”Fördriv inte ert eget folk!” – Västeråsfamilj talar ut om gängvåldet

13
469

Ett kriminellt gäng ger sig på två svenska ungdomar med en vapenattrapp. De trycker den mot huvudet på Bellas bror medan de hotar dem. Mamman till de drabbade ungdomarna säger att det grova våldet har exploderat bara de två senaste åren i Västerås.

“Jag vill att folk ska börja se problemen och inte stoppa undan dem hela tiden”, säger Bella i en intervju för Exakt24.

“Fördriv inte ert eget folk”, uppmanar Bella, ett meddelande till den svenska Regeringen.

Hon berättar också att kamrater har börjat utrusta sig med pepparspray och skottsäkra västar. Hennes mor Linda menar att det finns en tydlig koppling till invandringspolitiken.

Videointervju: Exakt24


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
13 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kai
Kai
Gäst
29 december 2019 kl 23:10

Risk för att Sven gett upp, med tanke på hur staten behandlar Sven kan staten suga.

Göran Erlandsson
Gäst
30 december 2019 kl 17:37

Jag vet inte varför eller på vems uppdrag våra politiker har bestämt sig för att dra hit allt drägg till Sverige.
Det spelar ingen roll till vilket land man kommer till så ser det inte ut så som det göt med våra gäster. De är alltså inte typiska för sina egna länder. En sak är säker, de hatar oss och ser ner på oss trots att vi har tagit emot dem med öppna händer (jag reserverar mig för emottagandet). De finns bara en sak att göra och det är att kasta ut allihop från Sverige, både de som begår brott och de som inte gör det. De sista därför att de ser mellan fingrarna på sina landsmäns aktiviteter och bildar grogrund för dessas möjlighet att agera som de gör i Sverige. Ungefär som spindelnät skapar förutsättningar för giftspindlar att kunna leva, bo, jaga och skapa obehag och skräck. Man dödar inte spindlarna för att behålla spindelnäten som prydnad bland alla annan prydnad, utan man gör rent hus från både ohyra och deras betingelser. De som skall stanna skall prövas med särskilda domstolar och ständigt ha ögonen på sig med risk för att åka ut om de inte sköter sig. Ett alternativ skulle vara att skapa en särskild säkerhetstjänst som har till specialuppgift att hålla koll på minoritetselement med mycket utsträckta befogenheter och resurser.

Svenne
Svenne
Gäst
Reply to  Göran Erlandsson
30 december 2019 kl 17:51

Och säkerhetstjänsten kan kallas STASI eller Gestapo.

Göran Erlandsson
Reply to  Svenne
2 januari 2020 kl 15:30

Du får kalla den vad du vill bara den fungerar.
Intressant det där med att ordning och reda skall förknippas med ytterlighetstankar.
Det visar på liberalismens kriminella natur, den talat om frihet, rättvisa, fred och demokrati men är dålig på att visa det i verkligheten.
Man kan tycka vad man vill om dina organisationer men de tillät inte övergrepp på den egna befolkningen (värdfolket).

Svenne
Svenne
Gäst
Reply to  Göran Erlandsson
2 januari 2020 kl 16:34

Det här kaoset är medvetet skapat för att bl.a. bygga upp en totalövervakad polisstat som den otrygga och kortsiktigt tänkande massan kommer välkomna. Jag tror inte på att dela upp befolkningen i A- och B-lag där det ena laget ska övervakas mer än det andra. Sen är det väl ingen som förespråkar övergrepp på någon, mer än du då med dina spindel och ohyra-liknelser, där du vill införa någon form av kollektiv bestraffning för en hel grupp. Tråkigt med människor som inte kan tänka klart så fort de blir lite skrämda.

Göran Erlandsson
Reply to  Svenne
7 januari 2020 kl 18:44

Problemet med människor som kommer utifrån till Sverige är att de har i allmänhet inte samma moral som vi har i Sverige, av olika själ.
Ett annat problem är att systemet som vi har byggt upp förutsätter den typ av moral som finns i Sverige med tankar som lojalitet, hederlighet och förtroende för varandra. De flesta som lyckas ta sig hit är lycksökare och inte flyktingar eller småpojkar. Småpojkar är inte tretio år och våldtar svenska flickor. Vi har aldrig haft problem med bilbränder vilket däremot har varit vanligt i Latinamerika, arabvärlden och svarta Afrika. Nu helt plötslig har vi de problemen. Är det svenska som helt plötslig har börjat så eller är det människor från ovan nämnde regioner? Jag känner mig inte lite skrämd men jag tycker att situationen är otäck för det finns många skrämda människor i vårt land idag. Jag kommer aldrig någonsin att låta mig skrämmas för de där personerna är fega uslingar som vill verka farliga, speciellt när de uppträder i grupp. Kriminella är alltid svaga för deras gärningar försvagar dem.

Det du
Det du
Gäst
Reply to  Göran Erlandsson
31 december 2019 kl 19:46

Uppfostra era barn med rätt etik så ska ni se att problemen blir soppade under mattan. Det är ju trots allt den svensk svensken som har det största ansvaret i etik i makt. Ser inte att det hat någonsin gjort ett ärligt bra jobb. NORGE = Sverige är det sämsta exemplet för en bra intigreringspoltik i Skandinavien eller Europa. Efter jag läst din kommentar så är det självklart. Jag själv är svensk född men invandrar bakgrund. Mina föräldrar älskar och kasta ut mig hemifrån dem är inte svenskar. Ni är polare?

Torbjörn Sassersson red.
Admin
31 december 2019 kl 01:02

Lästips:

Nyheter Idag: “Hennes son attackerades av gäng – efter att polisen nobbat ordningsvakter: ”Man lyssnar inte på medborgarna””

“JÄRFÄLLA. När kommunpolitikern Cecilia Medinas (M) son och hans kompis utsattes för ett rånförsök av ett gäng ungdomar kom ingen till deras hjälp. Samtidigt säger polisen nej till att sätta in ordningsvakter i området. – Jag har bara väntat på att något ska hända, säger Medina.”

https://nyheteridag.se/hennes-son-attackerades-av-gang-efter-att-polisen-nobbat-ordningsvakter-man-lyssnar-inte-pa-medborgarna/

RT: ‘London has fallen’: Shock online at vicious KNIFE ATTACK outside UK strip club (GRAPHIC VIDEO)

“Horrifying footage of street violence and an attempted stabbing outside a stripclub in Shoreditch has sparked outrage over London’s ongoing knife crime problem. Two teenagers were hospitalized for injuries sustained in the attack.”

https://www.rt.com/uk/477106-revellers-flee-giant-knife-attack/

Torbjörn Sassersson red.
Admin
31 december 2019 kl 17:00

Oavsett vilka dessa grovt kriminella är, svenskar eller invandrare, varför inte låta dessa förlora medborgarskapet efter avsuttet straff? Alltså samma lag för alla inkl svenska politiker.
Det skulle vara en otroligt effektiv PK-anpassad hantering. Med tiden blir Sverige fritt från alla grovt kriminella.
Kanske metoden borde kompletteras med att internerna transporteras ut ur landet till ett gigantiskt fängelse i Saharas öken där de får sitta av halva tiden, en fantastisk inkomstkälla för Algeriet eller Libyen.

Kjell Holmsten
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
2 januari 2020 kl 17:29

Nja mina ungar som begår kriminella handlingar vill jag inte skicka över till grannen det tar jag hand om själv! Men en utsocknes kriminell som begår samma handling skickar jag själv klart hem till de sina eller någon annanstans där icke hemmahörande kriminella kan lagföras! Så skilj mellan Svenska och invandrare som begår brott i Sverige.

Det du
Det du
Gäst
31 december 2019 kl 19:39

Inte invandringspolitik utan etiken barnen lär sig

Det du
Det du
Gäst
31 december 2019 kl 19:41

Är grund problematiken. Grundproblemet är inte att man tar in invandrare utan det är etiken som svenska barn lär sig som har en plats i makt som ger förmedlingen av fel intaganden

Det du
Det du
Gäst
31 december 2019 kl 19:52

Uppenbarligen har ni samma syn på hur man behandlar människor med livshotande sjukdomar. (kasta dem) =<