Humor: “Tom Cruise” kandiderar till amerikansk president 2020

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 november 2019
- NewsVoice redaktion
Miles Fisher imiterar Tom Cruise. Foto: Miles Fisher

Miles Fisher är en amerikansk imitatör, skådespelare, musikproducent och entreprenör. I denna välproducerade skämtvideo imiterar han en yngre Tom Cruise som kandiderar för USA-valet 2020. Fisher kan även imitera skådespelaren Christian Bale. Fisher finns på bla YouTube och Linkedin.

Miles Fisher imiterar Tom Cruise. Foto: Miles Fisher
Miles Fisher imiterar Tom Cruise. Foto: Miles Fisher


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Vem som ska styra den fascistiska regimen, i Sverige eller USA, tycks mest vara en smaksak för den fulmedia som ägs av bankmaffian som kontrollerar våra folk. Huvudsaken att det är en psykopat som är beredd att gå det militärindustriella komplexets intressen. Vad skulle kunna bli bättre än scientologikyrkans galjonsfigur, kycklinghöken Tom “Top Gun” Cruise?

    Tulsi Gabbard som är en anständig kvinna som har tjänstgjort i irak och är för fred är de givetvis inte intresserade av.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *