Mineralobalans kan ge dig sjukdomsliknande symptom

1
Jens Veiersted. Foto: Arnt-Olav Enger, TV Helse Norge
Jens Veiersted. Foto: Arnt-Olav Enger, TV Helse Norge

“Det finns inga sjukdomar, det finns bara mineralobalans”, säger Morley Robbins, mannen bakom “The Root Cause Protocol”. Morley Robbins säger att “obalans i mineralerna är roten till alla sjukdomar”, men att behandling inte åstadkommer en förändring om man inte tar tag i de bakomliggande stressorsakerna.

“Om kroppen inte producerar tillräckligt med energi, så är det något fel med energiomvandlingen, säger Veiersted. För att kunna producera energi är det viktigt att koppar, järn och magnesium är under kontroll. 90% av ATP-produktionen (kroppens energiproduktion) hänger på att dessa mineraler finns på plats.”

Läs hela artikeln i TV Hälsa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
26 november 2019 kl 23:29

Kommentera gärna efter originalartikeln:
https://www.tv-helse.se/mineralobalans-sjukdomsliknande-diagnos/