Varning för HPV-vaccin för pojkar – Inga fler vaccinskandaler tack!

publicerad 18 september 2019
- av NewsVoice
Jan Hard af Segerstad -Pressfoto
Jan Hard af Segerstad -Pressfoto
Jan Hard af Segerstad -Pressfoto

VACCINDEBATT. Vår regering har nu budgeterat för att HPV-vaccinera ca 1,5 miljoner pojkar för att “rädda” 130 av dem från cancer. 130 stycken av 1,5 miljoner pojkar motsvarar 0,008667% och kalasat ska kosta skattebetalarna 23 miljoner kronor per år.

Text: Jan Hård af Segerstad

Kostnaden för att vaccinera pojkar med bi- eller fyrvalent vaccin, med 80 procents vaccinationstäckning, uppgår till ungefär 12 miljoner kronor årligen utifrån dagens listpris inklusive 85% rabatt. Distributionskostnaden ligger på 11 miljoner kr vilket innebär en totalkostnad på 23 miljoner kr.

Att rädda 130 pojkar från cancer skulle alltså kosta 176,923 kr per fall. Matematiken för HPV-vaccinerade flickor, som pågått i decennier, lär vara ungefär densamma.

Ovanpå detta finns en uppsjö av vetenskaplig dokumentation som visar att bieffekterna av vaccineringar i många fall skördar fler liv än vad de räddar.

En från läkemedelsindustrin oberoende forskning, propagerar för ”informed concent”, vilket innebär att de som överväger vaccination, av viket slag det vara må, skall erhålla evidensbaserad information om vacciners beståndsdelar – deras medicinska effekter och bieffekter (som är väldokumenterade) – för att därefter ha rätten att avstå eller godkänna vaccinering. Detta förfarande ignoreras.

I Kalifornien tvingas alla idag till vaccinationer. Det handlar om svindlande 72 injektioner av 17 olika typer fram till 18 års ålder. Vägran leder till att barn stängs ute från skolan och äldre från sina arbetsplatser, samt åläggs man betala hisnande böter om man vägrar. Sverige tar kliv i denna riktning. 

Den kommersiellt drivna Läkemedelsindustrin har ytterligare över 100 nya vacciner i pipe-line.

Bygg istället din hälsa på kunskap. Besök National Vaccine Information Center, läs dr Mercolas artiklar och se filmen Vaccine Damages.

Text: Jan Hård af Segerstad

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: HPV-vaccin
 • Nu är det dags.

  Premiär för hpv-vaccinering av pojkar i höst

  “Fram till 2022 kan vaccineringen mot hpv-virus ske i två årskurser både för pojkar och flickor.”

  “Under höstterminen 2020 påbörjas vaccineringen mot humant papillomvirus, hpv, även för pojkar, vilket Läkemedelsvärlden tidigare har rapporterat om. Vaccinationen omfattar pojkar födda 2009 och senare. Hpv-vaccin ska numera ges till alla barn i årskurs fem, men under en övergångsperiod fram till vårterminen 2022 kommer skolorna även kunna vaccinera barn i årskurs sex. Detta efter att Folkhälsomyndigheten gjort en ändring i föreskrifterna på grund av den rådande situationen i samhället, bland annat relaterat till coronapandemin.”

  https://www.lakemedelsvarlden.se/hpv-vaccin-till-pojkar-startar-i-host/

 • När HPV-vaccinet först kom på tal första gången bodde bägge tonårsdöttrarna hemma. Det finns ett enkelt sätt att undvika HPV-viruset. Kondom.

  • Precis Erik, det konstaterades redan 2006 att flickorna fick hpv viruset av pojkarna. Varför man inte började vaccinera dem istället för flickorna har för mig alltid varit en gåta. 🙂

   • Varför vaccinera över huvudlaget? Svar: pengar!
    Vart har säkert sex tagit vägen? Penetrering är enbart för barnalstrandet. Säkert sex är något annat.

 • HPV VACCIN hur kan man skydda sig!

  1. Kolloidalt Silvervatten (KS) dödar 98% av alla virus på hela Jordklotet.
  2. Använd också utrensande ämnen som tar bort kroppsfrämmande ämnen i samband när ni i framtiden kanske blir att tvångsvaccinerade.
  3. Veganer har bättre immunförsvar än köttätare. Annars är rawfood ännu bättre för kroppen.
  4. Be den läkare eller vårdpersonal att skriva på ett intyg där vaccingivaren tar på sig ansvaret vid eventuella framtida men eller biverkningar.

 • Jag håller med Ingemar Ljungqvist att det är en bra artikel och att en fördjupad debatt behövs.
  Intressant att du fick svar av smittskyddet att majoriteten var vaccinerade.
  På president Carters biverkningslista var en biverkning en mässling som bara vaccinerade fick. Är det den som bryter ut?
  Dessutom finns det mer än 100 stammar av HPV -viruset och vaccinen kanske skyddar mot 2 till 4 stycken.
  Vad är det för fel på regeringen som beslutar att slänga dessa enorma summor på det här ?
  Är de så naiva att de blint tror på vad representanter för läkemedelsbolagen påstår.
  Ann-Charlotte Stewart forskade på viruset och varnar oss för att vaccinera.
  Vad hände med hennes forskning? Vilka bestämmer om forskning är vetenskap?
  Så igen är regering, riksdag , myndigheter och tredje statsmakten så naiva eller gör de egen vinning på vaccinationer?

 • Sveriges feministiska regering vill i jämställdhetens namn ge pojkar en möjlighet att få bli precis lika vaccinskadade som flickor. Istället för att tvingas sicksacka genom samhället, i försök att undvika bli misshandlad/rånad och/eller våldtagen, får båda könen en chans att ligga hemma och vila med Narkolepsi eller Guillain-Barré.

 • Det ser onekligen ut som att den här riskfyllda vaccinationen också ska omfatta homosexuella pojkar som alltså riskerar att få cancer i svalj, penis och anus, såsom nyheterna berättar. Så varför ska alla pojkar omfattas av detta risktagande när det faktiskt gäller homosexuella pojkar/män !?
  Nä, skärpning myndigheter – berätta nu för allmänheten att vaccinationen är riktad till de homosexuella.

 • Tack för en välinformerad kritisk artikel. Men det finns ett slutledningsfel som både Folkhälsoinstitutet och skribenten gör. Det står att man räknar med att rädda 130 pojkar från att utveckla cancer. Hur vet man det ?
  Jag tror det förhåller sig så här, (Vill gärna ha Jan HaS:s kommentar) När man producerar ett nytt vaccin undersöker man antikroppsbildningen hos försökspersonerna. Då får man ett hyfsat tal hos de som getts experimentvaccinet. Men detta är inte detsamma som att just dessa antikroppar också skyddar mot cancer. Antikropparna kan vara ospecifika, de kan också avta osv.
  Detta fick jag klart för mig vid mässlingutbrottet i Göteborg senast. Kontaktade smittskyddet där, som svarade att majoriteten av de som insjuknat redan var vaccinerade. – sic – En vaccination ger alltså inte ett fullgott skydd mot själva sjukdomen ifråga.
  Efterlyser alltså en fördjupad debatt.
  Ingemar Ljungqvist

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *