Neokannibalism: “Klimatalarmismen har tagit en makaber vändning”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 september 2019
- NewsVoice redaktion
Köttätare. Foto: Yoan Blanc. Licens: Flickr.com
Köttätare.

Nyligen saluförde beteendevetaren Magnus Söderlund idén om att vi kanske måste börja äta människokött för att rädda klimatet. Public service, TV4 och andra medier hakade på förstås, så som de ju alltid gör när någon kläcker en absurd idé som strider mot vad de kallar ”tabun”. TV4 gjorde en entusiastisk intervju med honom om hans nya spännande idéer.

Text: Bitte Assarmo | Artikeln har tidigare publicerats i Det Goda Samhället

Bitte Assarmo - Pressfoto
Bitte Assarmo – Pressfoto

Forskaren själv hade vid intervjun anlagt en allvarsam min, och använde ord som ”tabu” för att beskriva hur folk i gemen ser på kannibalism. Det framgick mycket tydligt att han anser att ”tabun” är lite mossigt, och till för att brytas. För klimatets skull måste vi ju ändå offra något, liksom.

Vi som bor och lever i Sverige är vana vid sådant här. Vi vet bara alltför väl att vårt land har blivit en plantskola för alla tänkbara och otänkbara galenskaper och idiotier. Vi blir varken chockade av att en forskare på allvar vill utreda ”möjligheterna att äta människokött” eller av att han framställer det som en klimatlösning. Vi blir inte ens chockade av att åldersmässigt vuxna journalister nappar på betet och ger honom utrymme på de stora medieplattformarna. Men vad tycker människor i andra länder?

“Klimatalarmismen har tagit en makaber vändning som verkar som satir, men som inte är det. Det hände i Sverige.” skriver den amerikanska journalisten Celia Farber i Epoch Times.

ArcanumSkolan 2024

Till skillnad från journalisterna på de största svenska medierna är Celia Farber kritisk till Magnus Söderlund, inte minst mot hans strävan efter att bryta ”gamla tabun” mot att skända människokroppar och äta människokött.

“Han hänvisar till dessa tabun som ‘konservativa’, och diskuterar folks motstånd mot kannibalism som ett problem som kan övervinnas, genom att övertala människor att bara smaka på det eller genom att lura dem att göra ”rätt val”. Hans videopresentation kan ses på den svenska TV-kanalen TV4, där han säger att eftersom matresurserna kommer att vara knappa i framtiden måste människor vänjas vid att äta sådant de tidigare ansett vara avskyvärt, däribland människokött”, skriver Celia Farber.

Hon förutspår också att svenska medier snart kommer att introducera nyordet ”människoköttsbranschen”.

Det Söderlund dock inte nämner, påpekar Farber, är den väldokumenterade forskningen om de förödande effekterna av kannibalism, med sjukdomen kuru – även kallad skrattsjukan – som orsakas av den infektuösa proteinpartikeln prion.

“I Papua Nya Guinea levde fore-stammen isolerad ända fram till 1930-talet. De åt sina döda, hellre än att låta deras kroppar ätas upp av maskar. Den utbredda kannibalismen ledde till en epidemi av kuru, som förökar sig i infekterade hjärnceller och leder till nedbrytning av hjärnvävnad med kramper, förlamning och till sist döden”, skriver Farber.

Sedan kannibalism förbjudits i Papua Nya Guinea på 1950-talet upphörde smittspridningen. Sjukdomen skördade sitt sista dödsfall 2009. Men långt efter att fore-folket upphörde med kannibalism har världen fått se effekten av kannibalism hos kor. Galna kosjukan, som hade sin grund i att kor matades med kött- och benmjöl, kan orsaka den dödliga hjärnsjukdomen Creutzfeldt-Jakobs sjukdom hos människor.

Celia Farber avslutar med en skoningslös sågning:

“Vem som än är ansvarig för Sveriges public relations gör ett uruselt jobb. Om nu inte det nya varumärket är att framställa detta lilla nordliga land, besatt av ateism och politisk korrekthet, som coolare än någonsin för att de tänjer ut alla gränser för vad som är ”noir”. Och för vad som är galenskap.”

Text: Bitte Assarmo

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • “Märkligt” är att alla dessa krigsmaskiner som bränner olja/dag etc. mer än hela Sverige per år, Frågan blir då: gör krigsmaskiners utsläpp mer nytta än kossors fisande?

 • “Märkligt” är att alla dessa krigsmaskiner som bränner olja/dag etc. mer än hela Sverige per år, Frågan blir då: gör krigsmaskiners utsläpp mer nytta än kossors fisande?

 • Här kanske Per Nuder med sitt köttberg av 40-talister kan komma till nytta igen. Hans människosyn visade sig framsynt… För den som inte vet kan informeras att han inte var f.d. SS-man utan socialdemokrat.

 • Här kanske Per Nuder med sitt köttberg av 40-talister kan komma till nytta igen. Hans människosyn visade sig framsynt… För den som inte vet kan informeras att han inte var f.d. SS-man utan socialdemokrat.

 • En liten detalj har helt mörkats i denna debatt och det är det faktum. att allt i universum ändrar position och därmed ändras gravitation med ändrade avstånd mellan massor. Ingenting är statiskt även om det tycks så. Det finns endast ett NU och i nästa NU är allt helt förändrat. Om ett förgående NU skulle exakt dupliceras skulle universum massa fördubblas ögonblickligen – snacka big bang! Därför är just själva förändringen en garanti för att vi finns kvar!

 • Börjar man med normkritik så finns det givetvis inga gränser för vilka normer som kommer kunna utsättas för kritik härnäst.

  Kannibalismen riskerar att öka, satir eller ej. Den är en del av mänsklighetens historia och uppstår vid naturkatastrofer, krig och kaos, d.v.s. det som politikeradeln, samt de som ständigt väljer in dem, verkar vilja skapa.

  Vad har politikeradeln gjort hittills?

  Svenska flygplan har deltagit i krigsförbrytelser i Syrien. Bombliberaler ville bomba Irak. Barn har sannolikt bombats med drönare från Sverige i Jemen. Man försöker krossa suveräna stater som Syrien med terrorsekter.

  I demokratin Venezuela stödjer man människor som utropar sig själva till presidenter. Terrorsekter lockas in i EU och får en Oscar för bra skådespel. Samtidigt Pride-groomas barn på gator och torg av juckande läderbögar, samt pedofila queer-politiker under HBTQ-flagg.

  Samtidigt som alla ska ha “lika värde”, även pedofiler, och så ska de mest ljuvliga delarna av könet ska få skäras bort på oskyldiga barn som indoktrineras in i sekter. “Lika värde” gäller tydligen enbart för de som s.a.s. är mer “lika” än andra. Halshuggare från barnavels-sekt kallar sig bussförare och importeras och göds. medel klassen ska betala, skatten för de rikaste sänks, inkl. för politikeradeln. Samtidigt ökar man ojämlikheten i samhället. Hoppsan så ökar kriminaliteten och mordfrekvensen. Lösningen? – Fler poliser.

  Kaos, kriminalitet, krig, och dålig beredskap. Kannibalismen riskerar garanterat att öka, satir eller ej.
  Folket fortsätter att rösta på det funktionellt dumma politikeradeln… som vanligt… Mikro och minipartierna fortsätter att komma under 4%, eftersom de aldrig valsamverkar… som vanligt …

  Partiet Satanistiskt initiativ ter sig allt mer rimligt.

 • En liten detalj har helt mörkats i denna debatt och det är det faktum. att allt i universum ändrar position och därmed ändras gravitation med ändrade avstånd mellan massor. Ingenting är statiskt även om det tycks så. Det finns endast ett NU och i nästa NU är allt helt förändrat. Om ett förgående NU skulle exakt dupliceras skulle universum massa fördubblas ögonblickligen – snacka big bang! Därför är just själva förändringen en garanti för att vi finns kvar!

 • Börjar man med normkritik så finns det givetvis inga gränser för vilka normer som kommer kunna utsättas för kritik härnäst.

  Kannibalismen riskerar att öka, satir eller ej. Den är en del av mänsklighetens historia och uppstår vid naturkatastrofer, krig och kaos, d.v.s. det som politikeradeln, samt de som ständigt väljer in dem, verkar vilja skapa.

  Vad har politikeradeln gjort hittills?

  Svenska flygplan har deltagit i krigsförbrytelser i Syrien. Bombliberaler ville bomba Irak. Barn har sannolikt bombats med drönare från Sverige i Jemen. Man försöker krossa suveräna stater som Syrien med terrorsekter.

  I demokratin Venezuela stödjer man människor som utropar sig själva till presidenter. Terrorsekter lockas in i EU och får en Oscar för bra skådespel. Samtidigt Pride-groomas barn på gator och torg av juckande läderbögar, samt pedofila queer-politiker under HBTQ-flagg.

  Samtidigt som alla ska ha “lika värde”, även pedofiler, och så ska de mest ljuvliga delarna av könet ska få skäras bort på oskyldiga barn som indoktrineras in i sekter. “Lika värde” gäller tydligen enbart för de som s.a.s. är mer “lika” än andra. Halshuggare från barnavels-sekt kallar sig bussförare och importeras och göds. medel klassen ska betala, skatten för de rikaste sänks, inkl. för politikeradeln. Samtidigt ökar man ojämlikheten i samhället. Hoppsan så ökar kriminaliteten och mordfrekvensen. Lösningen? – Fler poliser.

  Kaos, kriminalitet, krig, och dålig beredskap. Kannibalismen riskerar garanterat att öka, satir eller ej.
  Folket fortsätter att rösta på det funktionellt dumma politikeradeln… som vanligt… Mikro och minipartierna fortsätter att komma under 4%, eftersom de aldrig valsamverkar… som vanligt …

  Partiet Satanistiskt initiativ ter sig allt mer rimligt.

 • Delar inte uppfattningen att “Klimatalarmismen har tagit en makaber vändning” Detta är en bara en logisk fortsättning på den väg dessa galna klimatalarmister pekat ut. Hela vårt politiska etablissemang och framförallt vår helt perverterade media som vi som vaknat kallar MSM är helt sjuk och hämningslös när det gäller att driva fake news och propaganda.

  När det gäller detta med att legitimera kannibalism lägger jag allt ansvar på MSM, däremot är jag osäker när det gäller Magnus Söderlund, är han en perverterad dåre eller försöker han sänka en konspirationsteori och sätta en kniv i ryggen på Greta? Det är väl allmänt känt att skall man sänka en konspirationsteori skall man inte argumentera emot utan hålla med men skruva det hela ett par varv extra så det hela blir sjukt och absurt.

  När det gäller jordens klimat så är det väl känt hos alla levande organismer att det är i huvudsak solinstrålningen som styr. Det finns en plats i Sibirien som har högst skillnad mellan högsta och lägsta temperatur och det skiljer drygt 106 grader C och det beror i stort uteslutande på skillnad i solinstrålning. Skillnad i solinstrålning beror som alla vet på vinkeln mot solen och molnen på himmelen.

  Vill vi sänka temperaturen på jorden så får vi se till att det blir mer moln och dis. Detta är dessa oligarker som är med och driver klimathotshysterin väl medvetna om och de är väl insatta i hur det kan genomföras. Det kallas geoengineering och innebär att flygplan släpper ut partiklar som skapar moln och dis. Det finns ingen vettig människa som skulle tolerera detta och framförallt inte betala för det om han inte trodde på att detta är nödvändigt för att inte jorden skall bli överhettad.

  Det krävs ett klimatnödläge för att en mentalt frisk människa skall acceptera dylik verksamhet och dessutom betala för det. Vem äger dessa patent? För övrigt anser jag att man måste antingen vara involverad eller mentalt blockerad när man tittar upp på himmelen och ser när flygplanen flyger kors och tvärs och ritar milslånga ränder och inte begriper att detta inte är normalt.

  Det som gör mig deprimerad är att dessa individer även saknar förmågan att reflektera över när verksamheten upphör och detta klimatforskningsexperiment är avslutat.

  • Läste precis i Aftonblaskan att Gröna Khmererna förmått resten av regeringspatrasket att strössla ytterligare 2,9 miljarder på klimat- och miljöåtgärder. Det är ju rent bedrägeri att försnilla andras pengar på någonting som alla självständigt tänkande människor vet är fejk. Skulle Miljömuppspartiet varit äkta vara skulle den flygande insektsbesprutningen av svenska folket varit prio ett. Men så som de agerar visar bara att det är ren kommunism ikläd i en falsk grön kostym.

   Sen förstår jag den deprimerande delen i ditt inlägg. Brukar själv påpeka streck och rutmönster på himlen för vissa i min omgivning och har då fått kommentaren “men det är kondens” och sen har de raskt bytt samtalsämne till vad som kommer på TV. Kanske är mikrovågsstrålningen som bränner sönder hjärnan mer på vissa än andra. Har man tur/otur kanske man själv snart blir lika barmhärtigt genomstekt i svålen, som då eventuellt enligt nya rön går att äta.

  • “Det är väl allmänt känt att skall man sänka en konspirationsteori skall man inte argumentera emot utan hålla med men skruva det hela ett par varv extra så det hela blir sjukt och absurt”.

   Hel rätt.

 • Delar inte uppfattningen att “Klimatalarmismen har tagit en makaber vändning” Detta är en bara en logisk fortsättning på den väg dessa galna klimatalarmister pekat ut. Hela vårt politiska etablissemang och framförallt vår helt perverterade media som vi som vaknat kallar MSM är helt sjuk och hämningslös när det gäller att driva fake news och propaganda.

  När det gäller detta med att legitimera kannibalism lägger jag allt ansvar på MSM, däremot är jag osäker när det gäller Magnus Söderlund, är han en perverterad dåre eller försöker han sänka en konspirationsteori och sätta en kniv i ryggen på Greta? Det är väl allmänt känt att skall man sänka en konspirationsteori skall man inte argumentera emot utan hålla med men skruva det hela ett par varv extra så det hela blir sjukt och absurt.

  När det gäller jordens klimat så är det väl känt hos alla levande organismer att det är i huvudsak solinstrålningen som styr. Det finns en plats i Sibirien som har högst skillnad mellan högsta och lägsta temperatur och det skiljer drygt 106 grader C och det beror i stort uteslutande på skillnad i solinstrålning. Skillnad i solinstrålning beror som alla vet på vinkeln mot solen och molnen på himmelen.

  Vill vi sänka temperaturen på jorden så får vi se till att det blir mer moln och dis. Detta är dessa oligarker som är med och driver klimathotshysterin väl medvetna om och de är väl insatta i hur det kan genomföras. Det kallas geoengineering och innebär att flygplan släpper ut partiklar som skapar moln och dis. Det finns ingen vettig människa som skulle tolerera detta och framförallt inte betala för det om han inte trodde på att detta är nödvändigt för att inte jorden skall bli överhettad.

  Det krävs ett klimatnödläge för att en mentalt frisk människa skall acceptera dylik verksamhet och dessutom betala för det. Vem äger dessa patent? För övrigt anser jag att man måste antingen vara involverad eller mentalt blockerad när man tittar upp på himmelen och ser när flygplanen flyger kors och tvärs och ritar milslånga ränder och inte begriper att detta inte är normalt.

  Det som gör mig deprimerad är att dessa individer även saknar förmågan att reflektera över när verksamheten upphör och detta klimatforskningsexperiment är avslutat.

  • Läste precis i Aftonblaskan att Gröna Khmererna förmått resten av regeringspatrasket att strössla ytterligare 2,9 miljarder på klimat- och miljöåtgärder. Det är ju rent bedrägeri att försnilla andras pengar på någonting som alla självständigt tänkande människor vet är fejk. Skulle Miljömuppspartiet varit äkta vara skulle den flygande insektsbesprutningen av svenska folket varit prio ett. Men så som de agerar visar bara att det är ren kommunism ikläd i en falsk grön kostym.

   Sen förstår jag den deprimerande delen i ditt inlägg. Brukar själv påpeka streck och rutmönster på himlen för vissa i min omgivning och har då fått kommentaren “men det är kondens” och sen har de raskt bytt samtalsämne till vad som kommer på TV. Kanske är mikrovågsstrålningen som bränner sönder hjärnan mer på vissa än andra. Har man tur/otur kanske man själv snart blir lika barmhärtigt genomstekt i svålen, som då eventuellt enligt nya rön går att äta.

  • “Det är väl allmänt känt att skall man sänka en konspirationsteori skall man inte argumentera emot utan hålla med men skruva det hela ett par varv extra så det hela blir sjukt och absurt”.

   Hel rätt.

 • Sverige är kulturmarxisternas paradis. Det vimlar av dem i media och i politiken samt statsförvaltningen. Detta reportage om kannibalism är förhoppningsvis rekordet av vansinne. Klimatkrisen är så allvarlig att vi riskerar att börja äta varandra om vi inte börjar betala högre C02 skatter snarast är budskapet.

  • Är det inte lite märklig att dem först propagerar för att kossornas prutar, är största hotet miljöhotet, och därför ska vi alla tydligen gå över till vegetarisk kost. Flyttar vi inte enbart då pruttarna över till oss? Samma mängd vegetabiliskt konst måste då prutas ut av oss, och därför måste vi eliminera antalet människor för att vi fiser för mycket?

 • “Klimatförändring”, vad är inte det annat än dessa flygplan som sprejar vår himmel med chemtrails?! Här räknar vi in också HAARP anläggningarna, våra mobilmaster och mobiltelefoner, som öser ut “radiovågor”/ microvågor i luftrummet, klart att detta blir varmare på de platser där det styrs, översvämningar, orkaner, mm i starkare krafter. Vävsjö har världens största till ytan, HAARP anläggning… annars är det med klimatet som med mycket annat det går i cykler, men det finns makthavare över vårt klot som vill att vi ska tro något annat…Ber om ursäkt att jag “rapar” detta med chemtrails och mobilstrålning tillsammans med HAARP, men det är ett sådant hysch hysch ikring detta…Eftersom “klimatGreta” nu ska till FN skrapan, så borde man uppmärksamma detta med flygningarna med sprayning, istället för ordinär flygning…Nej jag är så trött på denna förljugenheten kring klimatet. Njut av livet, och lev väl alla!

  • Jag läste någon liknande beskrivning där en pastor hävdade att alla jordens människor skulle rymmas in något lite county i Florida. Så det där med överpopulation är ett påhitt av egoister som inte vill dela utrymme med andra. Själv är jag heller inte så förtjust i köer eller julträngsel, men önskar ändå inte livet ur andra.

 • Sverige är kulturmarxisternas paradis. Det vimlar av dem i media och i politiken samt statsförvaltningen. Detta reportage om kannibalism är förhoppningsvis rekordet av vansinne. Klimatkrisen är så allvarlig att vi riskerar att börja äta varandra om vi inte börjar betala högre C02 skatter snarast är budskapet.

  • Är det inte lite märklig att dem först propagerar för att kossornas prutar, är största hotet miljöhotet, och därför ska vi alla tydligen gå över till vegetarisk kost. Flyttar vi inte enbart då pruttarna över till oss? Samma mängd vegetabiliskt konst måste då prutas ut av oss, och därför måste vi eliminera antalet människor för att vi fiser för mycket?

 • “Klimatförändring”, vad är inte det annat än dessa flygplan som sprejar vår himmel med chemtrails?! Här räknar vi in också HAARP anläggningarna, våra mobilmaster och mobiltelefoner, som öser ut “radiovågor”/ microvågor i luftrummet, klart att detta blir varmare på de platser där det styrs, översvämningar, orkaner, mm i starkare krafter. Vävsjö har världens största till ytan, HAARP anläggning… annars är det med klimatet som med mycket annat det går i cykler, men det finns makthavare över vårt klot som vill att vi ska tro något annat…Ber om ursäkt att jag “rapar” detta med chemtrails och mobilstrålning tillsammans med HAARP, men det är ett sådant hysch hysch ikring detta…Eftersom “klimatGreta” nu ska till FN skrapan, så borde man uppmärksamma detta med flygningarna med sprayning, istället för ordinär flygning…Nej jag är så trött på denna förljugenheten kring klimatet. Njut av livet, och lev väl alla!

 • Man skulle kunna tänka sig att uppmärksamheten kring detta ämne har en slug avsikt att få oss att generellt ta avstånd från köttätande, något som ju de stora livsmedelsmultisarna har intresse av iom att djurhållning är mindre profitabel än deras konstlade produkter. Sverige borde se till att det tvärtom finns lokala bönder med ekologisk produktion på fler platser. Men det kräver planering och ekonomisk politik som uppmuntrar processen. Och planering vill inte nyliberaler kännas vid.
  Vad den berörda forskaren beträffar gissar jag att han är seriös och argumentet är rätt logiskt iom att jordens befolkning växer och att en stor resurs kastas bort. Han anser nig inte att det är något annat än naturligt avlidna som kommer ifråga. Inte något i stil med Hannibal the cannibal. För länge sen förekom det att krigare åt fiendens hjärnor för att försöka ärva egenskaper. Man skulle kunna tänka sig en religiös lära om att man inte skändar utan hedrar döda anförvanter genom att ceremoniellt anrätta kvarlevorna och symboliskt inkorporera anförvanten i sitt inre. Motbjudande för oss men våra värderingar är troligen delvis godtyckliga.

  • Har varit inne på samma tankegång. Först lanseras vegetabiliskt “kött” på hamburgerrestaurangerna. Varför skulle samma elit vilja att vi äter kött, oberoende källan till köttet? Övertygad om att detta är ett utslag av en psykotisk vegansk aktion, i syfte att få oss att undvika animalisk kost, om det inte gäller vandra. Undervärdera inte den veganska psykospropagandan!

  • Jag läste någon liknande beskrivning där en pastor hävdade att alla jordens människor skulle rymmas in något lite county i Florida. Så det där med överpopulation är ett påhitt av egoister som inte vill dela utrymme med andra. Själv är jag heller inte så förtjust i köer eller julträngsel, men önskar ändå inte livet ur andra.

 • Detta är ett medvetet sätt att relativisera människovärdet. Att ankra så långt bort i vansinnets yttersta gränsland, för att vi ska bli avtrubbade nog att acceptera eller åtminstone likgiltigt underlåta att reagera på vansinnigheterna vi dagligen kämpar emot. Att också låta förstå att om en Handelsprofessor, solbränd och till synes frisk, allvarligt kan plädera för så drastiska åtgärder så föreligger inte rök utan eld – klimathotet är verkligt, ska vi förstå, och vara oerhört tacksamma när vi blir av med sugrör, dieselbilar och flyg till semestervärmen; bara vi slipper äta våra egna barn så får vi vara nöjda, tiga och lida i förnöjsamhet med världens högsta skattetryck och en väldfärd i förfall.

  https://www.facebook.com/VImedSuntFornuft/photos/a.427268541037323/738468869917287/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARAi2qfSBPeLq4_KBTj2iLq0BXKMDXH2uLP78nmXDGRRjFNaY-dKb-UCTaTEB4kk42irOP_w1OdDhONwf9qs1NgN67mQ-FnNDVcum2mLGk6w3MPZmXM1vSD0t-5vxGCious0-YxfcGtIM04zAktAuK9KWVac-h494PvUj7wzfkjhkbSSSuUj6P9qv3Z50nz8fG9yx9pS7TgYgREeFi80D4sNKC-In5x450XMTydHsS4D7QnO6oB9KG9tcJIaRuCNQ39fS8iFQHw0d6dNdJmwDJMlSKQ0gf_r659LFJDv2naK6QiFPSbM57fjKnO94pyFSchOodgvUvixH_Xpc9XKZFE&__tn__=-R

 • Bra skrivet Danne. Jag tänker också på ofödda bebisar som man äter i Kina. Vet inte om redogörelser nu finns på nätet, men för kanske 10 år sedan kunde man följa det via foton hur det gick till. Det var förfärligt.

 • Ja precis; bygg upp ett stort beredskapslager i landet och gör Per Nuder till chefskock över köttberget. Han har erfarenhet! Klimatet är ju det enda vi kommer ha kvar i framtiden, så vi måste hushålla med det vi har.
  Klimat-Greta bör utses till Kunglig Hushållerska, låter fint, i det fall hon inte kommer att föräras det fredliga Nobel-priset …. och vi andra kommer att förtäras ….. Bon appetit!

 • Tack Bitte – utmärkt analys!
  Vi vuxna måste till varje pris stå upp för våra barn. Om vi inte ser upp så kan de bli jordklotets sista människor.
  (Jmfr George Orwell ”1984”

 • Bra artikel! Tror att detta med att lyfta upp kannibalism som något bra även handlar om en sorts avhumanisering med en vänsterpolitisk agenda bakom om total makt över människors liv från födelse till död, och för att människan sen även ska kunna utnyttjas kommersiellt och bli en produkt bland andra, att all tro på en mänsklig själ, på ens sanna högre värde, ska kunna förringas eller tas bort från våra sinnen, då de som inser att deras medvetande, sinne och kropp är något fantastiskt och har en enorm potential, blir enormt starka individer utan rädsla och blir då farliga för en maktfullkomlig stat.

  Även dessa Bodies Exhibitions, Body Worlds är ett steg i avhumaniseringen. De sägs “hylla livet” och visar upp plastinerade kroppar av alla sorter och i alla möjliga positioner och turnerar nu runt om i världen och ger enorma inkomster, turnerar nu även i Sverige på Scandic Hotels…. med kroppar som i många fall kommit från avrättade kinesiska samvetsfångar, bl.a. kristna, uighurer, falungongare, tibetaner, m.fl. Flera länder har stoppat dem eftersom många av dessa utställare inte kunnat ta fram dokument på att kropparna kommer från frivilliga donatorer, eller så har det gått emot en eu-konvention, tror jag det var, om att man inte får tjäna pengar på detta sätt. Tyvärr har Sveriges regering inte skrivit under denna. I bl.a. Schweiz och Frankrike blev det stor debatt om detta fenomen och utställningarna stoppades med hänvisning till den konventionen om jag minns rätt. Kan ju alltid hoppas på att Sveriges regering en dag skriver under den, men tills dess tycker jag att alla borde bojkotta dessa för de är definitivt ett sätt att förringa människans okränkbara värde, och såklart även detta med kannibalism.

 • Först plundrar socialisterna oss på våra tillgångar, man kallar det visst för skatt. Nu kommer samma socialister efter medborgarnas LIV. Var i RF står det att lagen skyddar våra LIV mot kränkningar och övergrepp?

 • Man skulle kunna tänka sig att uppmärksamheten kring detta ämne har en slug avsikt att få oss att generellt ta avstånd från köttätande, något som ju de stora livsmedelsmultisarna har intresse av iom att djurhållning är mindre profitabel än deras konstlade produkter. Sverige borde se till att det tvärtom finns lokala bönder med ekologisk produktion på fler platser. Men det kräver planering och ekonomisk politik som uppmuntrar processen. Och planering vill inte nyliberaler kännas vid.
  Vad den berörda forskaren beträffar gissar jag att han är seriös och argumentet är rätt logiskt iom att jordens befolkning växer och att en stor resurs kastas bort. Han anser nig inte att det är något annat än naturligt avlidna som kommer ifråga. Inte något i stil med Hannibal the cannibal. För länge sen förekom det att krigare åt fiendens hjärnor för att försöka ärva egenskaper. Man skulle kunna tänka sig en religiös lära om att man inte skändar utan hedrar döda anförvanter genom att ceremoniellt anrätta kvarlevorna och symboliskt inkorporera anförvanten i sitt inre. Motbjudande för oss men våra värderingar är troligen delvis godtyckliga.

  • Har varit inne på samma tankegång. Först lanseras vegetabiliskt “kött” på hamburgerrestaurangerna. Varför skulle samma elit vilja att vi äter kött, oberoende källan till köttet? Övertygad om att detta är ett utslag av en psykotisk vegansk aktion, i syfte att få oss att undvika animalisk kost, om det inte gäller vandra. Undervärdera inte den veganska psykospropagandan!

 • För min del är idén vansinnig. Jag är helt övertygad om att klimatförändringar har pågått miljoner år tillbaka i tiden, kommer att fortsätta oavsett hur vi lever. Om vi skall mildra ev klimatförändringar bör vi försöka få stopp på totala avverkningarna av urskogarna, dessa är jordens lunga.

 • Detta är ett medvetet sätt att relativisera människovärdet. Att ankra så långt bort i vansinnets yttersta gränsland, för att vi ska bli avtrubbade nog att acceptera eller åtminstone likgiltigt underlåta att reagera på vansinnigheterna vi dagligen kämpar emot. Att också låta förstå att om en Handelsprofessor, solbränd och till synes frisk, allvarligt kan plädera för så drastiska åtgärder så föreligger inte rök utan eld – klimathotet är verkligt, ska vi förstå, och vara oerhört tacksamma när vi blir av med sugrör, dieselbilar och flyg till semestervärmen; bara vi slipper äta våra egna barn så får vi vara nöjda, tiga och lida i förnöjsamhet med världens högsta skattetryck och en väldfärd i förfall.

  https://www.facebook.com/VImedSuntFornuft/photos/a.427268541037323/738468869917287/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARAi2qfSBPeLq4_KBTj2iLq0BXKMDXH2uLP78nmXDGRRjFNaY-dKb-UCTaTEB4kk42irOP_w1OdDhONwf9qs1NgN67mQ-FnNDVcum2mLGk6w3MPZmXM1vSD0t-5vxGCious0-YxfcGtIM04zAktAuK9KWVac-h494PvUj7wzfkjhkbSSSuUj6P9qv3Z50nz8fG9yx9pS7TgYgREeFi80D4sNKC-In5x450XMTydHsS4D7QnO6oB9KG9tcJIaRuCNQ39fS8iFQHw0d6dNdJmwDJMlSKQ0gf_r659LFJDv2naK6QiFPSbM57fjKnO94pyFSchOodgvUvixH_Xpc9XKZFE&__tn__=-R

 • Bra skrivet Danne. Jag tänker också på ofödda bebisar som man äter i Kina. Vet inte om redogörelser nu finns på nätet, men för kanske 10 år sedan kunde man följa det via foton hur det gick till. Det var förfärligt.

 • Ja precis; bygg upp ett stort beredskapslager i landet och gör Per Nuder till chefskock över köttberget. Han har erfarenhet! Klimatet är ju det enda vi kommer ha kvar i framtiden, så vi måste hushålla med det vi har.
  Klimat-Greta bör utses till Kunglig Hushållerska, låter fint, i det fall hon inte kommer att föräras det fredliga Nobel-priset …. och vi andra kommer att förtäras ….. Bon appetit!

 • Tack Bitte – utmärkt analys!
  Vi vuxna måste till varje pris stå upp för våra barn. Om vi inte ser upp så kan de bli jordklotets sista människor.
  (Jmfr George Orwell “1984”

 • Bra artikel! Tror att detta med att lyfta upp kannibalism som något bra även handlar om en sorts avhumanisering med en vänsterpolitisk agenda bakom om total makt över människors liv från födelse till död, och för att människan sen även ska kunna utnyttjas kommersiellt och bli en produkt bland andra, att all tro på en mänsklig själ, på ens sanna högre värde, ska kunna förringas eller tas bort från våra sinnen, då de som inser att deras medvetande, sinne och kropp är något fantastiskt och har en enorm potential, blir enormt starka individer utan rädsla och blir då farliga för en maktfullkomlig stat.

  Även dessa Bodies Exhibitions, Body Worlds är ett steg i avhumaniseringen. De sägs “hylla livet” och visar upp plastinerade kroppar av alla sorter och i alla möjliga positioner och turnerar nu runt om i världen och ger enorma inkomster, turnerar nu även i Sverige på Scandic Hotels…. med kroppar som i många fall kommit från avrättade kinesiska samvetsfångar, bl.a. kristna, uighurer, falungongare, tibetaner, m.fl. Flera länder har stoppat dem eftersom många av dessa utställare inte kunnat ta fram dokument på att kropparna kommer från frivilliga donatorer, eller så har det gått emot en eu-konvention, tror jag det var, om att man inte får tjäna pengar på detta sätt. Tyvärr har Sveriges regering inte skrivit under denna. I bl.a. Schweiz och Frankrike blev det stor debatt om detta fenomen och utställningarna stoppades med hänvisning till den konventionen om jag minns rätt. Kan ju alltid hoppas på att Sveriges regering en dag skriver under den, men tills dess tycker jag att alla borde bojkotta dessa för de är definitivt ett sätt att förringa människans okränkbara värde, och såklart även detta med kannibalism.

 • Först plundrar socialisterna oss på våra tillgångar, man kallar det visst för skatt. Nu kommer samma socialister efter medborgarnas LIV. Var i RF står det att lagen skyddar våra LIV mot kränkningar och övergrepp?

 • För min del är idén vansinnig. Jag är helt övertygad om att klimatförändringar har pågått miljoner år tillbaka i tiden, kommer att fortsätta oavsett hur vi lever. Om vi skall mildra ev klimatförändringar bör vi försöka få stopp på totala avverkningarna av urskogarna, dessa är jordens lunga.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *