Förbjuden kärlek: S-politiker får inte ha kärleksrelation med SD-politiker

0
714

HUMOR. Kristoffer Appelquist på Svenska Nyheter skojar om förbjuden kärlek, ett genuint fall av kärlek mellan en sverigedemokrat och en socialdemokrat. Håll till godo. Snart kanske politisk satir är förbjuden inom EU.

Svenska Nyheter är satirprogrammet som skämtar om politik och ”sån’t som man inte visste var politik”. Appelquist kommer med ny humor varje vecka. Han tar oftast upp de största inhemska nyheterna och gör parodi av dessa.

”Nu tillbaka med en fjärde och än vassare säsong uppbackad av en redaktion som vrider och vänder på allt de kan hitta för att kasta sanningen i ansiktet på tittarna.”

”Genom nya angreppsvinklar och fyndiga förklaringsmodeller tuggar sig Kristoffer Appelquist sig igenom svensk politik både på lokal och nationell nivå.”

Text: NewsVoice


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här