Roger Stone: Donald Trump splittrar globalisternas planer

publicerad 29 oktober 2019
- av NewsVoice
Roger Stone, 25 okt 2019. Foto: Roger Stone (datorkamera) för Infowars.com

NOTERAT. Roger Stone är en av de mest inflytelserika PR-personerna inom amerikansk inrikespolitik. Han har arbetat för tre presidenter varav den senaste är Donald Trump. Stone säger att det intensiva arbetet att försöka få bort Trump egentligen handlar om att han splittrar globalisternas planer. “He [Trump] is a disruptor”, säger Stone.

Roger Stone (1952-) är en amerikansk politisk konsult, strateg, lobbyist och författare som sedan 1970-talet arbetat för flera presidentkandidater för det Republikanska partiet som Richard Nixon, Ronald Reagan, Jack Kemp, Bob Dole och Donald Trump.

Stone säger att Trump redan lyckats styra upp och få ordning på USA på flera sätt. Ekonomin blomstrar, det signeras förbättrade handelsavtal med omvärlden, gränsen mot Mexiko förstärks och Trump förstärker de grundvärderingar som nationen USA står på.

Stone är nu en av Trumps viktigaste rådgivare för att stoppa globalisternas åtalsförsök som riktas mot Trump för att försöka få honom avsatt.

Stone anklagades tidigare i år av Hillary Clintons kampanjledare John Podesta för att ha samverkat med Wikileaks och Ryssland i samband med att en hackergrupp avslöjade innehållet i mail från och till John Podesta. Det ledde till att FBI gjorde en razzia i Roger Stones hem. NewsVoice skrev om händelsen.

Enligt Stone var det aldrig meningen att fastighetsägarmogulen Donald Trump skulle bli amerikansk president. Därför handlar Demokraternas inrikespolitik och stormediernas arbete om att återställa ordningen i Vita Huset så att globalisternas planer inte längre bromsas.

Det finns många Trump-ingrepp som irriterar globalisterna, bla Trumps försök att avsluta krigen i Mellanöstern, säger Stone.

Text: NewsVoice