Insidern Cary Poarch avslöjar att CNN leder Trump-hat-narrativet

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 oktober 2019
- Torbjörn Sassersson red.
CNN insider Cary Poarch. Foto Project Veritas

I Project Veritas senaste avslöjande framkommer att CNN transformerats till att bli USA:s förmodligen starkaste opinionsbildare och mest effektiva propagandamaskin för att styra nyhetsnarrativ i USA och utlandet. CNN har internt sina nyhetsbudskap tydligt formulerade långt innan de ens börjar producera sina nyheter.

CNN-insidern Cary Poarch säger att CNN lider av ett grovt genomsyrat grupptänk som senaste åren centrerats runt ett permanent Trump-hat med avsikten att med hjälp av vinklade nyheter få den amerikanska presidenten avsatt.

Cary Poarch valde att bära dold kamera inne på möten och i samtal med högt uppsatta medarbetare på CNN. En person som spelades in var CNN:s högsta ledningschef Jeffrey Zucker som ovetandes berättar om hur CNN som organisation tänker och vilka avsikter nyhetsrapporteringen har avseende tex Trump.

“Poarch documented CNN’s bias for months; recording undercover footage of numerous long-term employees, some of which talk about Jeff Zucker’s anti-Trump agenda. In the video are Nick Neville, Christian Sierra, Hiram Gonzalez, David Chalian, and Mike Brevna. These employee’s positions range from media coordinator to high-ranking executives.”

“I decided to secretly record the 9:00 am rundown call meetings with senior management and executives, says Poarch. In the recordings, Zucker details his expectations for CNN’s coverage and very matter-of-factly states “impeachment is the story.”” – Project Veritas

Kommentar

Videon ovan är en av de första i en serie av intervjuer som släpps från och med idag och de närmaste påföljande dagarna. NewsVoice följer den avslöjande utvecklingen medan de svenska massmedierna garanterat kommer att vara tysta eftersom våra stormedier lider av precis samma typ av journalistisk filterbubbla som CNN.

Läs mer i Project Veritas artikel

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Amerikanen i gemen vet mycket väl att dessa mediakanaler som ägs av globalister sprider lögner mest hela tiden och speciellt om Trump och därför så faller denna smörja på CNN själva.
  Vi vet ju själva hur det är i vårt eget land. Och Amerikanen är ännu mer medveten om vad som försiggår.
  USA har inte haft en riktig president sedan Kennedy, Alla har haft en agenda att vara till lags för globaklistbygget. Trump går inte i globalisternas ledband därav alla dessa attacker och detta känner de flesta amerikaner till.
  Nuförtiden när många hemligstämplade dokument blir mer o mer tillgängliga för “vanligt” folk typ Juri Lina, som har skrivit en del fantastiska böcker och gjort filmer om vad som har drivit oss i fördärvet tidigare i historien återkommer samma personligheter återigen med sin lösningar på problem som är skapade av dessa otroligt förmögna personer, jag vill inte skriva “människor”, för det är länge sedan de var människor
  med normala drivkrafter i sitt varande. De tycker inte om människor. De har kanske aldrig haft någon i sin egen närhet som de kunde lita på och känna tillit till. Får de välja mellan en hög med pengar eller rädda några liv så väljer de alltid pengarna.

 • Tack Newsvoice, för att ni belyser den globalt sjuka hjärntvättnings metoden som fungerar bättre än psykofarmaka. En fungerande metod som definitivt skulle implementeras i vården och som även skulle leda till lägre kostnader för läkemedel.

 • Amerikanen i gemen vet mycket väl att dessa mediakanaler som ägs av globalister sprider lögner mest hela tiden och speciellt om Trump och därför så faller denna smörja på CNN själva.
  Vi vet ju själva hur det är i vårt eget land. Och Amerikanen är ännu mer medveten om vad som försiggår.
  USA har inte haft en riktig president sedan Kennedy, Alla har haft en agenda att vara till lags för globaklistbygget. Trump går inte i globalisternas ledband därav alla dessa attacker och detta känner de flesta amerikaner till.
  Nuförtiden när många hemligstämplade dokument blir mer o mer tillgängliga för “vanligt” folk typ Juri Lina, som har skrivit en del fantastiska böcker och gjort filmer om vad som har drivit oss i fördärvet tidigare i historien återkommer samma personligheter återigen med sin lösningar på problem som är skapade av dessa otroligt förmögna personer, jag vill inte skriva “människor”, för det är länge sedan de var människor
  med normala drivkrafter i sitt varande. De tycker inte om människor. De har kanske aldrig haft någon i sin egen närhet som de kunde lita på och känna tillit till. Får de välja mellan en hög med pengar eller rädda några liv så väljer de alltid pengarna.

 • Tack Newsvoice, för att ni belyser den globalt sjuka hjärntvättnings metoden som fungerar bättre än psykofarmaka. En fungerande metod som definitivt skulle implementeras i vården och som även skulle leda till lägre kostnader för läkemedel.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *