Insidern Greg Coppola varnar: Google har vuxit ihop med Demokraterna i USA

0

Insidern Greg Coppola, en senior Google-ingenjör tog klivet ut via Project Veritas för att varna hur Google vuxit samman med partiet Demokraterna i USA något som påverkar  innehållet på Google News och Google-sökningar. Allt har blivit politiserat. Coppola uppmanades omedelbart att ta ledigt från Google. Han har ännu inte blivit uppsagd.

“His interview with Veritas is critical for many reasons, but most importantly, he refutes Google’s claims that they are not biased and that they are politically neutral.

Google has made this claim in front of Congress MULTIPLE times and now they have been challenged by one of their own senior staffers.  Google is scared and now they are putting the pressure on Greg.” – James O’Keefe, newsletter, 25 juli 2019

Källa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer