Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Pengar över i firman i år? Sponsra NewsVoice så stödjer du Sveriges framtid

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 december 2019
- Torbjörn Sassersson
Sunrise nature - Crestock.com

Sponsra NewsVoice

Du kanske har pengar över i firman och inte vill tvingas skatta för dem i slutet av året. Då kan du sponsra NewsVoice en unik nättidning som gör riktig journalistik.

Genom att sponsra eller donera till NewsVoice säkrar du att tidningen kan fortsätta arbeta med oberoende journalistik och publicera undersökande artiklar och nyheter som gammelmedierna inte vill ta i med tång. Svenska folket och alla andra i vårt land har rätt veta mer om vad som händer i landet och vilka krafter som styr.

Donationer är avdragsgilla i företagsdeklarationen.

Donera en valfri summa via bankgiro. Betala in till BG 5064-2131 i Swedbank till Sasser Media Lab AB. Skriv: SPONSRA NEWSVOICE

Mer om hur du kan donera

Torbjörn Sassersson, grundare och redaktör | Bild: Sunrise – Crestock.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq