Roger Stone: Donald Trump splittrar globalisternas planer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 oktober 2019
- NewsVoice redaktion
Roger Stone, 25 okt 2019. Foto: Roger Stone (datorkamera) för Infowars.com

NOTERAT. Roger Stone är en av de mest inflytelserika PR-personerna inom amerikansk inrikespolitik. Han har arbetat för tre presidenter varav den senaste är Donald Trump. Stone säger att det intensiva arbetet att försöka få bort Trump egentligen handlar om att han splittrar globalisternas planer. “He [Trump] is a disruptor”, säger Stone.

Roger Stone (1952-) är en amerikansk politisk konsult, strateg, lobbyist och författare som sedan 1970-talet arbetat för flera presidentkandidater för det Republikanska partiet som Richard Nixon, Ronald Reagan, Jack Kemp, Bob Dole och Donald Trump.

Stone säger att Trump redan lyckats styra upp och få ordning på USA på flera sätt. Ekonomin blomstrar, det signeras förbättrade handelsavtal med omvärlden, gränsen mot Mexiko förstärks och Trump förstärker de grundvärderingar som nationen USA står på.

Stone är nu en av Trumps viktigaste rådgivare för att stoppa globalisternas åtalsförsök som riktas mot Trump för att försöka få honom avsatt.

Stone anklagades tidigare i år av Hillary Clintons kampanjledare John Podesta för att ha samverkat med Wikileaks och Ryssland i samband med att en hackergrupp avslöjade innehållet i mail från och till John Podesta. Det ledde till att FBI gjorde en razzia i Roger Stones hem. NewsVoice skrev om händelsen.

Enligt Stone var det aldrig meningen att fastighetsägarmogulen Donald Trump skulle bli amerikansk president. Därför handlar Demokraternas inrikespolitik och stormediernas arbete om att återställa ordningen i Vita Huset så att globalisternas planer inte längre bromsas.

Det finns många Trump-ingrepp som irriterar globalisterna, bla Trumps försök att avsluta krigen i Mellanöstern, säger Stone.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • X22Report – säger den 27 november:

  The Deep State is about to use their escape clause, they are trapped, they have been throwing punches at Trump and now they are tiring out, Trump and the patriots are ready to knock out the Deep State. The Deep State legal team is now in trouble with the Flynn case, sentencing has been put off, other cases will start to crack. Bread & Butter are the two names of the turkeys for ThanksGiving (28 november),  Assange also used the words bread and butter. Everything is set, Trump and the patriots are going to come out punching.

  https://www.youtube.com/watch?v=_fTdfnHs1ig

  – Så, kanske börjar det hända någonting stort idag den 28:e november ?

  • Erik – kan det vara så att ett terrordåd kommer att ske idag ? Kan det vara så att Deep State inte vill att Trump och hans team gör ett avslöjande idag och att Deep State därför vill göra en False Flag och rikta all uppmärksamhet på ett terrordåd som de själva har skapat ?

   Ole Dammegård talar om att terrordåd (False Flag) ev. kan komma att ske idag 28 november.

 • Hoppas ni inte tror att valresultaten är sanna? Då skulle eliten som är i minoritet ha en stor uppförsbacke, se bara på det svenska valet som absolut var ett arrangemang.

  • Huruvida USA:s folk kommer rösta för de krigshetsande kycklinghökar som medierna släpar fram för att gå Wall Streets krigsärenden, eller ej, kommer inte bankirskurkar i skurkmedier ägda av bankirskurkar kunna avgöra. Dessa medier hade fel om att Clinton skulle vinna och kan ha fel om den kycklinghök som de nu släpat fram i medierna också. (Warren)

   Ett vinnande kort för Demokraterna och världsfreden tror jag är Tulsi Gabbard, major, militärpolis och presidentkandidat för fred. https://www.tulsi2020.com/

 • Instämmer med författaren och kommentatorer. Det kommer att blir spännande att se, när Trump vinner nästa val, förutsatt att man inte har mördat honom, hur svenska media och regeringen skruvar ur sig ur det läge som de har manipulerat in sig de senaste åren.

 • Tack o lov att Trump blev Amerikas president. Hela trumps etablissemang verkar vara verkar vara tillåtet att attackera på alla möjliga och omöjliga sätt så länge någon annan får stå för notan för attackerna.
  Att vända detta stora land in på vägar som för länge sedan var övergivna och av en del personer minerade med hela den mediala arsenalen av vapen tillintetgjord gläder mig ofantligt mycket.
  Vi har Sverige kvar att tampas med. Låt oss fortsätta med den s.k.alternativa vägen när de flesta av våra medier inte gör vad en normal journalistik skulle göra.

 • Donald Trump behövs i världspolitiken, trots alla hans belackare, eller kanske just därför. Hoppas att han har gott livvaktsskydd. Tänker på “Vietnam teorin” som en av alla teorier efter mordet på John F Kennedy, som hade planer på att ta hem amerikanska soldater från Vietnam, strax innan mordet.
  Krig är alltid pengar och intäkter till militärindustrins ägare. CIA:s svarta opertioner överallt i världen handlar ofta om att eliminera farliga personer för globalist maffian, där banksystemen är huvudmän.

  • -Ja, Harriet – Jag tror att Donald Trump har ett mycket bra livvaktsskydd, för annars hade han redan varit död, för se bara vad många som har blivit mördade av den dolda eliten (CIA Black Ops-agenter) genom åren av den anledningen att de har fått veta för mycket om elitens hemligheter och att dessa personer offentligt har berättat detta för allmänheten, för att inte tala om alla politiker som driver en politik vilken är emot elitens egen agenda. Här är några av dessa mördade personer – ja, det är i alla fall min åsikt:

   FN,s generalsekreterare Dag Hammarsköld, president John F. Kennedy, statsminister Olof Palme, utrikesminister Anna Lind, journalisten Udo Ulfkotte, visselblåsaren Seth Rich, Supreme Court Justice Antonin Scalia, regissören Stanley Kubrick, prinsessan Diana, musikern Bob Marley, US Navy och US Air Force-anställde William (Bill) Cooper, föredragshållaren Dr. Carla Turner, Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde, fysikern James McDonald, geologen och militären Phil Schneider, flygkaptenen och författaren Philip Marshall, vittne till Las Vegas-massakern Kymberley Suchomel och regerings-tjänstemannen Klaus Eberwein som skulle vittna i en Clinton-fond-korruption-rättegång.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *