Insider: Jeffrey Epstein var en Mossad-agent som arrangerade honeytraps

23
Dr Steve Pieczenik (2018) Photo: Private camera
Dr Steve Pieczenik (2018) Photo: Private camera

INSIDER. Den pedofilanklagde “miljardären” Jeffrey Epstein begick idag självmord i häktet, enligt massmedierna, men insidern Steve Pieczenik säger att Jeffrey Epstein i själva verket var rekryterad av den israeliska underrättelsetjänsten, Mossad, för flera decennier sedan. Hans uppdrag var att arrangera “honey traps” åt Mossad för individer inom den amerikanska eliten.

Text: Torbjörn Sassersson | Youtube tog ned denna video

Steve Pieczenik säger att Epstein var lämpad för sitt uppdrag eftersom han hade en narcissistisk personlighetstyp som därför var enkel att manipulera. Mossad gav honom en front och en del av bilden som skapades var att han var miljardär med Les Wexner som back-up. Det förklarar att ingen har lyckats spåra ursprunget till hans påstådda förmögenhet i miljardklassen (red anm).

Bilden av Epstein som miljardär var alltså en del av hans publika front. Enligt Pieczenik hanterades Epstein av en viss Ghislaine Maxwell (control operative), en dotter till Robert Maxwell, med uppdraget att se till att Epstein följde de utstakade uppdragen. Pieczenik förklarar att en av de mest bindande sätten att styra en toppolitiker eller viktig beslutsfattare är att knyta denne till pedofili, vilket var Epsteins huvudsakliga funktion.

Bush-familjen, Clintons, Obama är alla indragna i dessa honungsfällor, uppger Pieczenik. Han nämner även en rad andra namn som han uppger ingår i ett nätverk av Mossad-rekryterade individer inom den amerikanska djupa staten.

Trump ska ha varit väl medveten om att Mossad sedan mycket lång tid infiltrerat amerikansk underrättelsetjänst och Trump leder denna upprensning där ingångspunkten är nätverkets inblandning i pedofili. Det är en lättare väg att komma åt problemet än att anklaga de misstänkta agenterna för spionage, säger Pieczenik.

Pieczenik beskriver vad som tycks vara ett kallt krig mellan USA och Israel som pågått under åtminstone 20 år. Han säger att det amerikanska underrättelsetjänstkomplexet (The Intelligence Community, TIC) arbetat länge med att kartlägga hur Mossad infiltrerat USA och här är NSA, genom att undersöka digitala metadata (mail, SMS etc), en mycket viktig aktör.

Reservation: NewsVoice har inte haft möjlighet att kontrollera om de uppgifter som Pieczenik förmedlar stämmer, men det är helt klart att Pieczenik är en insider och mycket engagerad i den djupa statens förvecklingar. Se nedan hans CV.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Läs mer om Steve Pieczenik i NewsVoice

Short CV of Steve Pieczenik (psychiatrist). His expertise includes foreign policy, international crisis management and psychological warfare. He was Deputy Assistant Secretary of State under Henry Kissinger, Cyrus Vance and James Baker. He served the presidential administrations of Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan and George H. W. Bush in the capacity of deputy assistant secretary. In 1974, Pieczenik joined the US Department of State as a consultant to help in the restructuring of its Office for the Prevention of Terrorism. In 1976, Pieczenik was made Deputy Assistant Secretary of State for management. Pieczenik has consulted with the United States Institute of Peace and the RAND Corporation. As recently as October 6, 2012, Pieczenik was listed as a member of the Council on Foreign Relations (CFR). Source: Wikipedia

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

23 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Peter Johansson
Peter Johansson
Gäst
1 september 2019 kl 21:56

Det är en kille som tydligen ska ha flugit en drönare över “Pedo Island” 190830 och då är det en snubbe mycket lik Epstein som gömmer sig när han ser drönaren.

Scott Creighton tar upp detta i en video: “Who is That on Pedo Island? Looks an Awful Lot Like…”
http://nomadiceveryman.blogspot.com/2019/09/who-is-that-on-pedo-island-looks-awful.html

Rusty Shacklefords originalvideo: “Post Dorain Little St. James Drone 8/30/19”
https://www.youtube.com/watch?v=PyxLEPecNyg

Killen som gömmer sig är onekligen väldigt lik Epstein och om filmdatumet stämmer så är han knappast död.

JohnnyD
Johnny
20 augusti 2019 kl 12:31

Det luktar mord lång väg. Sovande vakter och avstängda övervakningskameror är praktiskt vid mord. Mossad agent med miljardärkuliss fixar sexpartyn för höjdare i syfte att utpressa. Låter mycket troligt i mina öron.

Ulf ClaréusD
14 augusti 2019 kl 12:25

Steve Pieczenik avslöjar mer än bara Epsteins förehavande. Inte minst att det var Israel som låg bakom 9/11. Han är en gammal CIA:are och säger även, att han trots att han är en jude, vet han mycket väl att Israel har spelat huvudrollen i denna falskflaggade terrorhandling.

“What Does the 9-11 Cover-up Tell Us About Who Runs the U.S.?”; Christopher Bollyn on August 14, 2019.
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193177;

Det som Bollyn anför i sin korta betraktelse gäller i hög grad även för oss i Sverige:
“What does the cover-up tell us about the health of the American republic? It tells us quite clearly that our government and media are controlled by the same people who carried out the terror atrocity”.
Alltså precis så som det är i Sverige där MSM inklusive SR/SVT samt alla politiska partier i 18 år har skyddat den allra grövsta tänkbara kriminaliteten och därmed förvandlat vårt land till en diktatur, tillika en feministisk bolsjevik diktatur, såsom den kom att bli i Ryssland efter kontrarevolutionen i oktober 1917, liksom betald och styrd av Wall Streets storbanker.

stenb
stenb
Gäst
13 augusti 2019 kl 19:06

De begångna brotten har flera sidor.
Epstein 1: Rekrytering och utnyttjande av underåriga
Epstein 2: Ta kontakt och bjuda in politiker, inklusive potentiella presidenter, men även potentiella domare och andra med “intressanta” nyckelfunktioner i en “rättstat”.
Epstein 3: Ta massvis med fotografier-videos för att användas till utpressning när “kandidater” eller fullvuxna politiker och beslutsfattare “behöver” styras.
Naturligtvis är “Epstein 3” huvudsyftet med honey-fällorna.
Epstein 1 och 2 är förberedelse till korruption.
Men flera då underåriga kan säkert vittna om vilka kända politiker som utnyttjade dem.
Om USA vore en rättsstat skulle alltså åtminstone alla inblandade underåriga förhöras för att undersöka vilka kända beslutsfattare varit inblandade, eller åtminstone ta reda på. Ett viktigt jobb för “Me Too”-rörelsen?
Men istället får vi “paradoxen” att “någon lyckats ta sitt liv utan tillbehör i ett högsäkerhetshäkte” resulterande i Konspirationsteorier som MSM kör vilt så att de verkliga motiven bakom honey-fällorna kommer ordentligt i bakgrunden.
Gissar att nätverket av beslutsfattare använts, antingen för att eliminera JE, eller skicka honom till Israel.
Så jag blir inte heller förvånad om MSM plötsligt berättar att JE blivit kremerad.

Siegfried
Siegfried
Gäst
12 augusti 2019 kl 14:57

Att Jeffrey Epstein är avliden efter självmord i en 24/7-övervakad säkerhetscell tror jag inte ett ögonblick på.
Detta är bara ännu en av alla Fake-News vi dagligen dränks i från etablissemangets Lögn-media.
Är övertygad om att Epstein redan befinner sig i israel, med ny identitet och oåtkomlig för “rättvisan” i Väst.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
12 augusti 2019 kl 10:27

Kolla JE:s öra före och efter rigor mortis

Snylthammaren
Snylthammaren
Gäst
19 augusti 2019 kl 17:09

Milität och polis hsr uppdrag att de till att de prominents blåblodiga och andra reptiler skyddas. Vi kanske tror vi har ett rättssamhälle… Det var liksdant när flickan McCann försvann. Det var ju så att bröderna Podesta hade lånat ett hus av en känd top-pedofil. En gtån Freud-släkten. Efter hennes försvinnande höll sig John (heter han så?) borts o fleta veckor, svarade ibte på msil ellet någonting. Det var bekräftat att bröderna vst på orten och hade det huset, en kilometer från McCann och att de matchar exakt de teckningar på de två efterlysta förövarna.

Sedan blev det så att man gjorde allt för att inte nå klarhet, för det hela hör väl ihop med Epstein och kungligheter och mäktiga familjer. Senare har de kastat det i ansiktet på oss alla, sitt förakt och din ignorans, genom att läcka ut ett foto på McCann, Podesta och andra. McCann hade en slags åkomma och kännetecken i höger öga. En uppförstoring av det fotot som spreds visar just det i ögat, det är McCann. Jag la upp fotot här:

https://drive.google.com/file/d/1hE2fHM9fBc_sIEiuvBdfOV0W7rKipJye/view?usp=drivesdk

Vem är mannen till vänster om Podesta?

Anders
Anders
Gäst
11 augusti 2019 kl 15:00

Hela storyn luktar bullshit från början till slut. Om Epstein skulle varit Mossad-agent, som satte upp honungsfällor för att utpressa högt uppsatta politikerpervon, så hade han säkrat upp så att perversionerna blev offentliggjorda vid hans eventuella död. Han hade dessutom gjort alla berörda parter medvetna om denna säkerhet. Såvida vi inte får filmbevis på t.ex. Bill “Cohiba” Clinton lekande gömma cigarren med underåriga så styrker det bullshit-teorin.

Sen oavsett om Epstein verkligen har dött eller om han bara lite lägligt råkar ha “dött” så dör ju hela storyn i och med det här. Sen får man inte glömma att staten kan göra en hel del på det här området. Titta t.ex. på hur rättsväsendets vittnesskydd kan trolla bort människor från jordens yta.

Stenb
Stenb
Gäst
11 augusti 2019 kl 09:45

Epsteins lägliga död indikerar minst lika mycket mord som självmord. “Läglig” för massvis med inflytelserika politiker i USA.
Har USA MSM ens rapporterat vad piecznick skrivit?
Om korruption som fd polisen Conny Andersson beskriver i Sverige existerar kan vi säkert anta att det är flera ggr värre i USA. Vart tog förresten USA- maffian vägen?

Stenb
Stenb
Gäst
10 augusti 2019 kl 23:57

Verkar som om informationen på din länk till pieznicks hemsida är nertagen. Var fick du artikel materialet ifrån?

stenb
stenb
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
15 augusti 2019 kl 11:58

Var fick du artikelinformationen ovan ifrån?
Pieczeniks hemsida som nu verkar vara ett dött skelett?
Om ovanstående sprängstoff stod på sidan kan jag förstå att en hel del snabbt fick i byxorna.
Gissar att detaljer om hur styrande i USA styrts har “skrubbats bort” från nätet.
Hur gör man om en sida på det viset?
Sätter upp ny sida med originaladress och viktig info borttagen/ändrad?
All trafik utom sidskaparens dirigeras sedan till den nya sidan?
Men finns det andra servrar man kan använda för att se originalet?
Sparade du originalet?

Ulf Bittner
Gäst
10 augusti 2019 kl 20:58

KAN VARA AV SÄRSKILT INTRESSE FÖR LÄSARNA OCH TORBJÖRN SASSERSSON

Conny Andersson delger om bl.a. pedofili inom Polisen i Sverige med mera, då i i intervju i SWEBB TV

CITAT
Lördagsintervju 57 – Vad händer inom polisen? Före detta polis Conny Andersson berättar.
https://www.youtube.com/watch?v=6UwayzytOZM&feature=youtu.be