Förbjuden kärlek: S-politiker får inte ha kärleksrelation med SD-politiker

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 november 2019
- NewsVoice redaktion
Kristoffer Appelquist. Foto: satirprogrammet "Svenska Nyheter"

HUMOR. Kristoffer Appelquist på Svenska Nyheter skojar om förbjuden kärlek, ett genuint fall av kärlek mellan en sverigedemokrat och en socialdemokrat. Håll till godo. Snart kanske politisk satir är förbjuden inom EU.

Svenska Nyheter är satirprogrammet som skämtar om politik och “sån’t som man inte visste var politik”. Appelquist kommer med ny humor varje vecka. Han tar oftast upp de största inhemska nyheterna och gör parodi av dessa.

“Nu tillbaka med en fjärde och än vassare säsong uppbackad av en redaktion som vrider och vänder på allt de kan hitta för att kasta sanningen i ansiktet på tittarna.”

“Genom nya angreppsvinklar och fyndiga förklaringsmodeller tuggar sig Kristoffer Appelquist sig igenom svensk politik både på lokal och nationell nivå.”

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *