Rudy Giuliani: 50 höjdare ville se Jeffrey Epstein död

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 augusti 2019
- NewsVoice redaktion
Rudy Giuliani, 13 aug 2019. Foto: FoxNews.com
Rudy Giuliani, 13 aug 2019.

Rudy Giuliani som var borgmästare i New York åren 1994–2001 och bla federal åklagare talar klarspråk om det uppenbart absurda omständigheterna kring Jeffrey Epsteins plötsliga död i häktet MCC Lower Manhattan.

Rudy Giuliani säger att minst 50 högt uppsatta personer ville se honom död. Enligt uppgifter hängde han sig med ett lakan, men dessa bestod av papper.

Kameran i cellen råkade vara trasig så det finns inga bevis för att det var ett självmord.

Vakterna hade vid dödstillfället tagit en ovanligt lång paus. Självmordsriskövervakningen hade precis innan dödstillfället dragits tillbaka.

Det fanns starka motiv för andra i häktet att mörda honom eftersom sexpredatorer som angriper barn är bland det mest avskydda brotten inom kriminella kretsar. Att döda honom skulle ge en kriminell mycket hög status.

Giuliani utesluter inte ett mord som var organiserat från utsidan.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • TV4 är storvulet och självsäkert tvärsäkra. Mord är bara “konspirationsteorier”. Självmord i ett självmordssäkert fängelse… 🙂 Nu kan vi alltså (med största sannolikhet) anta att detta faktiskt var mord på egen agent för vi vet ju vilka intressen som ligger bakom TV4.

  När jag funderar på vad som kan motivera svenska politiker till det absurda folkförräderi, och underkastelse till denna fulmedia, som pågår och har pågått i ca tre decennier, allt medan Putin bespottas, likt i någon grotesk Grotesco-låt om att det är “bögarnas fel”, så undrar jag om svensk politikeradel helt enkelt kan vara snärjda snuskgubbar och snuskgummor, hela/halva högen?

  Sånt här gör faktiskt att man börjar undra varför småflickor flirtar eller plötsligt vill krypa upp i ens knä, men även blir smått paranoid för andra extremt märkliga händelser. Är det samma eller liknade organisationer bakom det hela? Inte omöjligt.

  Är det otroligt att något liknande pågår i varje land i hela världen, av de sekteristiska monopolkapitalister som följer psykopatiska protokoll om världsherravälde?

  Med tanke på graden av idioti i dagens samhälle så förefaller fakiskt sådana sekteristiska grupptänk som mer sannolika än osannolika, tycker jag.

 • En jämförelse mellan Jeffrey Epstein och Hugh Hefner

  Båda var mycket rika och kunde hålla sig med en stor grupp av ” hålldamer” för sexuella ändamål. Sedan skiljer de sig betydligt. Hefner höll sig enbart med kvinnor över myndighetsåldern. De var säkerligen välavlönade och hade frivilligt tillhandahållit sexuella tjänster. Inga klagomål framfördes eller åtal väcktes.
  Vad gäller Epstein skiljer sig hans kvinnliga klientel med minst fem år. Vidare hade dessa unga kvinnor tvångsrekryterats av kvinnliga bulvaner. Passen togs ifrån dem och för de tjänster de tvingades tillhandahålla utdelades fickpengar inte mer. Många av dessa unga kvinnor saknade dessutom sexuella erfarenheter men hade lurats in i den obskyra verksamheten.
  Hade Epstein åtminstone rekryterat sina sexarbetare bland redan i verksamheten etablerade kvinnor och hållit på myndighetsåldern som lägsta gräns skulle han förmodligen aldrig åtalas.
  Vad jag och många med mig har svårt att förstå är varför unga kvinnor i nedre tonåren utan sexuell erfarenhet kan vara så attraktiva på sexmarknaden.
  Hugh Hefner klarade sig undan lagens långa arm hela sitt liv och behövde aldrig dölja att han höll sig med ett betydande antal hålldamer.
  Sen till frågan om pedofili. Var Epstein verkligen pedofil ? Han föredrog visserligen ganska unga och oerfarna kvinnor tyvärr. Men en pedofil brukar känna dragning till förpubertala barn.

 • Det florerar olika rycken om Epsteins plötsliga död i häktet. En del hävdar att han flyttats till ett militärfängelse samt nu förhörs kring vilka han kan ange, uppåt, mot strafflindring. Hans död är då att betrakta som en psyop i syfte att avleda.

  Ett annat rykte säger att han kidnappats av Mossad, som han påstås var agent för och i den rollen då ha kontaminerade filmmaterial på diverse amerikanska makthavare i syfte att utpressa dem.

  Att han plötsligen skulle ha dött, tror inte jag på i vart fall med tanke på den rigorösa övervakningen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *