Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Förbjuden kärlek: S-politiker får inte ha kärleksrelation med SD-politiker

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 november 2019
- NewsVoice redaktion
Kristoffer Appelquist. Foto: satirprogrammet "Svenska Nyheter"

HUMOR. Kristoffer Appelquist på Svenska Nyheter skojar om förbjuden kärlek, ett genuint fall av kärlek mellan en sverigedemokrat och en socialdemokrat. Håll till godo. Snart kanske politisk satir är förbjuden inom EU.

Svenska Nyheter är satirprogrammet som skämtar om politik och “sån’t som man inte visste var politik”. Appelquist kommer med ny humor varje vecka. Han tar oftast upp de största inhemska nyheterna och gör parodi av dessa.

“Nu tillbaka med en fjärde och än vassare säsong uppbackad av en redaktion som vrider och vänder på allt de kan hitta för att kasta sanningen i ansiktet på tittarna.”

“Genom nya angreppsvinklar och fyndiga förklaringsmodeller tuggar sig Kristoffer Appelquist sig igenom svensk politik både på lokal och nationell nivå.”

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq