Hillary Clinton ifrågasätts efter anklagelser om att politiska motståndare är “ryska tillgångar”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 oktober 2019
- NewsVoice redaktion
Tulsi Gabbard - Pressfoto: US Congress, Public Domain

NOTERAT. De som ifrågasätter etablissemanget eller hotar den sittande politiska makten kallas ofta för ryska spioner eller Kreml-tillgångar, men problemet för de som använder denna retorik är att den slår tillbaka mot dem själva förr eller senare. Misstänkliggörandet har gått överstyr och nu ifrågasätts Hillary Clinton för sina utspel.

I denna analys diskuteras varför Hillary Clinton försöker få omvärlden att tro att den tidigare presidentkandidaten Jill Stein, som är aktiv för det amerikanska miljöpartiet (Green Party), och Tulsi Gabbard (demokrat), båda skulle vara ryska tillgångar.

I valet 2016 fick Jill Stein 469,015 röster, vilket gjorde henne till den mest framgångsrika kvinnliga presidentkandidaten i USA:s historia. Tulsi Gabbard från Hawaii lovar att de amerikanska krigen ska stoppas om hon blir president 2020. Hon är ledamot i USA:s representanthus sedan 2013 och har tidigare varit militärt posterad i Mellanöstern.

Både Stein och Gabbard är kritiker av hur USA bedriver orättfärdiga krig i andra länder.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Instämmer i din text:

   “Underskatta aldrig en rutinerad officers förmåga till strategiskt tänkande och taktiska manövrar. Nu har hennes opinionssiffror börjat röra på sig.”

   “Dessutom är alla de tre som leder opinionsmätningarna egentligen alldeles för gamla. Vill man ha förnyelse utan totalt kaos är Tulsi Gabbard en lagom kandidat. Ska bli spännande att se nästa.”

 • # “I denna analys diskuteras varför Hillary Clinton försöker få omvärlden att tro att den tidigare presidentkandidaten Jill Stein (mupp) …….. och Tulsi Gabbard (demokrat), båda skulle vara ryska tillgångar.” I artikeln hävdar NV detta. Beror väl på att ……….

  …… Hillary är The Deep State’s största hora, som tillsammans med sin kåt-bock till make Bill, har kört spelet Pay to Play till en slags fullbordan, trots att deras foundation har likviderats. Oligarkerna inom storbankerna, media-bossarna, finansinstituten, Hollywood med mera, litar helt på att en Hillary som POTUS-vinnare 2020, snabbt kommer expediera deras önskningar. I en intervju 2016 påstod ju faktiskt George Soros att Hillary SKULLE bli den nya POTUS: “it’s a done deal”, sa han. Något hände. Trump triumferade och Åsnorna (Demokratiska partiet) fick totalt fnatt, särskilt med sitt “Russia-gate”, något som den kriminelle Robert Müller rätt nyligen gick på grund med och förliste.
  Åter dags för det ryska spåret att komma till användning; psykopater lär sig aldrig av sina tidigare fadäser! Oligarkerna hatar Ryssland och Putin. När de neo-konservativa i USA och Israel gick totalt på pumpen runt 2001, 2002, med att åter ta kontroll över Ryssland, såsom man gjort 1917- 23, har livet blivit besvärligt för det egenutnämnda världsherrefolket.
  Allt är således tillåtet, trots stora bekymmer med att ro hem the NWO, där lögner ju spelar huvudroll i Elitens propaganda. Klimatet med alla sina löjliga förbuds-förgreningar till mat, plast, flygresor, diesel, mm. är bara en del.
  Det goda som allt för med sig, är nu att fler och fler inser att vi lever i en diktatur, ty utan gränslöst med pengar, går det inte att vinna, vare sig i USA eller i Svedala.

 • Om man inte har några konkreta bevis för sina påståenden är det bara lösa anklagelser och risk för stämmning för “grundlöst förtal”. Något som bör användas oftare för att få slut på spridning av lösa rykten. Gäller även i Sverige. Kanske går stämmning också att använda mot dem som stämplar andra inte bara för “Kreml-tillgångar” utan även för skällsord som “klimatförnekare” och “rasist”.
  Ju högre man står ju värre bör fallet bli. Men i denna PK-era kan topparna alltför ofta bita sig fast med hjälp av mörkande, helt eller delvis, massmedia.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *