Humor: “Tom Cruise” kandiderar till amerikansk president 2020

2

Miles Fisher är en amerikansk imitatör, skådespelare, musikproducent och entreprenör. I denna välproducerade skämtvideo imiterar han en yngre Tom Cruise som kandiderar för USA-valet 2020. Fisher kan även imitera skådespelaren Christian Bale. Fisher finns på bla YouTube och Linkedin.

Miles Fisher imiterar Tom Cruise. Foto: Miles Fisher
Miles Fisher imiterar Tom Cruise. Foto: Miles Fisher
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
2 december 2019 kl 02:07

Vem som ska styra den fascistiska regimen, i Sverige eller USA, tycks mest vara en smaksak för den fulmedia som ägs av bankmaffian som kontrollerar våra folk. Huvudsaken att det är en psykopat som är beredd att gå det militärindustriella komplexets intressen. Vad skulle kunna bli bättre än scientologikyrkans galjonsfigur, kycklinghöken Tom “Top Gun” Cruise?

Tulsi Gabbard som är en anständig kvinna som har tjänstgjort i irak och är för fred är de givetvis inte intresserade av.

Bengt Pagling
Gäst
27 november 2019 kl 15:28

Det fungerade ju med Ronald “cowboyen” Regan. So why not.