Insidern Greg Coppola varnar: Google har vuxit ihop med Demokraterna i USA

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 juli 2019
- NewsVoice redaktion
Greg Coppola. Foto: Project Veritas

Insidern Greg Coppola, en senior Google-ingenjör tog klivet ut via Project Veritas för att varna hur Google vuxit samman med partiet Demokraterna i USA något som påverkar  innehållet på Google News och Google-sökningar. Allt har blivit politiserat. Coppola uppmanades omedelbart att ta ledigt från Google. Han har ännu inte blivit uppsagd.

“His interview with Veritas is critical for many reasons, but most importantly, he refutes Google’s claims that they are not biased and that they are politically neutral.

Google has made this claim in front of Congress MULTIPLE times and now they have been challenged by one of their own senior staffers.  Google is scared and now they are putting the pressure on Greg.” – James O’Keefe, newsletter, 25 juli 2019

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *