Mineralobalans kan ge dig sjukdomsliknande symptom

1
331

Jens Veiersted. Foto: Arnt-Olav Enger, TV Helse Norge
Jens Veiersted. Foto: Arnt-Olav Enger, TV Helse Norge

“Det finns inga sjukdomar, det finns bara mineralobalans”, säger Morley Robbins, mannen bakom “The Root Cause Protocol”. Morley Robbins säger att “obalans i mineralerna är roten till alla sjukdomar”, men att behandling inte åstadkommer en förändring om man inte tar tag i de bakomliggande stressorsakerna.

“Om kroppen inte producerar tillräckligt med energi, så är det något fel med energiomvandlingen, säger Veiersted. För att kunna producera energi är det viktigt att koppar, järn och magnesium är under kontroll. 90% av ATP-produktionen (kroppens energiproduktion) hänger på att dessa mineraler finns på plats.”


Läs hela artikeln i TV Hälsa

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

1 KOMMENTAR

Comments are closed.