Rudy Giuliani: 50 höjdare ville se Jeffrey Epstein död

publicerad 15 augusti 2019
- av NewsVoice
Rudy Giuliani, 13 aug 2019. Foto: FoxNews.com

Rudy Giuliani som var borgmästare i New York åren 1994–2001 och bla federal åklagare talar klarspråk om det uppenbart absurda omständigheterna kring Jeffrey Epsteins plötsliga död i häktet MCC Lower Manhattan.

Rudy Giuliani säger att minst 50 högt uppsatta personer ville se honom död. Enligt uppgifter hängde han sig med ett lakan, men dessa bestod av papper. Kameran i cellen råkade vara trasig så det finns inga bevis för att det var ett självmord. Vakterna hade vid dödstillfället tagit en ovanligt lång paus. Självmordsriskövervakningen hade precis innan dödstillfället dragits tillbaka. Det fanns starka motiv för andra i häktet att mörda honom eftersom sexpredatorer som angriper barn är bland det mest avskydda brotten inom kriminella kretsar. Att döda honom skulle ge en kriminell mycket hög status. Giuliani utesluter inte ett mord som var organiserat från utsidan.

Text: NewsVoice