Republikanen och presidentkandidaten Ron Paul vill utreda WTC 911

15
65

NOTERAT. We Are Change intervjuade den amerikanska republikanen och presidentkandidaten Ron Paul. Han säger bland annat att han stödjer en ny utredning om 911 eftersom den officiella utredningen är odugligt utförd och att det är vanligt att statliga utredningar döljer sin ineffektivitet.

Ron Paul menar att krigen mot terrorism sannolikt baserats på lös grund och att de som stödjer den “etablerade” uppfattningen om WTC 911 aldrig kommer att ändra uppfattning.

Ron Paul är en av ytterst få amerikanska politiker som överhuvudtaget berör frågan om WTC 911. De flesta andra politiker vet att WTC 911 är en politisk no-go-zone.

Källa: We Are Change | Förhandsvisningsfoto på Ron Paul – David Carlyon, Wikimedia Commons


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
15 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Conny Lundberg
Gäst
12 september 2019 kl 08:30

Av vad jag erfarit av Ron Paul så verkar det vara en man med ryggrad och integritet. Helt rätt person att driva en sådan utredning!

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
12 september 2019 kl 10:38

Det verkar som att vi kommer allt närmare ett avslöjande om vilka som låg bakom 9/11. Jag anser att det mesta tyder på att en dold maktelit låg bakom denna fruktansvärda handling. Och om det skulle visa sig att det var makteliten, toppolitikerna, som är de som beordrade detta då kommer det inte bli lätt för de människor som blåögt har trott gott om politiker och myndigheter.

Men den dagen kommer det nog inte bara handla om 9/11, för har man sagt A då kommer B och så kommer allt. Då kommer säkert hela maktelitens hemliga agenda att spricka som en ballong inför en chockad publik. Då kommer det nog också fram att det var elitens CIA och Mosad som skapande IS i avsikt att terrorisera världen, det kommer antagligen också att avslöjas vilka som ligger bakom många politiska lönnmord, och att eliten undanhåller för mänskligheten en redan uppfunnen fri-energiteknik.

Då kommer det nog också fram att makteliten har mörklagt all information om att de redan sedan 1950-talet har haft kontakt med utomjordiska civilisationer där de har fått ta emot hemlig högteknologi, det kommer säkert också fram att eliten avsiktligt har förgiftat både mat och mediciner, och att HAARP-anläggningar har använts för att skapa både orkaner, tsunami och jordbävningar, även att eliten ligger bakom många flygkrascher, och att eliten har förvrängt och förfalskat människans historia.

Även Vatikanens ondskefulla verksamhet kommer att avslöjas, där makteliten har idkat pedofili i över tusen år. Det kommer att visa sig att Vatikanen, som har varit en viktig global aktör inom Illuminati-organisationen, har fungerat som ett internationellt högkvarter för satanism och barnamord, där de regelbundet använder sataniska offerritualer och tillber onda andar för att döda människor och dricka deras blod, de lägger även förbannelser på utvalda människor för att stoppa de goda krafterna i samhället m.m.

Och allt detta och mycket mera har gjorts i avsikt att få fullständig kontroll över människorna. Dessa avslöjanden kommer säkert att bli en vaken mardröm för majoriteten av folket, som inte längre kommer att kunna blunda bort hemskheterna.

Ulf Claréus
Reply to  Erik Wiklund
12 september 2019 kl 17:52

[Denna raderade kommentar handlade om sionism, historieskrivning om judar och förintelsen, alltså helt off topic]

Perra J
Gäst
12 september 2019 kl 11:04

Det gjordes aldrig någon riktig utredning överhuvudtaget, på sin höjd har man rafsat ihop nåt för att lugna folket. Att från början klassa händelsen som krigshandling (viket man gjorde) gör att man juridiskt sett inte har skyldighet att utreda?

JohnnyD
Johnny
12 september 2019 kl 11:43

Ron Paul är den enda ärliga politikern i USA.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
12 september 2019 kl 12:18

Ron Paul anklagade de brittiska och amerikanska regeringarna för att ha iscensatt en falsk flagg-attack i Syrien i ett försök att störta president Bashar al-Assad. I en intervju med den försvarspolitiska rådgivaren Daniel McAdams, fd kongressledamot, säger Ron Paul att det kemiska angreppet som dödade tiotals civila, var en flagrant falsk-flagg-attack av Deep State, den dolda amerikanska regeringen.

YourNewsWire. 21 okt. 2017 skriver att US Department of State har medgett att USA-stödda styrkor (Deep State) var ansvariga för den kemiska vapenattacken i Syrien i april. Det var militanter, kopplade till terrorgruppen ”Al-Nusra Front”, som genomförde terroristattacken, vilken skylldes på president Assad.

Lasse Malmgren
Lasse Malmgren
Gäst
12 september 2019 kl 12:51

Att överhuvudtaget tro att 7 byggnader totalförstörs för att två flygplan flyger in i de två största byggnaderna är minst sagt naivt. Building 7, högt som Turning Torso och med en basyta som en fotbollsplan, kollapsar åtskilliga timmar efter de två tvillingtornen och står ca 100 m från dessa. Byggnaderna tvärs över gatan fick endast skador på fasaden! Men den påstådda flygkraschen in i Pentagon är än mer osannolik. Att flyga ett stort passagerarplan några cm över marknivån för att krascha in i byggnaden är omöjligt för varje erfaren pilot. När det sedan inte finns några rester av planet efteråt gör ju det hela till en amsaga. Det är högst anmärkningsvärt att media kan styra folks tänkande och uppfattningar på ett sådant sätt att människor slutar att tänka självständigt.

Ulf Claréus
Reply to  Lasse Malmgren
12 september 2019 kl 18:06

Jo Lasse, media har de facto lyckats med att få människor att inte tänka självständigt. Flockmentaliteten med sin främsta karakteristik, den att låta inordna sig i hierarkier och inte gärna utmana ledarna, är å ena sidan det som gjort oss människor oerhört framgångsrika, fast den är ju även vår stora tragedi. Så som vi nu ser, när Elit, Överhet och MSM har lyckats med att grundligt lura skjortan av oss. I 18 år har verkligheten och sanningen fått stå mörklagd, ty annars kommer ju huvuden att rulla. Sitter man på all statlig makt, så använder man den!
Troligen har mindre än 10 procent av svenskarna insett allvaret.

Benny
Benny
Gäst
Reply to  Lasse Malmgren
12 september 2019 kl 21:29

Egentligen är det otroligt att MSM lyckades sälja in sagan om att WTC-7 kollapsade pga att det brann lite på taket och i några kontor. Bara för ett par år sedan brann en skyskrapa i Kina som en fackla i timmar utan att stålstommen kollapsade, utan den stod kvar intakt. Alltså finns det två alternativ…WTC-7 var ett erbarmligt fuskbygge utan motstycke eller sprängdes det av experter som apterat laddningar i veckor innan dådet. Några andra alternativ är inte troliga..

Perra J
Gäst
Reply to  Lasse Malmgren
16 september 2019 kl 22:25

Och, i fallet Pentagon: Hur kunde planet färdas längs inflygningssträckan på denna låga höjd, UTAN ATT STÖTA PÅ NÅGOT HINDER LÄNGS HELA DEN VÄGEN?
En lyktstolpe hade satt stopp för färden (betänk att en flygplanskropp är rätt bräcklig, och inte alls byggd för att klara kollisioner), och det fanns sannolikt inte bara lyktstolpar i vägen!
(vad jag hört stod också alla lyktstolpar kvar, intakta)

Hans Berggren
12 september 2019 kl 21:41

Syftet med attacken var att ta kål på vanligt folks eventuella självständiga tänkande. Glöm allt ni fått lära er på fysiklektionerna, det var 2 plan och kontorsbränder som fällde 3 skyskrapor på en och samma dag. Skyskrapor så finfördelade till nanopartiklar att det mesta blåste bort! Lita inte på ert eget omdöme utan tro blint på vad media tutar i er, hur tokigt det än låter. För ert eget bästa … annars ligger ni illa till … det måste ni förstå. Det var budskapet. Och därmed invigdes polisstaten och trollkarlarna i kulissen kunde andas lite lugnare.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
13 september 2019 kl 08:33

Ett märkligt sammanträffande !?

Whistleblower 9/11 Michael Springmann avslöjar att 14 av de 19 kaparna som utförde attacken hade fått sitt visum till USA av samma USA-konsulat i Jeddah Saudiarabien !!!

https://needtoknow.news/2019/09/9-11-whistleblower-michael-springmann-revealed-that-14-out-of-19-hijacker-visas-came-out-of-one-office-in-the-us-consulate-in-jeddah-saudi-arabia/

Mats larsson
Mats larsson
Gäst
13 september 2019 kl 20:14

Jag har ju tyvärr själv trott på den officiella versionen tills för några år sedan, fattar inte hur jag kunde missa att ingenting stämmer, det mesta är totalt omöjligt att det skulle kunna inträffa. När man granskar det hela inser man att allt måste vara iscensatt av USA. Kommer nya utredningar bevisa att inte bin Ladin låg bakom och att sprängämnen användes så förändras nog världen mer än vid själva attacken.

Sune Sylthammar Ståhlberg
Sune Sylthammar Ståhlberg
Gäst
13 september 2019 kl 20:34

Mats l, vet inte om något skulle förändras. Varför skulle det. Tror inte några statsledare ät ovetande om att den officiella storyn är falsk. Man bör inte beskylla USA för att ligga bakom nedtagningen. De krafterna som gjorde det representerar inte USA. Det finns träsk och deep state och mäktiga aktörer. De kan kidnappa institutioner och ämbeten, etc. Info finns som säger att man har sprängladdningar utplacerade i flera stora städer i USA. Oj, nu dunkade jag nääsan i bordet.

Bo
Bo
Gäst
15 september 2019 kl 10:56

Detta vet ni som läser här men postar ändå:

BBC Reports 911, WTC 7 Collapse BEFORE it Happens

https://www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ

När de upptäcker generalmissen bryter de sändningen.
Monty Python sketch nästan.