Muslimska lärda: Ta inte “haram-vaccin” och gå inte på LGBTQ-lektioner

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 31 juli 2019
- NewsVoice redaktion
Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt, CC0 Creative Commons

NOTERAT. Muslimska lärda varnar för icke-halal vaccin. Nu vägrar stora grupper av muslimer i England att låta vaccinera sig eftersom vaccinerna kan innehålla gris-DNA. Det skriver London Telegraph som kommenterar muslimernas relation till årets vaccinerbjudande från AstraZeneca.

Text: NewsVoice | Bild: Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt, CC0 Creative Commons

Tanken var att alla barn ska vaccineras med AstraZenecas influensavaccin Fluenz via nässpray, men Muslim Council of Britain (MCB) har varnat sina församlingar från att ta vaccinet eftersom vaccinet innehåller grisbaserade ingredienser.

“In some areas the ‘vast majority’ of Muslim parents have vowed to withdraw their children from the programme, community leaders revealed,” rapporterar London Telegraph.

Vaccinförespråkarna menar att situationen är allvarlig eftersom de betraktar ovaccinerade barn som “superspridare” av influensa. Myndigheter i England försöker övertyga muslimer i landet att allt gris-DNA är borta i sprutorna.

MCB gick ut med ett meddelande att man inte förbjuder (haram) vaccin som behandling.

“On flu vaccines, the Muslim Council of Britain conveys the views of a diverse range of scholars: that vaccines containing porcine are not permitted in Islam UNLESS lives are at risk and there are no alternatives.” – MCB Position on Flu Vaccines

Vill inte ha LGBTQ-lektioner

Från broschyren "Health Care and Sexual Health in Sweden" - Sid 7 - RFSL.se, 2016
Från broschyren “Health Care and Sexual Health in Sweden” – Sid 7 – RFSL.se, 2016

Tidigare i år övergav skolor i Birmingham de nya sexundervisningslektionerna om LGBTQ-rättigheter. Man menar att LGBTQ-rättigheter inte är tillåtet (non-halal), enligt Islam.

“A primary school in Birmingham, England, has halted LGBT lessons after 600 pupils were reportedly taken out of classes by furious Muslim parents upset at homosexuality being “aggressively” taught to their children.” – InfoWars

Text: NewsVoice

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: haram vaccin
 • En viktig mening med att bla muslimer kommer in till Sverige blir automatiskt att de kommer att dämpa den huvudlösa och förvirrade liberalism som råder i landet.

  +Muslimer ogillar att kvinnor används som sexobjekt. Sexobjektifierade kvinnor är inte fria kvinnor.
  + De motsätter sig könsbyten och ifrågasätter könsidentitetsförvirring.
  + Muslimer har en stark familjekultur där de äldre och föräldrar respekteras.
  + Muslimer ber till en betydligt större gud än den svenska konsumtions- och pengaguden.

  Är det inte precis vad Sverige behöver?, frågar jag mig retoriskt i denna undersökande fredliga dialog.

  • Visst finns det många positiva bitar i den icke-fundamentalistiska delen av muslimerna. Problemet är att dessa kvinnor oftast tvingas in i just den fundamentalistiska islamiska pakten (även männen). Och den innehåller bl.a:

   – Könsstympning
   – Hedersmord
   – Sharialagar (med allt vad det innebär)
   – Krav på heltäckande klädsel för kvinnor (gäller såklart inte män)
   – Förvisning från släkten om man inte blint följer de s.k. reglerna
   – M.a.o. ett fundamentalt kvinnoförtryck

   Visst, de kommer säkert i sin egenskap av majoritet att dämpa den huvudlösa och förvirrade liberalism som råder i landet, men vad blir det i stället???

   Men det är klart, anser man att denna verklighet är ett framgångsrecept för Sverige, då skall man såklart öppna gränserna för denna kärleksbejakande ideologi.

   Personligen säger jag, ALDRIG i min värld!

  • Jo, precis. Sedan är det människor som flyr dessa änder just för att de är könsförvirrade (känner ett par som är hotade till livet både här och i sitt hemland), vill vara sexobjekt, inte leva under familjens förtryck och slippa be till sin gud och konsumera istället. Sedan, vilka ska man blidka nu när det är uppenbart att vi inte är lika inför lagen? Vilka ska ska få gå före i kön och få statens mutgodsaker? Vilka kan slippa straff för att inte ha följt lagen?

    • Öystein, ja, så görs i de flesta länder. Statens uppgift borde vara att skydda medborgarna, annars kan det vara. Men så har det nog aldrig varit. Bara i små enstaka fall.

  • Walter Veith säger att enskilda oftast är trofasta, innerliga, kärleksfulla, uppriktiga. Det är också min erfarenhet. Vi har mycket att lära oss av dem.

   Det är den forcerade massmigrationen som jag är ytterst kritisk till.
   William Engdahl visar i sina böcker hur hat piskats upp mellan muslimer och kristna av de krafter som manipulerar i bakgrunden för att bryta sönder samhällen.

   Divide et impera (härska genom att söndra)

  • Om det behövs

   “Muslimer ogillar att kvinnor används som sexobjekt. Sexobjektifierade kvinnor är inte fria kvinnor.”
   Snacka om. Vi är fullständigt nerlusade med den sexobjektifierade kvinnan inte minst i en stor del av musikvideos.

   “De motsätter sig könsbyten och ifrågasätter könsidentitetsförvirring.”
   Det måste få vara en enskilt val.

   “Muslimer har en stark familjekultur där de äldre och föräldrar respekteras.”
   Gärna mer av detta. Vi är så individualiserade, så upptagna av våra karriärer, så konkurrensinriktade så impregnerade med denna västerländska kultur som varje dag kräver offer och programmerar oss.

   “Muslimer ber till en betydligt större gud än den svenska konsumtions- och pengaguden.”
   Ja. I den tron finns det massor av andliga betraktelser och visdom till skillnad från pengaguden som enbart levererar ondska.

  • Torbjörn, jag är helt klart för gammaldags tradition och värderingar vad gäller både könsroller och att ta hand om familj, både barn och gamla med grannsamverkan. Det är mina preferenser och jag väljer vänner/familj efter det. Jag anser att porr och feminism har förstört och förfört män och kvinnor i väst och vilka som drivit på dessa avartskulturer får ni ta reda på själva, och inte till det bättre för någondera part. Objektifieringen har gått för långt.

   Dock så tycker jag inte att människor från en helt annan kultur ska komma hit och visa hur det ska vara precis lika lite som vi ska inför feminism, porr, individualism och bomba fram demokrati i länder som Libyen och Afghanistan et al. VI ska lära oss av våra egna misstag. Självklart kan vi inspireras från olika kulturer. Olika kan vara inspirerande om det är frivilligt.

   Fria val har vi om vi är medvetna om vilka krafter som ligger bakom och programmerar oss, vilket de flesta inte har en susning om, och det skulle väl ALDRIG gälla dem själva.

   Dock anser jag inte att folk är mindre materialistiska i muslimska länder, de är i alla fall mer öppet materialistiska än i Svedala, och vad gäller andlighet så, nja, inte så mycket med den varan, rätt mycket hyckleri där, jag respekteras sällan som människa utan värderas som bra eller dålig kvinna. Vem guden är spelar mindre roll om man har ett litet, ytligt och andefattigt hjärta. Stora skillnader mellan olika muslimska länder självklart. Dock tar de väl hand om sina äldre. Det är en fröjd att se. Och jag har mött mycket värme och vänlighet.

   Men, denna massinvandring är inte bra för många. Bara några få, och det är tydligt att det inte ska vara bra annat än för några få heller, för den som vågar se och erkänna det.

  • Jesus-dyrkare som mediterar likt Jesus, som fokuserar på nya testamentets budskap, samt Bahá’í, verkar tillbe en betydligt bättre kraft, med ett betydligt högre medvetande än Demiurgen, ett medvetande som påminner om den känsla man får när man mediterar likt en Buddha. Meditera på saken!

   Kommer ni fram till våldsamma strofer när ni mediterar så är ni i gott sällskap med Demiurgen.

 • Kanske skulle det i empatins anda vara lämpligt att anordna en studiedag för Sveriges makthavare och hela Main-Stream-Media-konkarrongen med tvångsvaccineringar, könsbytesoperationer och utprovning av Retalin,
  SSRI-preparat och annat som proppas i barnen…

 • Vaccin är haram på så många olika nivåer och LGBTQ ska vi inte prata om. Kan man vaccinerar sig mot det?

  • Man kan ev. flytta till Ryssland om man vill slippa sexuell grooming på stadens gator, vilket jag vet att många i HBTQ-världen också önskar sig. Överallt där politikerna är en del av maffian försöker man givetvis tvångsvaccinera folk. Att precis alla ska tvångsvaccineras med ap- kanin- eller grishjärna blandat med kvicksilver är förmodligen för att dölja pinsamma fakta om att de som inte tar vaccin förmodligen är friskare än de som sprutat i sig skiten.

   Mässlingen var förr standard att smitta barn med. De fick ett livslångt skydd utan att spruta i sing något annat skit.

 • Det här blir knivigt att lösa för både Big Pharma med korrekta politiker och mångkulturens entusiaster. Medan vi okorrekta får glädja oss åt att äntligen har muslimska halal råd, mer överensstämmelse med våra. Kanske kunde denna vägran, dämpa partiledarnas flaggviftande i pride tåget, som nog borde tolkats som hets mot folkgrupp. Att reta upp valboskapen kan få en bumerangeffekt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *