Insidern Cary Poarch avslöjar att CNN leder Trump-hat-narrativet

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 oktober 2019
- Torbjörn Sassersson
CNN insider Cary Poarch. Foto Project Veritas

I Project Veritas senaste avslöjande framkommer att CNN transformerats till att bli USA:s förmodligen starkaste opinionsbildare och mest effektiva propagandamaskin för att styra nyhetsnarrativ i USA och utlandet. CNN har internt sina nyhetsbudskap tydligt formulerade långt innan de ens börjar producera sina nyheter.

CNN-insidern Cary Poarch säger att CNN lider av ett grovt genomsyrat grupptänk som senaste åren centrerats runt ett permanent Trump-hat med avsikten att med hjälp av vinklade nyheter få den amerikanska presidenten avsatt.

Cary Poarch valde att bära dold kamera inne på möten och i samtal med högt uppsatta medarbetare på CNN. En person som spelades in var CNN:s högsta ledningschef Jeffrey Zucker som ovetandes berättar om hur CNN som organisation tänker och vilka avsikter nyhetsrapporteringen har avseende tex Trump.

”Poarch documented CNN’s bias for months; recording undercover footage of numerous long-term employees, some of which talk about Jeff Zucker’s anti-Trump agenda. In the video are Nick Neville, Christian Sierra, Hiram Gonzalez, David Chalian, and Mike Brevna. These employee’s positions range from media coordinator to high-ranking executives.”

”I decided to secretly record the 9:00 am rundown call meetings with senior management and executives, says Poarch. In the recordings, Zucker details his expectations for CNN’s coverage and very matter-of-factly states “impeachment is the story.”” – Project Veritas

Kommentar

Videon ovan är en av de första i en serie av intervjuer som släpps från och med idag och de närmaste påföljande dagarna. NewsVoice följer den avslöjande utvecklingen medan de svenska massmedierna garanterat kommer att vara tysta eftersom våra stormedier lider av precis samma typ av journalistisk filterbubbla som CNN.

Läs mer i Project Veritas artikel

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq