Lamotte sänder live från Göteborg om gängvåldet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 oktober 2019
- NewsVoice redaktion
Joakim Lamotte (selfie) den 25 okt 2019, Göteborg centrum.

Joakim Lamotte har blivit en känd mediaprofil och så kallad swish-journalist som ofta sänder live via Facebook från gator och torg i olika orter i södra Sverige. Han ställer frågor till boende och räds inte att även ställa frågor till gängen.

Kritiker menar att Lamotte inte bedriver äkta journalistik, men efter att NewsVoice tittat igenom ett antal av Lamottes gatureportage hittar vi inget som direkt bekräftar det påståendet. Vad anser du? Anser du även att NewsVoice bör gå ut och på samma sätt ställa relevanta frågor till vanliga medborgare, vanliga migranter och vanliga kriminella, men i Stockholm? Kommentarsfältet är öppet.

Text: NewsVoice | Lamotte på Facebook

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq