Förbjuden kärlek: S-politiker får inte ha kärleksrelation med SD-politiker

0

HUMOR. Kristoffer Appelquist på Svenska Nyheter skojar om förbjuden kärlek, ett genuint fall av kärlek mellan en sverigedemokrat och en socialdemokrat. Håll till godo. Snart kanske politisk satir är förbjuden inom EU.

Svenska Nyheter är satirprogrammet som skämtar om politik och “sån’t som man inte visste var politik”. Appelquist kommer med ny humor varje vecka. Han tar oftast upp de största inhemska nyheterna och gör parodi av dessa.

“Nu tillbaka med en fjärde och än vassare säsong uppbackad av en redaktion som vrider och vänder på allt de kan hitta för att kasta sanningen i ansiktet på tittarna.”

“Genom nya angreppsvinklar och fyndiga förklaringsmodeller tuggar sig Kristoffer Appelquist sig igenom svensk politik både på lokal och nationell nivå.”

Text: NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelKirimoja – Hälsofördelar med att äta “gräddäpplen”
Nästa artikelNYT:s modechef ser en “kultledare” i Tulsi Gabbard men en president i Hillary Clinton – baserat på samma kläder
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer