FBI har video- och fotobevis på att Jeffrey Epsteins mäktiga vänner hade sex med minderåriga flickor enligt offer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 augusti 2019
- NewsVoice redaktion
Farron Cousins juli 2019. Foto: Ring of Fire
Farron Cousins, juli 2019.
"Jeffrey Epstein accuser: Video exists of underage sex with powerful men". Dump: Rawstory, 2015
“Jeffrey Epstein accuser: Video exists of underage sex with powerful men”. Dump: Rawstory, 2015

Raw Story publicerade 2015 en artikel om en av den påstådda miljardären Jeffrey Epsteins sexslavar, en 17-årig flicka som säger att hon utnyttjades av Epstein och Epsteins vänner, prominenta maktmän. Kvinna hävdar att FBI har video- och fotobevis på att Jeffrey Epsteins mäktiga vänner hade sex med minderåriga flickor.

Farron Cousins som är en av personerna bakom videokanalen Ring of Fire säger att Raw Story förstod betydelsen av vittnesmålet redan 2015, men att ingen då brydde sig om fallet Epstein. Kvinnans vittnesmål har idag fått ny uppmärksamhet.

“Based on my knowledge of Epstein and his organisation, as well as discussions with the FBI, it is my belief that federal prosecutors likely possess videotapes and photographic images of me as an underage girl having sex with Epstein and some of his powerful friends”. – Raw Story

För att förstå hur vissa maktfullkomliga män tänker har det diskuterats hur det kommer sig att miljardären George Soros genom sin organisation “Open Society Foundation” just nu stödjer idén att prostitution ska legaliseras över hela världen. Mike Papantonio från Ring of Fire walk medverkade i en intervju på RT där han intervjuade två personer insatta i trafficking.

I en annan intervju på RT berättar advokaten Carissa Phelps, som själv varit ett offer för trafficking tidigare i sitt liv, att de juridiska processerna inte kommer att avstanna bara för att Jeffrey Epstein är död. Många kvinnor har klivit fram och vill berätta om Epstein och hans entourage.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: Farron Cousins juli 2019. Foto: Ring of Fire

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • De senaste åren har det ofta förekommit information om politiker på högsta nivå och pedofili, särskilt i USA, en liten återblick hur det sett ut i Sverige kanske är på sin plats: https://youtu.be/Nyr6rvvuMUM.
  Är det troligt att sådant inte förekommer bland “höjdarna” numera i Sverige?

 • De kvinnor som vill berätta bör nog göra det publikt och snabbt via ex. Wikileaks, för de är sannolikt i lika stor fara som Epstein, om de inte gör det. De bör dessutom göra det snabbt!

  Amerikanska patrioter på FBI bör också akta sig och snabbt läcka ut filmerna, tror jag. Hållhakarna tycks nämligen vara ljusskygg underrättelsetjänsts maktbas, som genom dessa hållhakar håller i hela USA:s pungkulor.

  Visst kommer maktmänniskor få gå ifrån sina positioner, men USA skulle efter detta ev. kunna tillfriskna och bli hederligt.

 • Informationen kommer nu igen närmare pudelns kärna, att skapa inflytande genom “honey traps”.
  Då räcker det inte med sex utan det “måste” vara olagligt också för att binda tillräckligt starkt.
  Här sitter förmodligen en mängd ledande politiker inte bara i USA i riskzonen, varför MSM gör allt för att få oss att tro att Epstein själv och några mycket goda vänner till honom bara var pedofilerna.
  Egentligen hör hela affären ihop med Pizzagate, som MSM “stängde” efter att ha påstått att dessa anklagare hävdat en del orimliga saker så att var och en förstod att de var inte visste vad de talade om.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *