter i Washington DC och Clinton Foundation (CF) kontor i New York.

Vid en djupare utredning av denna ökning av kommunikation mellan dessa tros vara separata organisationer. SVR-analytiker konstaterar att den ansvarige var en 27-årig DNC tjänsteman vid namn Seth Rich som var biträdande datadirektör för Voter Proteciton som hade hjälpt till att utveckla ett datorprogram för Demokratiska nationella kommittén.

Vad som hade tilldragit SVR uppmärksamhet var en upptäckt av ett “pay-to-play” system som involverade människor som söker jobb genom en Hillary Clinton administration som går ut på att föra in pengar till Clintons stiftelse.

När SVR direktör Michail Fradkov upptäckte att Seth Rich var i fara så tog han kontakt med det amerikanska utrikesdepartementet – men chockerande nog, när ryska diplomater presenterade detta för de amerikanska myndigheterna, den 7 juli, så blev de omedelbart utvisade från USA. Det amerikanska utrikesdepartementet tackade Ryssland för informationen och sa att ärendet skulle “tas om hand”.

Men mindre än 24 timmar senare, noterar denna rapport att Washington Post skrev en “made up story” om vad som egentligen hade hänt och vad som orsakade att vice utrikesminister Sergej Ryabkov gjorde ett offentligt uttalande:

“Jag kan bekräfta att […] den amerikanska regeringen skickade hem två anställda vid ryska ambassaden i Washington DC utan att ange några anklagelser mot dem.”

Tre dagar senare, den 10 juli säger SVR-rapporten att den 10 juli sköts Seth Rich ned i Washington D.C.

En privat utredare anställd av Seth Richs familj har berättat för TV-kanalen Fox 5 i maj 2017 att det finns “konkreta bevis” på att den mördade DNC-anställde kommunicerade med WikiLeaks före hans död. Richs familj var ursprungligen skeptisk till påståenden att Seth Rich var whistlebloweren som läckte DNC-e-post till WikiLeaks, men Rod Wheeler, en fd DC-polis och privatdetektiv som anställdes av familjen efter att polisundersökningar stallat, har visat bevis på att han anser att han bevisar följande: Seth Rich var i regelbunden kommunikation med WikiLeaks före hans död och läckte DNC-e-postmeddelanden, som till slut ledde till Hillary Clintons valnederlag.

Seth Rich mördades för att han läckte DNC.s e-post till WikiLeaks. DC:s polisutredarna som arbetade med Seth Rich-fallet blev beordrade att lägga ner undersökningen. När Rod Wheeler blev tillfrågad om det finns bevis på kontakter mellan Seth Rich och WikiLeaks svarade Rod Wheeler:

“Absolut. – Ja. Det är bekräftat. “

Wheeler sa att han tror att det finns en mörkläggning högt upp ifrån, där polisutredningen har blivit tillsagd att lägga ner undersökningen om mordet på Seth Rich.

“Polisarbetet har legat still, sa Wheeler. De har inte samarbetat alls. Jag tror att svaret på att lösa mordet ligger på deras datorer, som jag tror är antingen på polisavdelningen eller hos FBI.”

Rod Wheeler berättade också för Fox 5:

“Jag har en källa inom polisavdelningen som har sett mig rakt i ögat och sa,” Rod, vi har blivit tillsagda att vi ska ligga lågt med det här fallet, så jag kan inte dela någon information med dig.”

“Nu är detta mycket ovanligt för en mordutredning, särskilt från en polisavdelning. Återigen tror jag inte att det kommer från chefens kontor, men jag tror att det finns en korrelation mellan borgmästarens kontor och DNC och det är den information som kommer ut.”

Anmärkningsvärt är också att tre jurister som arbetade med att undersöka korruption hos DNC har plötsligt avlidit. Först den 30 maj 2017 Florida – den federala åklagaren Beraton J. Whisenant Jr Hittades skjuten. Sedan, den 5 juni 2017 Miami försvarsadvokaten Naphtali Wacks – hittades död genom en hit-and-run-crash och den 9 juni 2017 Florida hittades rättegångsadvokaten Ervin Gozalez – död, självmord, sägs det.

Dessutom den 14 juli 2017 hittades Klaus Eberwein död i Miami, en tidigare Haitisk regeringstjänsteman som skulle vittna om omfattningen av Clinton-fond-korruptionen nästkommande vecka – enligt Miami-Dades undersökningsledare är den officiella dödsorsaken “skott mot huvudet”. Eberweins död har registrerats som “självmord”.


Den 27 juni 2017 säger advokat Elizabeth Beck U.S. District Court Florida, som är involverad i rättegången mot DNC (Demokratiska nationella kommittén) och som är anklagad för att ha riggat presidentvalet 2016 – att alla de personer som skulle ha vittnat mot DNC nu är mördade.


Men massmedia säger som vanligt ingenting om denna viktiga information, för när informationen inte kommer ifrån etablissemanget, maktelitens egna undersåtar Reuters och Associated Press, då anser man att informationen inte är politiskt korrekt och därmed ska den mörkläggas för allmänheten.

Nu pågår sedan en tid en Trump-initierad process i USA mot eliten och dess undersåtar så vi får väl hoppas att sanningen snart kommer fram i dagsljuset inför hela allmänheten att se.

Text: Erik Wiklund

Källor

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Seth Rich
 • Ibland undrar jag? Det behövs ingen övervakning för vi sköter det själva så bra åt storebror. Vi är lydiga helt enkelt.

 • Orwell 1984 läses inte längre som fiktion. Det är vår tids verklighet.
  https://www.rt.com/op-ed/462924-george-orwell-1984-70/
  På de allra första sidorna i boken visar Orwell en otrolig förmåga att förutse framtida trender inom teknik. Orwell nämner ett instrument som kallas en “teleskärm”, vilket låter slående liknar den handhållna “smartphone” som entusiastiskt används av miljarder människor runt om i världen idag. Orwell beskriver den allestädes närvarande enheten som en “avlång metallplåt som en sliten spegel” som är fäst vid väggen som “kunde dimmas, men det gick inte att stänga av det helt”. Låter bekant?

  Det är genom denna gadget etablissemanget kan övervaka sina medborgares handlingar varje minut varje dag. Samtidigt fick medborgarna aldrig glömma att de levde i ett totalitärt övervakningsstat under kontrollen av den mycket rädda tankepolisen. Massiva affischer med slogan “Big Brother Watching You” var lika vanliga som våra moderna reklamskyltar. Idag är sådana riktiga varningar om övervakning dock överflödiga.

  I själva verket, har det rapporterats att National Security Agency (NSA) ännu en gång har olagligt samlat in register över telefonsamtal och textmeddelanden som ställts av amerikanska medborgare. Den senaste invasionen av privatlivet har blivit avskedad som ett “fel” efter att ett oräknat telekommunikationsföretag överlämnade samtalskort som NSA påstås ha “inte begärt” och “inte godkändes”av utrikesministerns övervakningsdomstol. År 2013 blåste den tidigare CIA-medarbetaren Edward Snowden ut på whistle på NSA:s påträngande övervakningsverksamhet, men på något sätt kan myndigheten fortsätta – med hjälp av företagssektorn – att damma upp den privata informationen hos vanliga medborgare.

  Just den här veckan kom Mark Zuckerbergs privata företag överens om att ge de franska myndigheterna “identifieringsuppgifter” för Facebook-användare som misstänks för att sprida “hattal” på plattformen.
  “Hattal” är exakt en av de härligt vaga, subjektiva termerna utan någon verklig mening som man förväntar sig att hitta i Newspeak style guide. Kort om att hota en persons eller människors liv bör enskilda vara fria att kritisera andra utan rädsla för repressalier minst av allt från staten, som borde vara i branschen att skydda yttrandefrihet till varje pris.

  Ett annat modernt fenomen som skulle vara rätt i Orwells värld är politisk korrekthet, som definieras som “undvikande av uttrycksformer eller handlingar som uppfattas att utesluta, marginalisera eller förolämpa grupper av människor som är socialt missgynnade eller diskrimineras. ” Men eftersom så många människor idag identifieras med någon marginaliserad grupp har det gjort den intelligenta diskussionen om kontroversiella idéer – inte minst på de amerikanska högskolorna , på alla platser – extremt svårt, om inte rent farligt.

  Orwell måste se ner på all denna galenskap med stor överraskning, eftersom han gav världen den bästa möjliga varningen för att förhindra det. För alla som uppfattar förväntningar på ett lyckligt slut 1984, var förberedda för allvarliga besvikelser.

  • Korp !
   Orwell kunde tydligen, för länge sedan, se hur samhället skulle se ut, att det skulle bli ett övervakningssamhälle som använder tekniska apparater för att övervaka folket. För att inte tala om den teknik som mörkläggs för folket. För om folk visste hur långt den dolda teknologin, den hemliga tekniken, har kommit så skulle de bli smått chockerade. – Ja, makteliten arbetar, sedan en lång tid tillbaka, för att, steg för steg, implementera sin noggrant utstuderade plan som går ut på att strypa friheten för folket. Se här: https://www.youtube.com/watch?v=qqtWomHSwok

   Men jag vill ändå inte kasta in handduken och ge upp, även om det onekligen ser mörkt ut, för jag är fullt inne på idén om att – den här världen, den här vackra världen, den här mycket intelligent designade världen som innefattar både kloka och kärleksfulla människor som under årtusenden har arbetat fram allt detta, dit mänskligheten nu befinner sig – att denna värld nu bara helt utan vidare ska kastas på sophögen bara för att några intelligenta idioter, som sitter på samhällstoppen bakom en ridå, har fått för sig att allt ska förstöras. – Nej, jag är övertygad om att det finns en mycket större och övergripande intelligens som övervakar jordens utveckling, som aldrig skulle tillåta att något sådant händer !

   Jag säger som Albert Einstein sa; ”Varje allvarligt sökande vetenskapsman kommer att bli övertygad om att en andlig kraft verkar inom universums lagar, en andlig kraft som är vida överlägsen människans”.

   Han har även sagt; ”Det viktigaste ställningstagande som människan någonsin kan göra i sitt liv är att, antingen tro att hon lever i ett universum som är konstruktivt och som stödjer henne eller att tro på ett universum som är destruktivt och som inte stödjer henne”.

   Hoppet är det sista som lämnar människan – så jag refererar till det som den store tänkaren Martinus Thomsen sa om vart världen är på väg; “Allt är mycket gott” ! – Ja, jag tror att det är klokare att tänka så.

 • SVR,s underrättelseanalytiker spekulerar i att detta mord har beställts av Clinton,s – och att detta påstående retade upp FBI-chefen James Comey som släppte Hillary Clinton fri från hennes många brott som hon anses ha begått mot regeringen och mot det amerikanska folket. Enligt SVR hade Comey inte något val att göra på annat sätt på grund av hans egen inblandning i Clinton Foundation då han var chef för den ökända HSBC-bank och dess penningtvätt som kanaliserade hundratals miljoner dollar till Clintons.

  Inte heller Hillary Clintons kampanjdirektör John Podesta verkar vara oskyldig, tvärtom låter det som när SVR skriver; Hillary Clintons kampanjdirektör John Podesta varnade, i ett e-mail, den 22 februari 2015, att han: “definitivt var positiv till att göra exempel av de personer som läcker uppgifter, oavsett om vi har någon verklig grund för det”.

  – Ja, precis så brukar det låta när någon inte vill att mörka hemligheter ska komma upp till ytan !

  Gud vad jag längtar till att någon sticker en nål i den här falska bubblan som får den att spricka så att folk äntligen får se demokraternas rätta ansikte.

 • Utmärkt artikel med mycket intressant information!
  Jag antar att anledningen att så mycket information kommer fram nu är att Clintons makt inte räcker till för att mörklägga ytterligare vilket är mycket uppmuntrande! 🙂

 • Tack Erik, utan din artikel så hade i alla fall inte jag varit medveten om detta förhållande.

  Det är mycket besynnerligt att inte MSM ens rapporterar om detta med en enda stavelse.

  Vi behöver inse att USA i många avseenden har en crimerate där sånt här ofta förblir oredovisat för folkflertalet.

  Tack för informationen Erik!!!

  • The Deep State in Action, alltså. Påminner om Wikileak-avslöjandena strax före presidentvalet i november 2016, då Nätet blev fullt av skriverier om Lolita-Express till Epsteins karibiska ö, en “kärleks-ö” som bl a herr och fru Clinton ofta frekventerade. Ett annat tema var Pizzagate, Spirit Cooking, bröderna Podesta och konstnärinna Abramowich, mm. Om minnet inte sviker, tog New York Times och Washington Post upp detta tema först i början av 2017, men glättade över det fullständigt. Dan’ därpå tog svenska MSM upp det som NYT och Wapo hade framfört, mer eller mindre ordagrant, d v s fake news. Sen’ blev det inget mer sagt!

   “Det är mycket besynnerligt att inte MSM ens rapporterar om detta med en enda stavelse”, skriver Jan Norberg. Inte alls, varför skulle MSM härstädes göra det? Vi lever ju för guds skull i en feministisk bolsjevik diktatur, sedan 9/11, i a f. I en diktatur alltså, där MSM nogsamt följer amerikanska ostkustens neocon-röster!
   På denna sida ställde sig svensk Elit, för att få vara med i Den Nya Världsordning, som strax efter första Irakkriget hade proklamerats av CFR, Bildebergarna, Tri-laterala Kommissionärer och naturligtvis storbankerna på Wall Street, som ju dessutom be om 1998 blev storägare i SvD och AB! (?)
   Jag nämnde 9/11 ovan; gör jag f ö ofta, men det tänker jag inte be om ursäkt för, ty denna falskflaggade terror-operation, som bär Mossads signum till stor del, har knappt omnämnts i svenska media eller bland politiker på många år. Vi närmar oss nu 18-års “jubileet”, men fortfarande har inte någon blivit lagförd i USA. Man kan ju tycka att de sex media-monopolen, alla ägda av svinrika oligarker, borde kräva att de rättsvårdande myndigheterna i USA får ändan ur vagnen och lagför de ultra-kriminella elementen, som utförde dåden i NY och D.C. Näh, vi får alla nöja oss med sagan om hur Barack Obama’s Navy Seals hade ihjäl “Osama bin Laden” i ett gömställe i Pakistan efter sådär 10 års letande! Hans lemlästade kropp påstods vara så illa tilltygad att man inte ville visa allmänheten ens ett foto på honom (som ev bevis), så amrisarna kände sig tvingade att dumpa liket i havet. omedelbart. (HAHA!)

    • Jovisst, är det så som generalmajoren säger. Den officiella storyn hänger inte ihop med verkligen, alldeles särskilt om man beaktar WTC7:s snyggt utförda kollaps, som tillika BBC berättade om, tjugo minuter innan den hände!(?).
     Som ytterligare lök på laxen, fann den officiella undersökningskommissionen denna märkliga kollaps så ointressant och kanske så tråkig, att den inte ens var värd att omnämnas, Så dom gjorde det inte; omnämnde den i rapporten!
     För tio år (juni 2009) sedan skickade jag några av Fredrik Reinfeldts ministrar, ett flertal DVD:er på två timmars speltid, som den då rätt nya “Architects & Engineers for 911truth.org hade gjort gjort under Richard Gage’s ledning. Videon visar med 100 procents säkerhet att tvillingtornen, WTC1 och 2, liksom WTC7, genomgick “controlled demolition”. Ridå!
     Jag har senare sänt både allians-regeringsministrar, såväl som Löfven-ministrar ytterligare bevismateriel gjorda av A&Efor911truth. Det enda som Sveriges regeringar har kommit med, som jag fått tillbaka, är TYSTNAD.

     • Kan fylla på med information om 911. Som tekniker förstår man att den officiella förklaringen är världens näst största bluff. Utifrån ett rent vetenskapligt perspektiv, så politiska problem kunde undvikas, tillskrevs husorganet ”Ny Teknik”, ca 2005. Allt ifrån chefredaktören till alla deras journalister, samt professor Grimvall. Ett (1) svar fick jag, som lydde: – Det här är för stort för oss!
      Ni som läser detta, sug på den kommentaren en stund, och tänk, tills ni inser vad detta innebär.

      Är man skolad i någon form i de tekniska ämnena, så kan man räkna, på riktigt.
      Därav följer att man förstår den största bluffen, nämligen hur banksystemet egentligen fungerar.
      Att både banksystemet & 911, för att bara nämna 2 galna företeelser, har samma nämnare, är något som de flesta mentalt inte klarar av att smälta, för då gallskriks det om antisemitism. Märk väl utan att ha nämnt de onämnbara. Att de gallskrikande & onämnbara därmed begått ett präktigt självmål, är ytterligt talande, och än fler förstår då hur det ligger till, vilket är synnerligen positivt.
      När kritisk massa av vakna människor nåtts, så blir det åka av, för gallskrikarna, och speciellt för de onämnbara.
      För de som vill bli klarvakna om 911, skall titta här: http://www.bollyn.com

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *