Stefan Löfven tappar greppet om Sverige – Gängvåld, rån och sprängningar beror ju bara på “arbetslöshet”

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 19 november 2019
- Torbjörn Sassersson red.
Stefan Löfven köper varmkorv i Socialdemokraternas valfilm 2018. Källa: Socialdemokraterna

NOTERAT. Reaktionerna efter SVT Agendas söndagsintervju om gängvåldets Sverige med Stefan Löfven lät inte vänta på sig. Negativa kommentarer kommer både från vänstern och högern. SVT frågar: “Varför är gängvåldet i Sverige så brutalt och omfattande? Och hur ska det stoppas?”, men Löfven duckar på frågorna. Löfvens svar på kritiken lyder: “Viktigt att inte etnifiera brottsligheten”. NewsVoice sammanfattar kritiken mot en statsminister som nu förlorar sina väljare till högern.

Text: Torbjörn Sassersson

Bakgrunden är det ökade gängvåldet, rånen, bilbränderna och sprängdåden i Sverige. Människor är inte längre trygga i ett folkhem som snabbt transformeras till en labil multikultur bestående av olika etniciteter i krig med varandra, kulturkrockar, bristande gränskontroll, skolvåld, kommuner som går mot konkurs, bidragsbaserad integration utan motprestation och apartheid-liknande felfördelningar av samhällets resurser där de som byggde upp landet, de äldre generationerna, åsidosatts kanske allra mest.

Henrik Häggström. Pressfoto: Försvarshögskolan
Henrik Häggström. Pressfoto: Försvarshögskolan

Nya Tider som ställt frågor till Henrik Häggström, som är Försvarshögskolans expert på terrorism och islamistiskt våld, får ett svar som förmodligen skrämmer de flesta. Häggström menar att det finns en tät samverkan mellan grovt kriminella och islamistiska jihadister och att det är en av orsakerna till ökat antal sprängningar i Sverige. Han menar att grupperingarna ofta överlappar varandra.

“Vi får fler och fler områden i Sverige som är utsatta och som domineras av organiserad brottslighet och en utbredd tystnadskultur” … “När det inte längre bara skjuts utan också används bomber upplever tredje man också ett allt större hot och att säkerheten beskärs betänkligt. Då närmar vi oss en gråzon mellan fred och krig”, säger Henrik Häggström till Nya Tider.

Häggström uppger att vi behöver leta oss till krigszoner i Mellanöstern för att hitta en liknande situation per capita.

Rikspolischefen Anders Thornberg kontrar med orden: ”Vi ser ingen motsvarighet internationellt”.

Ledarskribent Dana Pourkomeylian skriver i en debattartikel i Hallandsposten hur en “normal” vecka i Sverige numera kan se ut.

“Förra lördagen sköts två tonårspojkar på en pizzeria i Malmö, den ena avled av sina skador. Knappt 24 timmar senare fick en kvinna livshotande skador efter att oprovocerat blivit misshandlad vid en busshållplats i samma stad. Under tisdagen rånades en tonåring i Göteborg av tio personer, som tvingade av honom varenda tråd på kroppen innan de skar av hans ena öra. På onsdagsförmiddagen blev två personer knivskurna på en spårvagn.
Dålig vecka? Knappast. Hittills i år har det skett fler sprängdåd i Sverige än under hela 2018, 187 stycken.”

 

Statistik på gängvåld i Sverige, november 2019. Bildkälla: SVT Agenda.
Statistik på gängvåld i Sverige, november 2019. Bildkälla: SVT Agenda.

SVT gör sin egen jämförelse med statistik som visar att Sverige ligger i topp när det gäller dödsskjutningar av unga män.

Dana Pourkomeylian diskuterar i sin artikel ett krackelerande samhällskontrakt och Statens tynande roll som trygghetsmakare. Artikeln är inte direkt kopplad till intervjun i Agenda, men den avhandlar intervjuns frågeställningar.

Dana Pourkomeylian. Foto från Twitter.
Dana Pourkomeylian. Foto från Twitter.

“Om svenska medborgare inte kan känna sig trygga på gator och torg, i sina egna hem, så finns det inga familjeveckor, inga friår, inga kulturprojekt i världen som kan väga upp för det brutna samhällskontraktet. När politiker låter det illegitima våldet ta över är det inte annat än en långsam erodering av statens legitimitet. Välfärdskolossen och våldsmonopolet vilar tungt över medborgarens huvud, men om staten inte kan uppfylla sin mest grundläggande och vitala uppgift – att trygga medborgarnas rätt till skydd – varför ska vi lystra?”.

är inne på samma linje. Hon skriver i en debattartikel om Sveriges situation avseende gängvåldet:

“Det är allvar nu. Det har det förresten varit länge, vi skördar problem som såtts i decennier. Frustrationen över handlingsförlamningen ökar för varje krönika. Det är tjatigt, men frågan är fundamental. När sprängdåden och skjutningarna blir fler ökar risken för att vanliga, skötsamma människor ska befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. Så kan det inte gå till i en rättsstat.”

Ute på Facebook växer sociala grupper som engagerar sig i medborgargarden, förbyggande grannsamverkan mot brott och joggare går samman för att minska risken för våldtäkt och rån.

Statsminister Stefan Löfven – en katastrof

Stefan Löfven som vid flera tillfällen skrutit om Sverige som en “humanitär stormakt” står nu som högsta ansvarig för den utveckling vi ser, men han menar att det handlar om annat än migrationsproblem. Expressen sammanfattar med orden:

“Löfven menade att segregationen orsakat situationen med gängkriminalitet och ville inte se någon koppling till migrationen. Bland annat sa statsministern att man inte ”såg detta komma” – något som får hård kritik.”

“…det är känsligt. Det är en linje man har haft i flera års tid. Politikerna har gått ut och sagt att Sverige är ett rikt land som har förmågan och kapaciteten att hjälpa människor i nöd.”

Dan ErikssonSvegot gör en analys av hur Stefan Löfven hanterar programledaren Anders Holmbergs intervjufrågor i söndagens SVT Agenda. Löfven får underkänt. Eriksson noterar att Anders Holmberg inte vill ge sig när han påpekar att utanförskapet och gängbrottsligheten faktiskt har en etnisk natur. Han frågar därför om inte segregationen faktiskt hänger samman med massinvandringen. Statsministern svarar duckande:

“Nej, segregationen beror på att det är för låg sysselsättning och för hög arbetslöshet i de här områdena. Men det hade det varit oavsett vem som hade bott där. Om du sätter dit människor som är födda i Sverige under samma förutsättningar så får du samma resultat.”

Sprängningarna, rånen, avrättningarna och gängvåldet beror alltså mest på vanlig arbetslöshet, enligt Statsministern.

Dan Eriksson konstaterar torrt:

Dan Eriksson. Privat foto.
Dan Eriksson. Privat foto.

“Det finns så klart ingen vetenskaplig bevisning för det här, varken i Sverige historiskt eller om vi tittar på vita, europeiska länder där den europeiska befolkningen levt eller fortfarande lever i en fattigdom som är betydligt värre än den som socialbidragsberoende utlänningar i förorten lever i.

Det finns ingen automatik där människor som inte har jobb börjar mörda, råna och skända folk i sin omgivning. Det är ju knappast så att detta görs i desperation över att inte ha mat på bordet, en situation som väldigt få utlänningar i Sverige befinner sig i, utan det är helt andra faktorer som spelar in.”

Stefan Löfvens akrobatiska manöver för att ta sig runt migrationsproblematiken verkar bestå i att det lika gärna kunde ha varit vanliga arbetslösa svenskar som varit gärningsmännen.

Även ledarskribenten Lena Melin på Aftonbladet ger Löfven underkänt. Hon skriver:

Aftonbladets Lena Melin kommenterar Stefan Löfven, 18 nov 2019.
Aftonbladets Lena Melin kommenterar Stefan Löfven, 18 nov 2019.

“…framträdandet i söndagens SVT-program Agenda var tyvärr oacceptabelt dåligt. Så illa förberedd, så svarslös och så obegriplig får inte en statsminister uppträda.
Intervjun handlade om gängvåldet, om dödsskjutningarna av Karolin som dog med sin baby i famnen och den 15-årige pojke som avrättades utanför en pizzeria. Det var alltså ingen ny frågeställning för Stefan Löfven. Tvärtom hade han ägnat sig åt den sedan ”dag ett”.

Ändå kunde han inte svara på varför Sverige avviker från 13 jämförbara länder och toppar listan över flest dödsskjutningar av unga män. Ändå kunde han säga att vi är där vi är för att ”vi inte var förberedda på det här”.

Ändå måste han säga att det är 300 000 fler sysselsatta nu än när han blev statsminister (vilket ju i så fall skulle borga för att det inte har med arbetslösheten att göra).”

I Aftonbladet/Inizios undersökning om väljarnas viktigaste frågor anser hela 35% av de tillfrågade att SD har de bästa lösningarna när det gäller invandringspolitik. Aftonbladets journalist säger att SD till och med slår ut de andra partierna med en knock-out i just den frågan. Siffran 35% kan jämföras med en Sentio-mätning från oktober som visar att om det vore val i dag skulle SD få fler röster (25,4%) än Socialdemokraterna (24,2%).

Swisha Sassersson valfri summaFrågan är hur en väljarbarometer skulle se ut idag, efter Löfvens prestation i söndagens Agenda-intervju där han antyder att det hypotetiskt lika gärna kunde vara “etniska” svenskar som stod för allt nytt grovt våld i samhället.

En statsministern som inte kan se verkligheten som den är bör inte vara statsminister.

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källor och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Sverige är värst i klassen vad gäller arbetslöshetsutvecklingen!!

  Stefan Löfvén åtog sig att ha EU:s lägsta arbetslöshet år 2020.

  Om inget helt oförutsett händer under kvarstående del av året så är detta ännu ett brutet vallöfte, man han och Sozzarna så det väl inte komma kan man tännka.

  EU:s preliminära statistik är tydliga bevis för hur snabbt det nu går utför med Moder Svea, tack för det Stefan L.

  Titta gärna lite extra på den sk ungdomsarbetslösheten i Sverige, där är vi värst i hela EU.

  Tänk så det kan gå Stefan när man för den expansiva och godhetsstyrda politik som Sozzarna står för.

  https://www.europaportalen.se/2020/07/eurostat-hogst-arbetsloshetsokning-i-sverige

 • Sverige är värst i klassen vad gäller arbetslöshetsutvecklingen!!

  Stefan Löfvén åtog sig att ha EU:s lägsta arbetslöshet år 2020.

  Om inget helt oförutsett händer under kvarstående del av året så är detta ännu ett brutet vallöfte, man han och Sozzarna så det väl inte komma kan man tännka.

  EU:s preliminära statistik är tydliga bevis för hur snabbt det nu går utför med Moder Svea, tack för det Stefan L.

  Titta gärna lite extra på den sk ungdomsarbetslösheten i Sverige, där är vi värst i hela EU.

  Tänk så det kan gå Stefan när man för den expansiva och godhetsstyrda politik som Sozzarna står för.

  https://www.europaportalen.se/2020/07/eurostat-hogst-arbetsloshetsokning-i-sverige

  • Jag brukar inte förespråka våldslösningar, men i det här fallet önskar jag att pappan till pojken “spöar skiten” ur det “fega kräket” och att Danmark sedan utvisar “idioten” på livstid!

 • Det tar tid innan insikterna sjunker in – ljust måste gå upp flera gånger, innan det till sist lyser upp tillvaron. Tack vara alla flitiga historier alla alternativa mediekanaler där vi tillsammans lägger vi pusslet som tillslut befriar oss från kulturmarxisternas strategier – nu ligger de nakna och öppna och för beskådan.

  Två ansikten: ett dolt samt ett öppet som tar tid att genomskåda. Det öppna ansiktet strävar efter att vi alla kollektivt skall hata de påhittade dolda maktstrukturerna (det fungerande samhället) som ömsom kallas kapitalet, patriarkatet som måste brytas ner innan alla bli fria (subversion). Det öppna ansiktet roll är att gynna det dolda ansiktet vars mål är att förslava alla genom påstå alla är slavar.

  • Jag brukar inte förespråka våldslösningar, men i det här fallet önskar jag att pappan till pojken “spöar skiten” ur det “fega kräket” och att Danmark sedan utvisar “idioten” på livstid!

 • Det tar tid innan insikterna sjunker in – ljust måste gå upp flera gånger, innan det till sist lyser upp tillvaron. Tack vara alla flitiga historier alla alternativa mediekanaler där vi tillsammans lägger vi pusslet som tillslut befriar oss från kulturmarxisternas strategier – nu ligger de nakna och öppna och för beskådan.

  Två ansikten: ett dolt samt ett öppet som tar tid att genomskåda. Det öppna ansiktet strävar efter att vi alla kollektivt skall hata de påhittade dolda maktstrukturerna (det fungerande samhället) som ömsom kallas kapitalet, patriarkatet som måste brytas ner innan alla bli fria (subversion). Det öppna ansiktet roll är att gynna det dolda ansiktet vars mål är att förslava alla genom påstå alla är slavar.

 • Ibland blir man bra trött på “objektivitets-“, “neutralitets- och jämställdhetscharaderna i det statsfeministiska Sverige. Först exkluderar man ena halvan av befolkningen, sedan låter man gränserna kollapsa (2015) och slutligen frågar man sig varför inte “samhällskontraktet” verkar fungera längre? Ja, det är lätt att ta till sarkasmer ibland.

 • Ibland blir man bra trött på “objektivitets-“, “neutralitets- och jämställdhetscharaderna i det statsfeministiska Sverige. Först exkluderar man ena halvan av befolkningen, sedan låter man gränserna kollapsa (2015) och slutligen frågar man sig varför inte “samhällskontraktet” verkar fungera längre? Ja, det är lätt att ta till sarkasmer ibland.

 • Flyktingpolitik och “mäns våld mot kvinnor”

  Decennier av ansvarslös flyktingpolitik, vilken kulminerade i att svenska gränsen totalkollapsade 2015, har resulterat i en kraftigt ökad kriminalitet i Sverige. Skjutningar, sprängningar och bilbränder är idag vardagsmat för svenskarna. Andra konsekvenser av denna ansvarslösa flyktingpolitik, är krav på religiös separatism, skattesubventionerade religiösa friskolor samt en utbredning av en närmast “medeltida” hederskultur. Är någon förvånad? Det som gör mig så förvånad, är att många av de som är ytterst ansvariga för denna flyktingpolitik och därmed konsekvenserna av densamma, idag pratar om mäns våld mot kvinnor, som om det i grunden vore ett närmast traditionellt svenskt problem. Man vill dessutom lyfta upp problemet “mäns våld mot kvinnor” till övriga Europa, istället för att börja med att “städa upp framför egen dörr”. Ursäkta, men jag tror att övriga Europa börjar bli rätt så luttrade vid det här laget, vad gäller svenska politiska utspel. Vi bör nog åtminstone försöka få någon ordning på hemmaplan, innan vi försöker vara hela världens samvete.

 • Flyktingpolitik och “mäns våld mot kvinnor”

  Decennier av ansvarslös flyktingpolitik, vilken kulminerade i att svenska gränsen totalkollapsade 2015, har resulterat i en kraftigt ökad kriminalitet i Sverige. Skjutningar, sprängningar och bilbränder är idag vardagsmat för svenskarna. Andra konsekvenser av denna ansvarslösa flyktingpolitik, är krav på religiös separatism, skattesubventionerade religiösa friskolor samt en utbredning av en närmast “medeltida” hederskultur. Är någon förvånad? Det som gör mig så förvånad, är att många av de som är ytterst ansvariga för denna flyktingpolitik och därmed konsekvenserna av densamma, idag pratar om mäns våld mot kvinnor, som om det i grunden vore ett närmast traditionellt svenskt problem. Man vill dessutom lyfta upp problemet “mäns våld mot kvinnor” till övriga Europa, istället för att börja med att “städa upp framför egen dörr”. Ursäkta, men jag tror att övriga Europa börjar bli rätt så luttrade vid det här laget, vad gäller svenska politiska utspel. Vi bör nog åtminstone försöka få någon ordning på hemmaplan, innan vi försöker vara hela världens samvete.

 • EU-högern dillar om “välfärdskolossen” som om välfärden har förbättrats för arbetarklassen, alltmedan folkets gemensamma förmögenhet, d.v.s. “kolossen”, har sålts ut till kapitalister, så det är varken någon “välfärd” eller någon “koloss” kvar att tala om längre.

  Sprängdåden och skjutningarna blir fler. Det är oklart vilka som faktiskt ligger bakom. Leif GW misstänker högerextremister, vilket är logiskt. Det EU-vurmande SD växer. Vetenskapliga metastudier visar dock att det finns ett samband mellan ojämlikhet och hög mordfrekvens. Vårt samhälle har de senaste tre decennierna med EU-medlemskapet blivit mer ojämlikt, oavsett regering. Regeringarna kallar dålig politik för “EU-anpassning”.

  Folket röstar till 99% för dessa EU-vurmande partier ändå, d.v.s. partier som har skapat problemet och som inte kommer lösa problemet. Folket är således problemet och förtjänar exakt det som de kommer råka ut för. Klart att folket är hatat av de som är värst drabbade.

  Det finns bättre sätt att vakna på än att bli rånad, våldtagen och pryglad, men om inget annat fungerar så får det väl bli så. Varsågoda gott folk!

 • EU-högern dillar om “välfärdskolossen” som om välfärden har förbättrats för arbetarklassen, alltmedan folkets gemensamma förmögenhet, d.v.s. “kolossen”, har sålts ut till kapitalister, så det är varken någon “välfärd” eller någon “koloss” kvar att tala om längre.

  Sprängdåden och skjutningarna blir fler. Det är oklart vilka som faktiskt ligger bakom. Leif GW misstänker högerextremister, vilket är logiskt. Det EU-vurmande SD växer. Vetenskapliga metastudier visar dock att det finns ett samband mellan ojämlikhet och hög mordfrekvens. Vårt samhälle har de senaste tre decennierna med EU-medlemskapet blivit mer ojämlikt, oavsett regering. Regeringarna kallar dålig politik för “EU-anpassning”.

  Folket röstar till 99% för dessa EU-vurmande partier ändå, d.v.s. partier som har skapat problemet och som inte kommer lösa problemet. Folket är således problemet och förtjänar exakt det som de kommer råka ut för. Klart att folket är hatat av de som är värst drabbade.

  Det finns bättre sätt att vakna på än att bli rånad, våldtagen och pryglad, men om inget annat fungerar så får det väl bli så. Varsågoda gott folk!

 • “sätter man dit människor födda i Sverige får man samma resultat”.

  Detta är marxismens standardsvar på allt. Dem anser att brottslighet kommer av (typ) egendomslöshet, som i sin tur bygger på resonemanget om vem som äger produktionsmedlen, som är en härskarklassen osv. Trams således.

  En kriminell är en person som stjäl av andra trots att denna har tak över huvudet, mat i magen och kläder på kroppen (utan att i många fall ens ha arbetat ihop detta själva) och sålunda inte behöver stjäla för att sno i hopp till livets nödtorft, utan stjäl för stjälandets egen skull.

  När jag besökte en beduinläger i norra Egypten, förklarade dem de regler som gäller: Den som stjäl för överleva skall inte straffas. Den som har i överflöd, men inte delar med sig, så att andra överlever, skall tas ifrån. Men den som stjäl trots att dem inte behöver stjäla för sin överlevnad, hugger man handen av. På så sätt stjäl ingen i lägret av varandra. De senaste sjuttio åren hade ingen hand behövt huggas av och alla hade till livets nödtorft.

  Nämner bara detta, då dessa moralregler ligger djupt i oss människor. I alla tider har det alltid funnits kriminella, som varit kriminella för kriminalitets egen skull. Dess är parasiter på samhällskroppen, som man alltid kommit tillrätta med, annars hade inget vi människor överlever och utvecklats.

 • “sätter man dit människor födda i Sverige får man samma resultat”.

  Detta är marxismens standardsvar på allt. Dem anser att brottslighet kommer av (typ) egendomslöshet, som i sin tur bygger på resonemanget om vem som äger produktionsmedlen, som är en härskarklassen osv. Trams således.

  En kriminell är en person som stjäl av andra trots att denna har tak över huvudet, mat i magen och kläder på kroppen (utan att i många fall ens ha arbetat ihop detta själva) och sålunda inte behöver stjäla för att sno i hopp till livets nödtorft, utan stjäl för stjälandets egen skull.

  När jag besökte en beduinläger i norra Egypten, förklarade dem de regler som gäller: Den som stjäl för överleva skall inte straffas. Den som har i överflöd, men inte delar med sig, så att andra överlever, skall tas ifrån. Men den som stjäl trots att dem inte behöver stjäla för sin överlevnad, hugger man handen av. På så sätt stjäl ingen i lägret av varandra. De senaste sjuttio åren hade ingen hand behövt huggas av och alla hade till livets nödtorft.

  Nämner bara detta, då dessa moralregler ligger djupt i oss människor. I alla tider har det alltid funnits kriminella, som varit kriminella för kriminalitets egen skull. Dess är parasiter på samhällskroppen, som man alltid kommit tillrätta med, annars hade inget vi människor överlever och utvecklats.

 • I början av förra seklet skapades arbetskommisionen e. liknande då befolkningen till stor procent var arbetslös. Varken skolor eller tåg brann då. Det är viktigt att sudda i historien. Bilar var inte så många då. Men en grundbult i medvetandet fanns i att ett utbyte för pengar borde ske. Vad som händer i landet nu skrev Albert Pike om redan 1871. Så snacket om “vi visste inte” är ren BS.

 • I början av förra seklet skapades arbetskommisionen e. liknande då befolkningen till stor procent var arbetslös. Varken skolor eller tåg brann då. Det är viktigt att sudda i historien. Bilar var inte så många då. Men en grundbult i medvetandet fanns i att ett utbyte för pengar borde ske. Vad som händer i landet nu skrev Albert Pike om redan 1871. Så snacket om “vi visste inte” är ren BS.

 • Löfvens “akrobatiska manöver” för att ta sig runt migrationsproblematiken, överträffades nästan av Marcus Oscarssons i TV4, som heroiskt försökte lyfta fram alla Löfvens goda sidor efter den gångna veckan… vid denna tidpunkt ännu ej tillgängligt på TV4 Play men det kommer nog.

 • Löfvens “akrobatiska manöver” för att ta sig runt migrationsproblematiken, överträffades nästan av Marcus Oscarssons i TV4, som heroiskt försökte lyfta fram alla Löfvens goda sidor efter den gångna veckan… vid denna tidpunkt ännu ej tillgängligt på TV4 Play men det kommer nog.

 • Åke i Sörmland. Det har du rätt i. Det fick General Franco genomdriva, med förtryck på alla möjliga plan.
  Därav diverse oroligheter allt sedan dess. Och de verkar inte avta.
  Man kan ju jämföra om Sverige skulle införliva Norge och förbjuda 17 Maj firandet.

 • Åke i Sörmland. Det har du rätt i. Det fick General Franco genomdriva, med förtryck på alla möjliga plan.
  Därav diverse oroligheter allt sedan dess. Och de verkar inte avta.
  Man kan ju jämföra om Sverige skulle införliva Norge och förbjuda 17 Maj firandet.

  • Det räcker inte bara med lite puff för att bli så här bra – han måste ha varit gitarrist i sitt förra liv !

   • De flesta barn är små konstnärer (det ser man lätt på landsbygden), sen kommer svenska skolan och skall tuta i dem att alla är lika, när det i verkligheten är det motsatta. Sedan är man stora frågetecknet varför “mental ohälsa” ökar?! Man inplanterar ju problem i barnen. Ett problem består minst av två saker, vilket bör bort i detta fallet?
    Latinos är mycket tillåtande om barn, så det finns hopp.

  • GUDABEGÅVAD liten gitarrist! Ja, alla har vi unikiteter, om bara vi får chansen att använda den. Tack för filmen!

  • Det räcker inte bara med lite puff för att bli så här bra – han måste ha varit gitarrist i sitt förra liv !

   • De flesta barn är små konstnärer (det ser man lätt på landsbygden), sen kommer svenska skolan och skall tuta i dem att alla är lika, när det i verkligheten är det motsatta. Sedan är man stora frågetecknet varför “mental ohälsa” ökar?! Man inplanterar ju problem i barnen. Ett problem består minst av två saker, vilket bör bort i detta fallet?
    Latinos är mycket tillåtande om barn, så det finns hopp.

  • GUDABEGÅVAD liten gitarrist! Ja, alla har vi unikiteter, om bara vi får chansen att använda den. Tack för filmen!

 • Det är länge sedan Yngve Gammlin försökte borra hål i ekan när Erlander rodde statsbesökare på Harpsund.
  Dagens clown, som dessutom kallar sig statsminister, har lyckats borra hål i Sveas skrov och nu sjunker vi.

 • Löfven skyller på arbetslöshet vilket  faktiskt är riktigt men inte grundorsaken utan snarare en följd av regeringspolitiken. Men det kunde inte vara särskilt svårt att räkna ut att  det idag i Sverige endast finns ett mindre antal arbetstillfällen för inkommande utan  grundskola och Svenska att det i snitt faktiskt bör ta över 10 år innan man med den bakgrunden kan få ett “riktigt” jobb i dagens högteknologiska Svenska industri, den enda fasta grunden för fortsatt välstånd. Hur man kan fortsätta tro  att outbildade med en helt annan kultur och ingen Svenska  kan lära sig vad Svenska barn med Svenska lär sig på 9 år på bara två är obegripligt för mig och klart för de flesta i Sverige. Men detta är modellen regeringen bygger vidare på. “Bygger” för ytterligare brottslighet, som jag ser det, oavsett ökade polisresurser.
  Man har blivit varnad flera gånger men vill fortfarande inte tänka över VARFÖR massarbetslöshet bland invandrare och deras barn och kriminalitet exploderat tillsammans EFTER och under pågående massinvandringen. Regeringen verkar fortsätta att medvetet blunda för detta i “jakten på att bli världens främsta humanitära nation”, eftersom man tydligen har mycket svårt att erkänna egna misstag.
  Att “ej kunna se framtiden” verkar var Löfvens sista ursäkt omskriven i  “vi kunde inte se detta komma” lugnar ingen då regeringen varit och tydligen är ensam kraft att inte dra de uppenbara slutsatserna. Men trots allt en liten öppning för att man haft fel. Kanske ytterligare självrannsakan kan följa?När det Svenska misslyckandet nu kablas runt världen, trots frenetiska försök att behålla en bild av Sverige som det trygga välståndsland det en gång var, framstår Sverige idag istället som ett varnande exempel som andra länder t.o.m vill skydda sig från. Ett land dit man kan resa i studiesyfte för att se hur man kan “göra tvärtom”. Enda möjligheten jag ser är att införa enkla beredskapsarbeten för att få bort de ofrivilligt(!) arbetslösa från brottsstimulerande gängbildningar i arbetslöshetsutsatta förorter.I USA såg man sig tvungen att införa beredskapsarbeten för arbetslösa mellan 17 och 28 år. Se CCC som varade 1933-1942.”….labor jobs related to the conservation and development of natural resources in rural lands owned by federal, state, and local governments. “.  I Tyskland byggde man upp landets motorvägar som fortfarande därför ej är avgiftsbelagd.  I Sverige kan det alltså bli t.ex dikesgrävning, slyröjning för brandskydd i skog, samma på vägsidor, små vägbyggen, allt manuellt! Maskiner är säkert  10x effektivare men 100000 man motsvarar då 10000 maskiner, utan extra kostnad, och de stora  brottsvågorna upphör inom några månader. Maskiner kostar pengar och utbildad arbetskraft medans de nya arbetarna måste hållas med uppehälle i varje fall. De som vägrar kan få flygbiljett till hemlandet.
  Beträffande sprängningar verkar det som om en del är s.k. racketeering, dvs straff för utebliven “skyddsbetalning”. Rena maffiametoder eller en avancerad brottslighet som ej går att stävja med nuvarande politik.
  De enda goda nyheterna i Löfvens intervju är att han nu anser att arbetslösheten är problemet. Han kan alltså lösa brottsproblemen genom att snabbt införa traditionella beredskapsarbeten och fortfarande låta bli att erkänna att massinvandringen är orsaken. Om detta inte görs får vi kanske vänta nästan 3 år med fortsatt ökad brottslighet och en förvärrad skamfilning av “Sverigebilden” och ej att förglömma många fler dödsfall av både kriminella och helt oskyldiga och enorma psykiska lidanden av en befolkning som nu känner sig allvarligt hotad.

   • Den representativa “demokratin” har tjänat ut för länge sedan. Utan införande av direkt demokrati så blir ingenting någonsin bättre. Omröstningar i sakfrågor på olika nivåer – kommundel, kommun, landsting, landskap, nation för dem det angår skulle kanske ge framtidshopp.

 • SL säger i början, att utvecklingen har pågått under både borgeliga- och (S)-regeringar.
  Samma program oavsett regering! Bingo! Freudian slip!
  Han säger alltså vi har ingen egen kontroll utan lyder enbart order. Tredjeparts syndromet!

 • Det är länge sedan Yngve Gammlin försökte borra hål i ekan när Erlander rodde statsbesökare på Harpsund.
  Dagens clown, som dessutom kallar sig statsminister, har lyckats borra hål i Sveas skrov och nu sjunker vi.

 • Det byggs som aldrig förr, bostäder, sjukhus som bygger ut, fängelser bör byggas ut…många skolor på landsbyggden stängs, det finns för lite pengar, äldreboenden likaså, stängs, ska bli flyktingförläggningar…var har harmoni och tryggheten tagit vägen? För att vi ska ha ett fungerande samhälle så bör väl dessa “ingredienser” vara med? Minns när vi här i min hemkommun tog emot flyktingar från Ungern på sin tid, de “kom in i samhället” väldigt fort, de sattes på yrkesutbildning och fick jobb nästan med det samma de klarat sin utbildning, så var det när det Jugoslaverna kom också, det var inte problem, så som vi har idag…jag tänker att detta måste bero på kulturerna, vi passar idag inte ihop på något sätt, vi svenskar har fått genom åren lära oss att ta emot, vara snälla, inte gnälla, och detta har Sveriges “makthavare” utnyttjat…vi har det ju så bra i vårt land, så tig.

  • Ja, vi kommer att få lösa alla behov själva, kanske områdesvis i vanliga hus och lägenheter. Hjälpas åt med de enklare göromålen, dela på ambullerande privata läkare, sjuksköterskor och barnmorskor. Staten kommer inte att kunna kontrollera att regler följs, så trädgårdar och grönytor kommer att odlas upp och härbärgera höns, får och grisar – tror jag. Och troligen skulle alla må bättre av ett sådant liv i jämförelse med det föreliggande.

 • Och vem står företagserosionen? Är du egenföretagare idag är du en större skurk än en sprängare i Malmö. Gå till 70:talet och se vem som skrämde iväg vår skeppsnäring. Ca 30K jobb i varvs- och skeppsnäringen flyttade till Korea, Kina och Japan.

 • Erik Wiklund. Jag vill gärna lägga till några punkter som jag och kanske fler tycker.
  -Jag tycker att Big Pharma (vars syfte INTE är att bota någon någonstans, vem vill tappa sina kunder?
  Och deras psykdroger som gör oss snurriga och beroende.
  -Jag tycker att Big Food förgiftar oss, med “Livsmedels” verkets benägna bistånd. Monsanto följer Rockefellers dogm om att konkurrens är av ondo.

  Stefan Lövén följer någon agenda som ingen av oss finner någon som helst anledning att följa.
  De som bor i dessa utanförskapsområden har för avsikt att Islamisera hela orten steg för steg och ingen i vår “Regering” förstår det, eller gör de det? Jag undrar, för allt som de har “lyckats” med går ju åt andra hållet, alltså betydligt sämre av ALLT. I alla fall om man är infödd av Svenska föräldrar.
  Dessa Islamister måste flytta till sina länder och förtrycka sin stackars kvinnor bäst de vill.
  Iran, med sina otroliga straff, vill ha demokrati !!! Men Islam har aldrig varit demokratiskt och de styrande vill säkerligen aldrig släppa ifrån sig makten. Det enda språk som de vet och förstår är våldets språk.
  Spanjorerna blev efter mååånga år av med Islam. Jag hoppas att det inte tar lika lång tid för oss.
  En annan egendomlig villfarelse är att det talas bara om mannens paradis, med många oskulder??
  Jag undrar hur ser kvinnans paradis ut? Religion är EN sak. LAGAR och JIHAD en helt annan.

 • Bra kommentar Erik Wiklund. Jag instämmer i alla dina punkter, bortsett från den sista som jag inte behärskar!

  “…. vi får snällt vänta tills någon modig människa stiger fram och avslöjar elitens bedrägeri mot folket genom att presentera oemotsägliga bevis ……..”.
  Hav förtröstan, indicier finns i mer än tillräcklig omfattning för att kunna påstå vilka skurkarna är och åtala dom skyldiga till 9/11-terrorn. Vem som helst med gott sittfläsk och intellektuell nyfikenhet och som är beredda att lägga ned 200 timmar eller mer, har möjligheten att sätta sig in i litteraturen, dokumenten, rapporterna och filmerna som har kommit ut, under de dryga arton år som passerat sedan denna ödesdigra brytpunkt i västerlandets historia. ALLT pekar med önskvärd tydlighet åt samma håll: Egen iscensatt OP!

  • – Ja, Ulf, det ser onekligen ut som att något stort är på gång de närmaste dagarna eller veckorna.
   RV/INTELLIGENCE ALERT skriver den 19 November:
   ‘The Harvest [crop] has been prepared and soon will be delivered to the public for consumption. A Higher Loyalty [Y]. Hunters become the Hunted. Treason. Sedition. How do you remove a liability? Six o’clock can be dangerous. Family proud?’ Q
   Sources claim the FISA report is the crop being prepared for harvest.
   The release of the FISA report will be the long awaited payback against the Khazarian Crime Syndicate’s Deep State Cabal.
   According to sources, a “Black Swan” economical event is expected to occur in the near future.
   Recent claims and documentation proves that the Federal Reserve has committed fraud and has placed itself above the law.
   Therefore, the Federal Reserve is expected to be audited in the near future.
   Phase 2 of the transition has now begun.

   En annan källa skrev häomdagen att nu är avslöjanden mycket nära, så håll i hatten.

   Ytterligare en källa skrev förra veckan att man inte ska dras in i det kommande kaoset utan var still i orkanens mitt.

   Ytterligare en källa skriver-Var beredd för bisterare tider.

   En annan källa skriver: Fullständigt avslöjande är på väg. Bevisen kommer att presenteras av en person eller grupp som inte har några politiska band.

   Tro det den som vill – jag hoppas innerligt.

 • Jag anser att många av oss som skriver här på NV är klokare än Stefan Löfven och hans regering – detta är säkert många av oss överens om. Men vi som skriver kommentarer här på NewsVoice har många gånger även samma åsikt i andra samhällsfrågor, förutom att vi anser att den svenska regeringen driver en vansinnig invandringspolitik – t.ex:

  vi står mer på den politiska högersidan än på vänstersidan
  vi anser att massmedia både ljuger och mörklägger information för folket
  vi anser att Sverige bör gå ur EU
  vi anser att NATO är boven i dramat, inte Ryssland
  vi tror mer på Donald Trump än på Demokraterna
  vi anser att en politisk elit styr världen
  vi anser att EU och i Sverige har en egen agenda som inte gynnar folket
  vi håller inte med om att en högre temperatur på jorden har orsakats av högre koldioxidutsläpp
  vi använder inte Facebook eller andra liknande sociala medier i lika hög grad som andra gör
  vi använder inte mobiltelefoner i samma utsträckning som andra gör
  vi anser att eliten arbetar för att skapa ett kontroll- och övervakningssamhälle
  vi använder i mindre grad trådlöst internet bl.a. för att strålningen är skadlig
  vi anser att strålningen från den nya 5G-tekniken kommer att skada människan
  vi tror på alternativ medicin t.ex. på kolloidalt silvers positiva verkan

  – Ja, det är riktigt, vi är inte politiskt korrekta, eftersom vi är medvetna människor, vi är självständigt tänkande människor som inte har gått på PK-elitens falska grupp-propaganda. Jag anser alltså att vi är mycket klokare och mer insiktsfulla än den stora gruppen hjärntvättade allmänheten.
  En dag kommer vi att få bekräftelse på det.

  Men så länge som den svenska eliten och den globala eliten styr världen så kan vi inte bevisa att vi har rätt i dessa frågor, så vi får snällt vänta tills någon modig människa stiger fram och avslöjar elitens bedrägeri mot folket genom att presentera oemotsägliga bevis, så att den stora majoriteten vaknar upp, en gång för alla.

  • de modiga har redan stigit fram utan hårda vapen! Grattis! Eliten gör allt nu för att tysta De Fria, men allt som behövs för en seger är sanningen. En lögn för att existera måste stå på en sanning. Någon Demonkratta bör läsa på om huset på lösan sand.

 • Jag såg intervjun på TV, det var så ledsamt att se vår statsminister när han inte kunde svara på frågan:
  Varför har Sverige så många dödsskjutningar av unga människor ?
  Löfven svarar: Vi såg inte problemet komma……Vi såg inte problemet komma !
  Reportern frågar igen; Löfven svarar igen; Vi såg inte problemet komma !
  Reportern frågar igen; Löfven svarar igen; Vi var inte beredda på att det kunde drabba oss !

  Men vi, folket, såg problemet komma, och många av oss skrev brev till Stefan Löfven och CO och varande för denna utveckling – men regeringen ignorerade fullständigt våra varningar, gång efter gång !!!

  Så, vad är det egentligen för människor som sitter på toppen i Sverige och styr vårt land ?
  – Jo, ett gäng amatörer som nu håller på att köra ner vårt land i botten !

 • Löfven skyller på arbetslöshet vilket  faktiskt är riktigt men inte grundorsaken utan snarare en följd av regeringspolitiken. Men det kunde inte vara särskilt svårt att räkna ut att  det idag i Sverige endast finns ett mindre antal arbetstillfällen för inkommande utan  grundskola och Svenska att det i snitt faktiskt bör ta över 10 år innan man med den bakgrunden kan få ett “riktigt” jobb i dagens högteknologiska Svenska industri, den enda fasta grunden för fortsatt välstånd. Hur man kan fortsätta tro  att outbildade med en helt annan kultur och ingen Svenska  kan lära sig vad Svenska barn med Svenska lär sig på 9 år på bara två är obegripligt för mig och klart för de flesta i Sverige. Men detta är modellen regeringen bygger vidare på. “Bygger” för ytterligare brottslighet, som jag ser det, oavsett ökade polisresurser.
  Man har blivit varnad flera gånger men vill fortfarande inte tänka över VARFÖR massarbetslöshet bland invandrare och deras barn och kriminalitet exploderat tillsammans EFTER och under pågående massinvandringen. Regeringen verkar fortsätta att medvetet blunda för detta i “jakten på att bli världens främsta humanitära nation”, eftersom man tydligen har mycket svårt att erkänna egna misstag.
  Att “ej kunna se framtiden” verkar var Löfvens sista ursäkt omskriven i  “vi kunde inte se detta komma” lugnar ingen då regeringen varit och tydligen är ensam kraft att inte dra de uppenbara slutsatserna. Men trots allt en liten öppning för att man haft fel. Kanske ytterligare självrannsakan kan följa?När det Svenska misslyckandet nu kablas runt världen, trots frenetiska försök att behålla en bild av Sverige som det trygga välståndsland det en gång var, framstår Sverige idag istället som ett varnande exempel som andra länder t.o.m vill skydda sig från. Ett land dit man kan resa i studiesyfte för att se hur man kan “göra tvärtom”. Enda möjligheten jag ser är att införa enkla beredskapsarbeten för att få bort de ofrivilligt(!) arbetslösa från brottsstimulerande gängbildningar i arbetslöshetsutsatta förorter.I USA såg man sig tvungen att införa beredskapsarbeten för arbetslösa mellan 17 och 28 år. Se CCC som varade 1933-1942.”….labor jobs related to the conservation and development of natural resources in rural lands owned by federal, state, and local governments. “.  I Tyskland byggde man upp landets motorvägar som fortfarande därför ej är avgiftsbelagd.  I Sverige kan det alltså bli t.ex dikesgrävning, slyröjning för brandskydd i skog, samma på vägsidor, små vägbyggen, allt manuellt! Maskiner är säkert  10x effektivare men 100000 man motsvarar då 10000 maskiner, utan extra kostnad, och de stora  brottsvågorna upphör inom några månader. Maskiner kostar pengar och utbildad arbetskraft medans de nya arbetarna måste hållas med uppehälle i varje fall. De som vägrar kan få flygbiljett till hemlandet.
  Beträffande sprängningar verkar det som om en del är s.k. racketeering, dvs straff för utebliven “skyddsbetalning”. Rena maffiametoder eller en avancerad brottslighet som ej går att stävja med nuvarande politik.
  De enda goda nyheterna i Löfvens intervju är att han nu anser att arbetslösheten är problemet. Han kan alltså lösa brottsproblemen genom att snabbt införa traditionella beredskapsarbeten och fortfarande låta bli att erkänna att massinvandringen är orsaken. Om detta inte görs får vi kanske vänta nästan 3 år med fortsatt ökad brottslighet och en förvärrad skamfilning av “Sverigebilden” och ej att förglömma många fler dödsfall av både kriminella och helt oskyldiga och enorma psykiska lidanden av en befolkning som nu känner sig allvarligt hotad.

   • Den representativa “demokratin” har tjänat ut för länge sedan. Utan införande av direkt demokrati så blir ingenting någonsin bättre. Omröstningar i sakfrågor på olika nivåer – kommundel, kommun, landsting, landskap, nation för dem det angår skulle kanske ge framtidshopp.

 • SL säger i början, att utvecklingen har pågått under både borgeliga- och (S)-regeringar.
  Samma program oavsett regering! Bingo! Freudian slip!
  Han säger alltså vi har ingen egen kontroll utan lyder enbart order. Tredjeparts syndromet!

 • Det byggs som aldrig förr, bostäder, sjukhus som bygger ut, fängelser bör byggas ut…många skolor på landsbyggden stängs, det finns för lite pengar, äldreboenden likaså, stängs, ska bli flyktingförläggningar…var har harmoni och tryggheten tagit vägen? För att vi ska ha ett fungerande samhälle så bör väl dessa “ingredienser” vara med? Minns när vi här i min hemkommun tog emot flyktingar från Ungern på sin tid, de “kom in i samhället” väldigt fort, de sattes på yrkesutbildning och fick jobb nästan med det samma de klarat sin utbildning, så var det när det Jugoslaverna kom också, det var inte problem, så som vi har idag…jag tänker att detta måste bero på kulturerna, vi passar idag inte ihop på något sätt, vi svenskar har fått genom åren lära oss att ta emot, vara snälla, inte gnälla, och detta har Sveriges “makthavare” utnyttjat…vi har det ju så bra i vårt land, så tig.

  • Ja, vi kommer att få lösa alla behov själva, kanske områdesvis i vanliga hus och lägenheter. Hjälpas åt med de enklare göromålen, dela på ambullerande privata läkare, sjuksköterskor och barnmorskor. Staten kommer inte att kunna kontrollera att regler följs, så trädgårdar och grönytor kommer att odlas upp och härbärgera höns, får och grisar – tror jag. Och troligen skulle alla må bättre av ett sådant liv i jämförelse med det föreliggande.

 • Håkan Boström, Göteborsposten, sammanfattar verkligheten: “Varför sitter statsministern och fabulerar i TV?”

  “Men det är ju bara det att de sociala klyftorna inte varit desamma om det bara bott infödda svenskar i de här områdena. En stor del av ojämlikheten i dagens Sverige är en direkt följd av att Sverige under 2000-talet tagit emot fler människor från fattiga länder än något annat västland, räknat som andel av befolkningen. Mellan 2004 och 2017 ökade Sveriges befolkning med en miljon människor, en ökning som fortsätter och nästan helt och hållet kan förklaras av invandring.

  Den ojämlikhet som hänger samman med brottsutvecklingen är ingen orsak, utan en följd av demografin. Förstår inte statsministern detta? Invandring av låginkomsttagare skapar förvisso ojämlikhet som i sin tur skapar brottslighet. Ojämlikheten är så att säga ett mellanled. Men det är långt ifrån den enda mekanismen här.”

  https://www.gp.se/ledare/varf%C3%B6r-sitter-statsministern-och-fabulerar-i-tv-1.20495717

 • [Kommentaren raderad. Denna artikel kräver för- och efternamn. Den skulle ha markerats som en rakt-på-sak-artikel. Ursäkta missödet / red.]

 • Och vem står företagserosionen? Är du egenföretagare idag är du en större skurk än en sprängare i Malmö. Gå till 70:talet och se vem som skrämde iväg vår skeppsnäring. Ca 30K jobb i varvs- och skeppsnäringen flyttade till Korea, Kina och Japan.

 • Erik Wiklund. Jag vill gärna lägga till några punkter som jag och kanske fler tycker.
  -Jag tycker att Big Pharma (vars syfte INTE är att bota någon någonstans, vem vill tappa sina kunder?
  Och deras psykdroger som gör oss snurriga och beroende.
  -Jag tycker att Big Food förgiftar oss, med “Livsmedels” verkets benägna bistånd. Monsanto följer Rockefellers dogm om att konkurrens är av ondo.

  Stefan Lövén följer någon agenda som ingen av oss finner någon som helst anledning att följa.
  De som bor i dessa utanförskapsområden har för avsikt att Islamisera hela orten steg för steg och ingen i vår “Regering” förstår det, eller gör de det? Jag undrar, för allt som de har “lyckats” med går ju åt andra hållet, alltså betydligt sämre av ALLT. I alla fall om man är infödd av Svenska föräldrar.
  Dessa Islamister måste flytta till sina länder och förtrycka sin stackars kvinnor bäst de vill.
  Iran, med sina otroliga straff, vill ha demokrati !!! Men Islam har aldrig varit demokratiskt och de styrande vill säkerligen aldrig släppa ifrån sig makten. Det enda språk som de vet och förstår är våldets språk.
  Spanjorerna blev efter mååånga år av med Islam. Jag hoppas att det inte tar lika lång tid för oss.
  En annan egendomlig villfarelse är att det talas bara om mannens paradis, med många oskulder??
  Jag undrar hur ser kvinnans paradis ut? Religion är EN sak. LAGAR och JIHAD en helt annan.

 • Bra kommentar Erik Wiklund. Jag instämmer i alla dina punkter, bortsett från den sista som jag inte behärskar!

  “…. vi får snällt vänta tills någon modig människa stiger fram och avslöjar elitens bedrägeri mot folket genom att presentera oemotsägliga bevis ……..”.
  Hav förtröstan, indicier finns i mer än tillräcklig omfattning för att kunna påstå vilka skurkarna är och åtala dom skyldiga till 9/11-terrorn. Vem som helst med gott sittfläsk och intellektuell nyfikenhet och som är beredda att lägga ned 200 timmar eller mer, har möjligheten att sätta sig in i litteraturen, dokumenten, rapporterna och filmerna som har kommit ut, under de dryga arton år som passerat sedan denna ödesdigra brytpunkt i västerlandets historia. ALLT pekar med önskvärd tydlighet åt samma håll: Egen iscensatt OP!

  • – Ja, Ulf, det ser onekligen ut som att något stort är på gång de närmaste dagarna eller veckorna.
   RV/INTELLIGENCE ALERT skriver den 19 November:
   ‘The Harvest [crop] has been prepared and soon will be delivered to the public for consumption. A Higher Loyalty [Y]. Hunters become the Hunted. Treason. Sedition. How do you remove a liability? Six o’clock can be dangerous. Family proud?’ Q
   Sources claim the FISA report is the crop being prepared for harvest.
   The release of the FISA report will be the long awaited payback against the Khazarian Crime Syndicate’s Deep State Cabal.
   According to sources, a “Black Swan” economical event is expected to occur in the near future.
   Recent claims and documentation proves that the Federal Reserve has committed fraud and has placed itself above the law.
   Therefore, the Federal Reserve is expected to be audited in the near future.
   Phase 2 of the transition has now begun.

   En annan källa skrev häomdagen att nu är avslöjanden mycket nära, så håll i hatten.

   Ytterligare en källa skrev förra veckan att man inte ska dras in i det kommande kaoset utan var still i orkanens mitt.

   Ytterligare en källa skriver-Var beredd för bisterare tider.

   En annan källa skriver: Fullständigt avslöjande är på väg. Bevisen kommer att presenteras av en person eller grupp som inte har några politiska band.

   Tro det den som vill – jag hoppas innerligt.

 • Jag anser att många av oss som skriver här på NV är klokare än Stefan Löfven och hans regering – detta är säkert många av oss överens om. Men vi som skriver kommentarer här på NewsVoice har många gånger även samma åsikt i andra samhällsfrågor, förutom att vi anser att den svenska regeringen driver en vansinnig invandringspolitik – t.ex:

  vi står mer på den politiska högersidan än på vänstersidan
  vi anser att massmedia både ljuger och mörklägger information för folket
  vi anser att Sverige bör gå ur EU
  vi anser att NATO är boven i dramat, inte Ryssland
  vi tror mer på Donald Trump än på Demokraterna
  vi anser att en politisk elit styr världen
  vi anser att EU och i Sverige har en egen agenda som inte gynnar folket
  vi håller inte med om att en högre temperatur på jorden har orsakats av högre koldioxidutsläpp
  vi använder inte Facebook eller andra liknande sociala medier i lika hög grad som andra gör
  vi använder inte mobiltelefoner i samma utsträckning som andra gör
  vi anser att eliten arbetar för att skapa ett kontroll- och övervakningssamhälle
  vi använder i mindre grad trådlöst internet bl.a. för att strålningen är skadlig
  vi anser att strålningen från den nya 5G-tekniken kommer att skada människan
  vi tror på alternativ medicin t.ex. på kolloidalt silvers positiva verkan

  – Ja, det är riktigt, vi är inte politiskt korrekta, eftersom vi är medvetna människor, vi är självständigt tänkande människor som inte har gått på PK-elitens falska grupp-propaganda. Jag anser alltså att vi är mycket klokare och mer insiktsfulla än den stora gruppen hjärntvättade allmänheten.
  En dag kommer vi att få bekräftelse på det.

  Men så länge som den svenska eliten och den globala eliten styr världen så kan vi inte bevisa att vi har rätt i dessa frågor, så vi får snällt vänta tills någon modig människa stiger fram och avslöjar elitens bedrägeri mot folket genom att presentera oemotsägliga bevis, så att den stora majoriteten vaknar upp, en gång för alla.

  • de modiga har redan stigit fram utan hårda vapen! Grattis! Eliten gör allt nu för att tysta De Fria, men allt som behövs för en seger är sanningen. En lögn för att existera måste stå på en sanning. Någon Demonkratta bör läsa på om huset på lösan sand.

 • Jag såg intervjun på TV, det var så ledsamt att se vår statsminister när han inte kunde svara på frågan:
  Varför har Sverige så många dödsskjutningar av unga människor ?
  Löfven svarar: Vi såg inte problemet komma……Vi såg inte problemet komma !
  Reportern frågar igen; Löfven svarar igen; Vi såg inte problemet komma !
  Reportern frågar igen; Löfven svarar igen; Vi var inte beredda på att det kunde drabba oss !

  Men vi, folket, såg problemet komma, och många av oss skrev brev till Stefan Löfven och CO och varande för denna utveckling – men regeringen ignorerade fullständigt våra varningar, gång efter gång !!!

  Så, vad är det egentligen för människor som sitter på toppen i Sverige och styr vårt land ?
  – Jo, ett gäng amatörer som nu håller på att köra ner vårt land i botten !

 • Håkan Boström, Göteborsposten, sammanfattar verkligheten: “Varför sitter statsministern och fabulerar i TV?”

  “Men det är ju bara det att de sociala klyftorna inte varit desamma om det bara bott infödda svenskar i de här områdena. En stor del av ojämlikheten i dagens Sverige är en direkt följd av att Sverige under 2000-talet tagit emot fler människor från fattiga länder än något annat västland, räknat som andel av befolkningen. Mellan 2004 och 2017 ökade Sveriges befolkning med en miljon människor, en ökning som fortsätter och nästan helt och hållet kan förklaras av invandring.

  Den ojämlikhet som hänger samman med brottsutvecklingen är ingen orsak, utan en följd av demografin. Förstår inte statsministern detta? Invandring av låginkomsttagare skapar förvisso ojämlikhet som i sin tur skapar brottslighet. Ojämlikheten är så att säga ett mellanled. Men det är långt ifrån den enda mekanismen här.”

  https://www.gp.se/ledare/varf%C3%B6r-sitter-statsministern-och-fabulerar-i-tv-1.20495717

 • [Kommentaren raderad. Denna artikel kräver för- och efternamn. Den skulle ha markerats som en rakt-på-sak-artikel. Ursäkta missödet / red.]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *