Jeffrey Epstein kan ha ofredat över 1000 kvinnor – Vissa 12 år gamla

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 december 2019
- NewsVoice redaktion
Jeffrey Epstein. Foto New York State Sex Offender Registry
Jeffrey Epstein

NewsVoice fortsätter att följa upp fallet Jeffrey Epstein. Det verkar finnas ett motstånd mot att djupanalysera fallet inom flera massmedier. En kanal som gjort en seriös djupdykning är 60 Minutes Australia.

Jeffrey Epsteins sexbegär var nästan omättligt. Han krävde sexuellt umgänge tre gånger per dag, hävdar ett offer, annars blev han rasande. Han var aktiv inom trafficking i 20 år.

Det handlar rent numeriskt om minst 600 sexuella tillfällen per år om han hade sex tre gånger per dag under 200 av årets 365 dagar. På 20 år blir siffran 12,000 interaktioner och det gäller bara Epstein.

Utöver dessa tusentals sexuella interaktioner tillkommer alla de politiker, VIP:s och rika män som umgicks med Epstein i hans fastigheter som Epstein ägde runt om i världen. Det vittne som i reportaget hävdar att det handlar om över 1000 kvinnor som utnyttjats sexuellt, kan ha rätt.

Många av dessa kvinnor vara bara 14-15 år gamla. Vissa var så unga som 12 år. “Ju yngre desto bättre”, ska Epstein ha sagt, säger ett vittne.

Text: NewsVoice

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq