Dagens Sverige: 100-tals miljarder kr till falska identiteter och kvinnor som lever i skräck

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 19 december 2019
- NewsVoice redaktion
Hans Jensevik, december 2019. Foto: SwebbTV

https://www.youtube.com/watch?v=TkJ98rRIe2U

SVERIGE. Nationalekonomen Hans Jensevik med lång erfarenhet av ledningsarbete och kommuners ekonomi varnar för att svenska skattebetalare utnyttjas på en extrem nivå. Samtidigt kastas de äldre ut från äldreboenden och många kvinnor är paralyserade och rädda för våldtäktsmän.

Enligt en artikel i DN har 300 miljarder kr har betalats ut från Sveriges välfärdssystemen sedan 2005 och pengarna går bla till 870,000 samordningsnummer varav en stor del utgör falska identiteter.

SwebbTV som intervjuat Hans Jensevik skriver att Skatteverket bekräftar att det inte ens behöver genomföras en identitetskontroll för utfärdande av samordningsnummer.

Så här bedras de svenska välfärdssystemen:

 • Personer med falska identiteter kan ha fordon och därför undvika att betala skatter, avgifter och böter.
 • Samordningsnummer används för skatteuppbörd.
 • Personer med falska identiteter kan varje nytt år söka nya tillstånd för arbete utan att bli bokförd under verklig identitet.
 • Personer med falska identiteter får rätt till bidrag.
  • Personer som inte är papperslösa och som använder samordningsnummer från en papperslös kan få gratis vård och tandvård.

“När det gäller rätten att rösta i kommunalval säger skatteverket att det krävs uppehållstillstånd som gäller minst ett år och att man är folkbokförd i kommunen. Enligt skatteverket går det inte att bli folkbokförd utan att ha uppehållstillstånd.” – SwebbTV

Politikerna slipper ansvar, äldre kastas ut och polisen felprioriterar

SwebbTV skriver att trots att utbetalningar sker felaktigt år efter år kan politiker inte ställas inför rätta för sin försumlighet när det gäller att rätta till problemen.

Intervjun tar även upp det så kallade Samhällskontraktet. Där prioriteras äldrevården och handikappomsorg sist. Det har via bland annat SwebbTV-intervjuer framkommit att äldre kastas ut i raskt takt från sina äldreboenden över hela landet för att omedelbart lämna plats för migranter.

Antalet våldtäkter har mer än 20-faldigats på några decennier och Hans Jensevik anser att polisen bör nedprioritera skjutningarna och istället fokusera på våldtäkterna som han misstänker styrs av klanmedlemmar högre upp i klanhierarkin.

I de flesta funktionella samhällen utvisas utlänningar som begår våldtäkter på en urbefolknings kvinnor, menar Jensevik. I Sverige är dessa brott lågprioriterade och våldtäktsmännen går ofta fria. Kvinnor säger till Jensevik att de är paralyserade av skräck.

Sammanställning: NewsVoice | Källa: SwebbTV

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Kan det vara så att det finns någon kraft som har planerat detta? Och vill ha exakt den situation vi befinner oss i nu, i Sverige? Se även på märkliga händelser i andra västländer. Kanske finns det ett syfte?

 • Igår kväll när jag skulle parkera min bil på min förhyrda p-plats stod en bil där redan. När jag kollar upp ägarens hemadress har denne endast en poste restante box i Sthlm. I samma postbox “bor” ytterligare 4 personer, alla har olika efternamn. De är alltså knappast släkt. Kan detta vara ett exempel på bedrägeri? Jag har svårt att tro att bilägaren betalar p-böter. Det räcker ju med att den som har postboxen använder falsk identitet så kan alla som har samma box parkera gratis. Märkligt att en bilägare inte måste ha en äkta hemadress.

  • I mitt hus bor jag, min sambo, hennes mamma och dotter. Vi heter – i tur och ordning – i efternamn Lindström, Håkansson, Ehn och Hallén. Vad tänker du om oss, Torbjörn?

   God Fortsättning,

   Pär

   • Ha ha ha ha ha, snacka om att ha sitt eget huvud så långt upp i sin egen röv….
    Du med din rösträtt är medansvarig för Sveriges förfall

 • Äntligen så är denna “Regerings” agenda avslöjad och den är väldigt skrämmande i sitt totala förakt för oss som räknar oss som svenskar. Detta enorma förräderi mot hela den svenska befolkningen är så häpnadsväckande i sin omfattning så att det borde vara fängelsestraff för dessa Quislingar. Vi har ingen Författningsdomstol, vilken är avvecklad av dessa förbrytare. Dessa personers svenska medborgarskap borde tas ifrån dem på grund av deras kriminella handlingar.
  Jag trodde aldrig att någon kunde sjunka så lågt. De borde få stå till svars inför alla kvinnor som känner sig paralyserade av skräck inför dessa våldtäcktsmän som får härja fritt överallt i vårt land.
  Alla barn som blir rånade och misshandlade, åldringar som blir detsamma m.m.m.m Det finns ingen ände på allt som denna och tidigare “Regeringar” har skapat i form av idioti.
  Den som inte väcks upp av denna intervju som Mikael Willgert och Hans Jensevik och därefter blir en riktig PATRIOT finns nog inte i vårt land.
  Denna intervju kommer att sänka denna regering och några till som har verkat tidigare och alla departement, myndigheter och övrig personal som lett oss in i detta helvete.
  Operation UPPRENSNING ser jag fram emot

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *