I ett nytt avslöjande om hur amerikanska medier följer agendor som inte gagnar transparens gentemot allmänheten och fri journalistik framkommer att ABC News valde att helt mörka historien om matelitens sexsamordnare Jeffrey Epstein tre år innan historien till slut kom ut, trots att ABC News hade allt underlag de behövde.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: Amy Robach. Pressfoto: ABC News

James O’Keefes team bakom Project Veritas har gjort det igen. De har släppt ytterligare indikationer på att amerikanska stora medier följer agendor som skyddar makten. En intern video inspelad på ABC News visar att en av deras journalister hade allt underlag som behövdes för att redan för tre år sedan stoppa sexsamordnaren och den tidigare dömde pedofilen Jeffrey Epsteins verksamhet som utnyttjade unga kvinnor att delta i sexuella aktiviteter i hans New York-lägenhet och på hans privata ö Little Saint James, även kallad “The Orgy Island”.

Amy Robach. Bild från läckt ABC News-video via Project Veritas
Amy Robach. Bild från läckt ABC News-video via Project Veritas

“Jag har haft storyn i tre år” “Det var otroligt, vi hade Clinton, vi hade allt”, säger Good Morning Americas TV-ankare Amy Robac på en intern video som aldrig skulle nå allmänhetens kännedom.

“We Had Her Whole Allegations About Prince Andrew … I Got a Little Concerned About Why I Couldn’t Get On.”

Amy Robach avslöjar i videon att hon hade ett kvinnligt vittne (Virginia Roberts) som hade modet att berätta om Epstein, Clintons och prins Andrews deltagande. Hon hade foton och kvinnan var tvungen att gömma sig under 12 år för att skydda sig, ändå lyckades Robach och hennes kollegor få henne att ställa upp med sitt vittnesmål.

James O’Keefe söker i inslaget ytterligare insiders på ABC News som är villiga att träda fram och berätta vilka på CBS News som bär ansvaret för att storyn mörkades och varför.

NewsVoice följer utvecklingen.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Agneta Norlin
Agneta Norlin
Gäst
9 november 2019 kl 12:25

Kan inte låta bli att undra om han ens blev mördad tror mer på en sk fake död. Låg ett klipp uppe på youtube för ett tag sen taget med drönare som flög över hans fastighet (ön) Man ser en man som står och pratar med en “arbetare”. Mannen är väldigt lik J Epstein men drönaren kommer inte tillräckligt nära för att säkerställa det. Han (Epstein) kliver in i en bil för att komma undan drönaren när han uppmärksammat den. Hittar inte klippet nu så det är kanske borttaget. Varför? Det verkar som den här typen av gärningar bland höga politiker och andra med makt och pengar är svårstoppade. De verkar kunna göra vad som helst och komma undan med det. Det är riktigt osmakligt!!

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
6 november 2019 kl 17:45

På Naturalnews(p)com finns ett helt batteri med artiklar om detta och mer. För vidrigt att länka.

sten bjorsell
sten bjorsell
Gäst
5 november 2019 kl 20:56

Det blir nog en vinklad dokumentär som lyfter fram Epstein som ett riktigt sex monster. Så långt som möjligt från “honey traps” för att kunna knyta upp politiker med hot om bildsläpp. En tidig artikel jag läste hävdade inblandning av Mossad, för just detta. Stämmer med att Gishlaine Maxwell är dotter till Robert Maxwell som var inblandad med Mossad och Robert var misstänkt för att vara Mossad agent av Brittiska UD. Gissar att dom vägarna utesluts/mörkas ordentligt med hjälp av uppgjorda teorier så att ingen behöver misstänka att det fortfarande finns hållhakar på flera Amerikanska politiker, inklusive presidenter. Ganska tyst om vilka andra som frekventerade “Lolita express”, t.ex..