Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Republikanen och presidentkandidaten Ron Paul vill utreda WTC 911

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 september 2019
- NewsVoice redaktion
Ron Paul - Foto: David Carlyon, Wikimedia Commons

NOTERAT. We Are Change intervjuade den amerikanska republikanen och presidentkandidaten Ron Paul. Han säger bland annat att han stödjer en ny utredning om 911 eftersom den officiella utredningen är odugligt utförd och att det är vanligt att statliga utredningar döljer sin ineffektivitet.

Ron Paul menar att krigen mot terrorism sannolikt baserats på lös grund och att de som stödjer den “etablerade” uppfattningen om WTC 911 aldrig kommer att ändra uppfattning.

Ron Paul är en av ytterst få amerikanska politiker som överhuvudtaget berör frågan om WTC 911. De flesta andra politiker vet att WTC 911 är en politisk no-go-zone.

Källa: We Are Change | Förhandsvisningsfoto på Ron Paul – David Carlyon, Wikimedia Commons


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq