Stefan Whilde: Förföljelsen av homeopatin

Publicerad

Författare

Ämne

DEBATT. Homeopatin är ständigt utsatt för smutskastning och det sprids lögner och falska myter om läkekonsten hela tiden – inte minst av den lågbegåvade och ljusskygga  skeptikerrörelsen, men också av läkemedelsindustrin och dess lobbyister, av myndigheter som är satta att försvara det svenska medicinska monopolet, av svenska skolan som lyder under staten och av media som köper skeptikerrörelsens, myndigheternas, statens och läkemedelsindustrins lögner och förtal.

Smutskampanjen – som i stort vilar på girighet, konkurrensförakt, okunskap och rädsla för det främmande – har pågått så länge homeopatin praktiserats, det vill säga i drygt 200 år.

Den miljövänliga och biverkningsfria homeopatin ses som ett hot mot läkemedelsindustrin i första hand, men också mot staten och dess övergripande makt eftersom den inte bara erbjuder varaktig hälsa utan också oberoende och individuell frihet – något som varje maktfullkomlig stat av förståeliga skäl skräms av och vill försöka tygla och kuva.

Förföljelsen av homeopatin pågår i hela världen, men är störst och mest utbredd i länder som Sverige och USA. Ändå söker fler än 500 miljoner människor hjälp av homeopatin varje år och då är inte spädbarn och yngre barn inräknade.

Jag utbildar människor i homeopati. Jag tar emot människor och djur som mår dåligt. Jag skriver en bokserie på minst femton böcker om läkekonsten (serien heter ”Homeopatins fantastiska värld!”)

Detta gör jag för att jag tror på kunskap, valfrihet och hälsa på egna villkor. På Dina villkor. Och för att sanningen om och förståelsen för vad homeopati är ska komma så många människor som möjligt till nytta och glädje.

Text: Stefan Whilde, författare, homeopat, lärare i homeopati

RelateratMer läsning

Michael Yeadon. Photo: Konrad Wallenrod. Image processing: NewsVoice.se

Are We Being Depopulated? – Michael Yeadon, PhD and Life Science Researcher

0
GEOPOLITICS. It's almost incomprehensible, the notion of a world government executing an agenda aiming at saving the world from human-caused pollution and overpopulation demanding...
Julia Holter - Photo: Juliashammasholter.com

Julia Holter – Gold Dust Woman

0
Julia Shammas Holter (1984-) is an American singer-songwriter, record producer, composer, and artist, based in Los Angeles. Following three independent album productions, Holter released...
Ben Swann, 10 sep 2019. Foto: TruthinMedia.com

Fauci Lied To Congress About Gain-of-Function Research

0
 Fauci Lied To Congress - Powered by ise.media Source: Ben Swann, ICE Media och Thuth in Media
Martin Armstrong, own work

Martin Armstrong on a Coming Population Crisis and Planetary Cool Down

0
WORLD ECONOMY. The economist forecaster Martin Armstrong makes some grim statements when asked what he thinks about a Deagel forecast that predicts a drop...
USS Omaha, US Navy. Foto: Public Domain

Pentagon bekräftar USS Omahas observationer av UAP:s som äkta

10
TEKNIK. Pentagon bekräftar att bildmaterial taget ombord på USS Omaha från 2019 undersöks av Unidentified Aerial Phenomenon Task Force (UAPTF), en enhet inom Pentagon....
NATO-soldater i Östeuropa, 2017 - Foto: Ruptly

United​ ​States​ ​of​ ​Invasion – Babylon av Mike Blixt

1
OPINION. Om vi rent objektivt zoomar ut och tittar på mänsklighetens historia kan vi konstatera att det har förekommit gott om sinnessjukdomar i jordens...
Psyops-expert Christer Janson, presschef. Pressfoto: Folkhälsomyndigheten

Folkhälsomyndighetens presschef Christer Jansons psyops-bakgrund granskas

4
ÖVERVAKNING. I denna video granskas Folkhälsomyndighetens presschef Christer Jansons psyops-bakgrund. Janson har en bakgrund som expert inom psykologisk krigföring (psyops) med utbildning från Försvarsmakten....
Från manifestationen den 1:a maj 2021. Foto: Vaken.se

Världsmanifestation 15:e maj i Malmö, Göteborg och Stockholm

8
KULTUR. Lördagen 15:e maj så hålls manifestationer i över 40 länder för Frihet, Fred och mänskliga rättigheter. Initiativet kommer från staden Kassel i Tyskland...
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.

5 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
5 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Snylthammaren
Snylthammaren
Gäst
11 juni 2019 kl 23:35

Här kan rysktalande läsa att ryska hälsovårdsministeriet rekommenderar ett homeopatiskt medel mot TBE, fästingburet och mot följden att det blir hjärnininflammation. Dock är det antagligen många flygfän som sprider det:
http://dsm.ru/docs/analytics/Annual_Report_2017_rus.pdf

Tant Pia
Tant Pia
12 juni 2019 kl 00:10

Otroligt tragiskt att läkemedelsindustrin fortfarande attackerar homeopatin istället för att gå igenom det egna bagaget. Lyssnade på CNN idag där rättvisans män nu har tagit drabbade familjer under sina vingar med anledning av att beroendeframkallande opiater har söndrat inte bara familjer utan även hela samhällen.
Läkemedelsindustrin äskar pengar till forskning och större delen av de pengar kommer ramlar in används till marknadsföring samt betalning till lobbyister och troll för att smutskasta konkurrerande verksamheter. Pengarna skulle kunna användas till annat. Och sist men inte minst…. det borde vara en mänsklig rättighet för varje människa att själv få välja vilken typ av läkemedel som skall ingå i deras behandling.

Hur ofta läser man om skador av den här digniteten när det gäller homeopatiska medel?
https://medicalxpress.com/news/2019-05-maker-oxycontin-state-lawsuit.html

Savalle
Savalle
Gäst
12 juni 2019 kl 11:33

Ty Bollinger och hans team i The Truth About Cancer har gjort ett antal högkvalitativa filmserier om naturliga sätt att bota cancer. Ibland vissas en hel serie fritt. I den senaste av dessa serier, Eastern Medicine: Journey Through ASIA (7 avsnitt) framkommer det vilken oerhört stor inverkan homeopati har för att bota cancer och många andra sjukdomar.

Första avsnittet i denna serie är hela tiden fritt tillgängligt på YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=KZ-SimOqC3k

(Eastern Medicine: Journey Through ASIA – Episode 1 | Japan – Land of the Rising Sun)

Och här ger Ty Bollinger mycket värdefull information om alternativa metoder att bota cancer:

https://thetruthaboutcancer.com/alternatives-to-chemo/

Mayne Sundewall Hopkins
Mayne Sundewall Hopkins
18 juni 2019 kl 23:59

Mycket bra artikel Stefan Whilde!

Homeopati har stor del i att jag kan hantera min SLE (och andra ‘skavanker’) utan etablissemangets sedvanliga förgiftande medikamenter. Fortsätt att undervisa och skriva ..som du gör så bra!

Fredrik Alvelöv
Fredrik Alvelöv
Gäst
29 augusti 2019 kl 15:52

Homeopati fungerar inte! Så enkelt är det. En gammal löjlig metod från 1700-talet, som koppning, kvicksilver eller arsenik.

5
0
Kommentera gärnax
()
x