Föredrag: Nya nätmedier i korselden mellan nya och gamla maktsystem – 13 nov 2019

publicerad 12 november 2019
- av Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson, 2019. Foto: F. Sassersson
Torbjörn Sassersson, 2019. Foto: F. Sassersson
Torbjörn Sassersson, 2019. Foto: F. Sassersson

ANNONS OM ETT FÖREDRAG. Torbjörn försöker belysa de krafter som styr samhället i en negativ riktning. Den nedåtgående spiralen måste vändas. Nya nätmedier finns i korselden mellan nya och gamla maktsystem. Torbjörn kommer att berätta om klimatet för de nya nätmedierna, hur etablissemanget försöker sabotera, men genom en levande yttrande- och pressfrihet, öppna samtal mellan grupperingar och fysiskt engagemang hos alla som bor i Sverige kan vi vända utvecklingen till det bättre.

  • Föredrag onsdag den 13/11, kl. 18:45-21:30
  • Föredragshållare: Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice
  • Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm
  • Inträde 150 kr

Torbjörn Sassersson är en samhällsdebattör, skribent, publicist och entreprenör inom IT och PR på webben. Sassersson har en fil.kand med inriktning miljövård. Torbjörn är idag redaktör för nättidningarna NewsVoice och TV Hälsa. Torbjörn fick 2015 priset Årets Braveheart vid Soul Aid Gala och 2016 utmärkelsen ”Pennan”, båda priserna för sin journalistik.

Krafterna som styr

Torbjörn belyser krafterna som styr samhället i en negativ riktning. Den nedåtgående spiralen måste vändas. Genom en kombination av en levande yttrande- och pressfrihet, öppna samtal och fysiskt engagemang hos alla som bor i Sverige kan vi vända utvecklingen till det bättre. Mycket står på spel nu. Det brinner i huset och utan transparens och fungerande kommunikation är det kört.

Nya nätmedier i korselden

Torbjörn berättar om klimatet för de nya nätmedierna, hur etablissemanget gör allt för att sabotera för dessa urskillningslöst. Vid minsta kritik mot etablerade medier, ledande politiska partier, universitet och myndigheter placeras avvikande röster snabbt i frysboxar.

Föreläsaren tar upp hur oönskade åsikter även betraktas som hot mot rikets säkerhet trots att de nya nätmedierna återupptagit det viktiga arbetet att med skärpa beskriva samtiden och samtidigt granska makt. Att som Torbjörn försöka att undvika fallgroparna höger och vänster gör balanskonsten både dramatisk och riskabel.

Välkommen!