Humor: ”Tom Cruise” kandiderar till amerikansk president 2020

2
1055

Miles Fisher är en amerikansk imitatör, skådespelare, musikproducent och entreprenör. I denna välproducerade skämtvideo imiterar han en yngre Tom Cruise som kandiderar för USA-valet 2020. Fisher kan även imitera skådespelaren Christian Bale. Fisher finns på bla YouTube och Linkedin.

Miles Fisher imiterar Tom Cruise. Foto: Miles Fisher
Miles Fisher imiterar Tom Cruise. Foto: Miles Fisher

  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Vem som ska styra den fascistiska regimen, i Sverige eller USA, tycks mest vara en smaksak för den fulmedia som ägs av bankmaffian som kontrollerar våra folk. Huvudsaken att det är en psykopat som är beredd att gå det militärindustriella komplexets intressen. Vad skulle kunna bli bättre än scientologikyrkans galjonsfigur, kycklinghöken Tom ”Top Gun” Cruise?

    Tulsi Gabbard som är en anständig kvinna som har tjänstgjort i irak och är för fred är de givetvis inte intresserade av.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här