Navid Modiri: “Jag kommer aldrig sluta prata med Jimmie Åkesson” trots olikheterna

publicerad 6 december 2019
- av NewsVoice
Samtalsledaren Navid Modiri, 2019. Pressfoto: Jens Nordström via agenturen ROA.se

Navid Modiri tror på samtalet trots att det kan finnas en besvärlig friktion mellan de parter som måste samtala för att vi ska upprätthålla respekt, samhällsutveckling och demokrati.

“Jag kommer aldrig sluta prata med människor inom NMR, inom den rasistiska röreelsen, med människor som röstar på andra partier. Jag kommer aldrig sluta prata med de här unga killarna som kommer fram till mig på krogen, på flygplatsen och vill prata invandring med mig…” – Navid Modiri

Mer från Navid Modiri i NewsVoice | Bild: Navid Modiri, 2019. Pressfoto: Jens Nordström via agenturen ROA.se


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Du får gärna kannibalisera på mina kommentarer, då jag ändå aldrig läser vad du skriver. Rekommenderar att ingen annan gör det heller.

  • Om jag har förstått saken rätt så välkomnar Torbjörn både beröm och kritik i Newsvoice kommentarsfält. Den som kommenterar får leva med att dennes påståenden analyseras och kommenteras. Vill man undvika det får man ha en egen blogg utan kommentarsfält, där den egna lögnen kan stå orörd och där e-post-adressen till “konstnären”/”internettrollet”/PR-konsullten/medborgaren är okänd, om jag har förstått saken rätt.

   Att Socialdemokraterna skulle sakna interndemokrati finner jag ytterst osannolikt. Det tror jag är en lögn, Erik. Kontraproduktivt att ljuga, anser jag. Att S däremot har infiltrerats av högersosse-psykopater som gav sig på vänstersossen Juholt, när han befann sig under fulmedias attack, finner jag däremot otroligt sannolikt. Hur ska man annars förklara den fortsatta högervridna-utförsäljningen av Sverige under EU-flagg till bankmafiosos och extrema sekterister från diktaturer, som får sprida sin reaktionära sekteristiska dynga helt fritt i Sverige?

   Jag har f.ö. ingen aning om när och var du kommenterar mina kommentarer här på Newsvoice, eftersom Newsvoice inte använder WordPress öppna sociala media, tyvärr.

   • Tack för dina kommentarer,men hur menar du med: “…eftersom Newsvoice inte använder WordPress öppna sociala media…”?

    NewsVoice ligger på plattformen WordPress. WordPress är egentligen inte ett socialt media utan en teknisk plattform (CMS) för nättidningar, bloggar och organisationshemsidor.

    • Martin undrar om: “jag har förstått saken rätt”? Det är inte mycket han har förstått, än mindre förstått saker rätt. Undrar bara hur många år Marin har bedrivit billig valpropaganda för sitt parti på NewsVoice? Lär han sig någonsin något nytt av att läsa olika skribenters artiklar, om han nu ens gör det?

     Verks inte så, för läser man igenom att antal av hans inlägg är det slående hur enahanda lika dem alla är varandra hela tiden. “fulmedia”…”psykopater” …

     Det blir lite tröttsamt i längden att hela tiden scrolla förbi alla hans inlägg.

 • Det är väl egentligen ingen som säger att man inte ska samtala, det man säger är att man inte sätter sig i förhandlingar med SD. Det är stor skillnad. Om vi hade kunnat samtala med rasister, nazister så hade inte förintelsen ägt rum.

  • Det finnes minst 6000 aktive nazister i Sverige og antallet stiger hele tiden. Mener du virkelig at man ikke skal samtale med dem? Helt utrolig bra den taktikken har virket til nå eller hur?

  • Det riktigt hemska kan vara att nazisterna inte var värre än vilket auktoritärt, diktatoriskt partisystem som helst, som varande barn av sin tid: Mussolinis fascister, Stalins marxister, Mao Zeitungs kommunister osv, osv. Alla har dem miljoner och åter miljoner oskyldiga liv på deras ideologiska samvete. Alla är dem finansierade och uppbackade av samma finanselit (https://www.vaken.se/artikel-sydsvenskan-pekar-ut-kritik-av-den-nya-varldsordningen-som-ett-hoger-fenomen/). Skillnaden ligger i den massiva propagandan mot nazisterna, till förmån för kommunminister. Tror det är dax att tänka om, tänka nytt. Självklart ska kan kunna tala med alla (ja gör det och många med mig). Man ska aldrig vara rädd för att förhandla, men förhandla aldrig om du är rädd. Det är enbart genom samtal och förhandlingar, som vi kan påverka andra människor att ändra sig – en människans åsikter växlar genom livet, men individen består. Faktum är att det bara är starka människor som klarar av att föra fram sin åsikt, och den modigaste av människor är den som kan ändra åsikt. Skilj därför på människan och åsikten.

   Den breda massa vill inte ha diktatur som styrelseskick, vilket namn eller färg den än bär. Tror även att politiker i grunden föraktar demokratin, då den bara förminskar skråets möjlighet till maktutövning. Nej, de flesta politiker föredrar nog diktaturen som styrelseskick. Titta bara på sossarna: dem har aldrig genomför ett demokratiskt val av partiordförande, utan en lite klick utser en kandidat tillika partiledare som sedan alla internt röster på. Är man missnöjd (fallet Juholt) undergräver man bara personens politiska plattform; och nu är det Löfvens tur. Vad är det för demokratiskt rörelse egentligen.

   • Allt kan infiltreras av psykopater som kommer vakta sina kortsiktiga ytliga intressen, ex. olika poster, eller karriärväg ner till Bryssel och korridorerna där Soros stryker omkring, eller skapa hemliga avtal med ex. bankirer på Bank of America Merrill Lynch, allt medan de talar om “medkänsla” och “öppna hjärtan” inför det naiva folket…

    … men de flesta partier har valberedningar. Det har för och nackdelar, som med allting, men det är inte “odemokratiskt” att ha dem om medlemmarna vill ha dem och inte folk försöker påverka valberedarna otillbörligt.

    Vissa partier väljer att rösta på olika förslag av listor, vissa genom intern direktdemokratisk prioritetsröstning av de som ställer upp. Jag har varit med att föreslå DD som valberedare, vilket satte stopp för en individ som gjorde allt för att påverka valberedningen att placera henne och hennes medhjälpare överst.

    Till syvende och sist avgör folket på valdagen om de litar på partiet och dess valda representanter och ledare, vare sig de har hjärntvättat sig med fulmedia, eller är motiverade att vara intelligentare än så, ex. genom att undersöka hur man känner igen lögn för att kunna skilja den från evident sanning.

    I Vetenskapliga partiet har vi ingen valberedning, men en centralkommitté som försöker nå konsensus genom vetenskapliga evidens och sann argumentation. Jag har bestämmanderätt om vi inte når enighet. Det är inte “demokratiskt”, men förvandlingen av alla 8 riksdagspartier till EU-bajs är inte heller idealiskt för demokratin i min mening.

    ALLA andra partier vill ha 4%-spärren, som förhindrar demokratisk utveckling, medan Vetenskapliga partiet ingår i Valsamverkanspartiet som uppmuntrar och tillåter alla människor att medverka på listan genom sina egna partier och de kan då kryssas av folket.

    Andelen av kryssen påverkar placeringen av de ingående partiernas kandidater nästa val. Jag kan själv inte tänka mig något mer demokratiskt i det representativa system vi har i Sverige,

    Inte ens ett direktdemokratiskt parti, som infiltreras och görs om av psykopatiska programmerare, som tar över exekveringen av koden i en black-box, är mer demokratiskt, i min mening.

  • Problemet härstammar ur användandet av argumentationsfelet “guilt by association” (associationsskuld), även, passande nog, kallat för “nazistargumentet”. Detta argumentationsfel göder psykopati och feghet, d.v.s. det som bankmafiosos önskar sig, eftersom de tjänar storkovan i alla större krig.

   Ett medvetet folk vet därför att istället uppskatta sanning och mod, samt hedrar de som har försöker ena samhället. Bra av Navid Modiri!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *