Seth Richs död följdes av mord på samtliga som skulle vittna mot DNC

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 juni 2019
- NewsVoice redaktion
Seth Rich - Foto: DNC
Seth Rich - Foto: DNC
Seth Rich – Foto: DNC

Alla har kunnat läsa om Seth Rich och hans död år 2016, för det har varit stor mystik omkring detta dödsfall – huruvida det var ett simpelt rånmord eller om det var ett planerat beställningsmord på en person som visste för mycket.

De politiskt korrekta massmedierna har emellertid inte skrivit särskilt mycket om detta fall, men alternativa medier har skrivit desto mer, därför att de har märkt att det finns så många indikationer på att det var mörka krafter inblandade här. Både sajterna The News You Need Today och YourNewsWire har uppmärksammat detta dödsfall och har skrivit mycket omkring det under åren 2016 och 2017.

Den ryska Foreign Intelligence Service (SVR) rapport från 13 juli 2016, säger bl.a. att en biträdande datadirektör för företaget Voter Proteciton, 27-årige DNC tjänstemannen Seth Rich blev mördad när han arbetade med att förbereda sig för att vittna mot Hillary Clinton. Han trodde att han skulle träffa personer från Federal Bureau of Investigation (FBI) agenter, men det visade sig i stället vara ett “hit team”.

Enligt denna rapport noterade SVR, den 7 juli, en enorm ökning av dator o telefontrafik mellan Demokratiska nationella kommittén (DNC) högkvarter i Washington DC och Clinton Foundation (CF) kontor i New York.

Vid en djupare utredning av denna ökning av kommunikation mellan dessa tros vara separata organisationer. SVR-analytiker konstaterar att den ansvarige var en 27-årig DNC tjänsteman vid namn Seth Rich som var biträdande datadirektör för Voter Proteciton som hade hjälpt till att utveckla ett datorprogram för Demokratiska nationella kommittén.

Vad som hade tilldragit SVR uppmärksamhet var en upptäckt av ett “pay-to-play” system som involverade människor som söker jobb genom en Hillary Clinton administration som går ut på att föra in pengar till Clintons stiftelse.

När SVR direktör Michail Fradkov upptäckte att Seth Rich var i fara så tog han kontakt med det amerikanska utrikesdepartementet – men chockerande nog, när ryska diplomater presenterade detta för de amerikanska myndigheterna, den 7 juli, så blev de omedelbart utvisade från USA. Det amerikanska utrikesdepartementet tackade Ryssland för informationen och sa att ärendet skulle “tas om hand”.

Men mindre än 24 timmar senare, noterar denna rapport att Washington Post skrev en “made up story” om vad som egentligen hade hänt och vad som orsakade att vice utrikesminister Sergej Ryabkov gjorde ett offentligt uttalande:

“Jag kan bekräfta att […] den amerikanska regeringen skickade hem två anställda vid ryska ambassaden i Washington DC utan att ange några anklagelser mot dem.”

Tre dagar senare, den 10 juli säger SVR-rapporten att den 10 juli sköts Seth Rich ned i Washington D.C.

En privat utredare anställd av Seth Richs familj har berättat för TV-kanalen Fox 5 i maj 2017 att det finns “konkreta bevis” på att den mördade DNC-anställde kommunicerade med WikiLeaks före hans död. Richs familj var ursprungligen skeptisk till påståenden att Seth Rich var whistlebloweren som läckte DNC-e-post till WikiLeaks, men Rod Wheeler, en fd DC-polis och privatdetektiv som anställdes av familjen efter att polisundersökningar stallat, har visat bevis på att han anser att han bevisar följande: Seth Rich var i regelbunden kommunikation med WikiLeaks före hans död och läckte DNC-e-postmeddelanden, som till slut ledde till Hillary Clintons valnederlag.

Seth Rich mördades för att han läckte DNC.s e-post till WikiLeaks. DC:s polisutredarna som arbetade med Seth Rich-fallet blev beordrade att lägga ner undersökningen. När Rod Wheeler blev tillfrågad om det finns bevis på kontakter mellan Seth Rich och WikiLeaks svarade Rod Wheeler:

“Absolut. – Ja. Det är bekräftat. “

Wheeler sa att han tror att det finns en mörkläggning högt upp ifrån, där polisutredningen har blivit tillsagd att lägga ner undersökningen om mordet på Seth Rich.

“Polisarbetet har legat still, sa Wheeler. De har inte samarbetat alls. Jag tror att svaret på att lösa mordet ligger på deras datorer, som jag tror är antingen på polisavdelningen eller hos FBI.”

Rod Wheeler berättade också för Fox 5:

“Jag har en källa inom polisavdelningen som har sett mig rakt i ögat och sa,” Rod, vi har blivit tillsagda att vi ska ligga lågt med det här fallet, så jag kan inte dela någon information med dig.”

“Nu är detta mycket ovanligt för en mordutredning, särskilt från en polisavdelning. Återigen tror jag inte att det kommer från chefens kontor, men jag tror att det finns en korrelation mellan borgmästarens kontor och DNC och det är den information som kommer ut.”

Anmärkningsvärt är också att tre jurister som arbetade med att undersöka korruption hos DNC har plötsligt avlidit. Först den 30 maj 2017 Florida – den federala åklagaren Beraton J. Whisenant Jr Hittades skjuten. Sedan, den 5 juni 2017 Miami försvarsadvokaten Naphtali Wacks – hittades död genom en hit-and-run-crash och den 9 juni 2017 Florida hittades rättegångsadvokaten Ervin Gozalez – död, självmord, sägs det.

Dessutom den 14 juli 2017 hittades Klaus Eberwein död i Miami, en tidigare Haitisk regeringstjänsteman som skulle vittna om omfattningen av Clinton-fond-korruptionen nästkommande vecka – enligt Miami-Dades undersökningsledare är den officiella dödsorsaken “skott mot huvudet”. Eberweins död har registrerats som “självmord”.


Den 27 juni 2017 säger advokat Elizabeth Beck U.S. District Court Florida, som är involverad i rättegången mot DNC (Demokratiska nationella kommittén) och som är anklagad för att ha riggat presidentvalet 2016 – att alla de personer som skulle ha vittnat mot DNC nu är mördade.


Men massmedia säger som vanligt ingenting om denna viktiga information, för när informationen inte kommer ifrån etablissemanget, maktelitens egna undersåtar Reuters och Associated Press, då anser man att informationen inte är politiskt korrekt och därmed ska den mörkläggas för allmänheten.

Nu pågår sedan en tid en Trump-initierad process i USA mot eliten och dess undersåtar så vi får väl hoppas att sanningen snart kommer fram i dagsljuset inför hela allmänheten att se.

Text: Erik Wiklund

Källor

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Seth Rich