FBI har video- och fotobevis på att Jeffrey Epsteins mäktiga vänner hade sex med minderåriga flickor enligt offer

publicerad 20 augusti 2019
- av NewsVoice
Farron Cousins juli 2019. Foto: Ring of Fire
"Jeffrey Epstein accuser: Video exists of underage sex with powerful men". Dump: Rawstory, 2015
"Jeffrey Epstein accuser: Video exists of underage sex with powerful men". Dump: Rawstory, 2015

Raw Story publicerade 2015 en artikel om en av den påstådda miljardären Jeffrey Epsteins sexslavar, en 17-årig flicka som säger att hon utnyttjades av Epstein och Epsteins vänner, prominenta maktmän. Kvinna hävdar att FBI har video- och fotobevis på att Jeffrey Epsteins mäktiga vänner hade sex med minderåriga flickor.

Farron Cousins som är en av personerna bakom videokanalen Ring of Fire säger att Raw Story förstod betydelsen av vittnesmålet redan 2015, men att ingen då brydde sig om fallet Epstein. Kvinnans vittnesmål har idag fått ny uppmärksamhet.

“Based on my knowledge of Epstein and his organisation, as well as discussions with the FBI, it is my belief that federal prosecutors likely possess videotapes and photographic images of me as an underage girl having sex with Epstein and some of his powerful friends”. - Raw Story

För att förstå hur vissa maktfullkomliga män tänker har det diskuterats hur det kommer sig att miljardären George Soros genom sin organisation "Open Society Foundation" just nu stödjer idén att prostitution ska legaliseras över hela världen. Mike Papantonio från Ring of Fire walk medverkade i en intervju på RT där han intervjuade två personer insatta i trafficking.

I en annan intervju på RT berättar advokaten Carissa Phelps, som själv varit ett offer för trafficking tidigare i sitt liv, att de juridiska processerna inte kommer att avstanna bara för att Jeffrey Epstein är död. Många kvinnor har klivit fram och vill berätta om Epstein och hans entourage.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: Farron Cousins juli 2019. Foto: Ring of Fire