En riksrätt mot Trump kan göra honom ännu mer populär

34

NOTERAT. En majoritet i USA:s representanthus har röstat fram beslutet att president Donald Trump ska ställas inför riksrätt. Trump svarar att demokraterna därmed förklarat öppet krig mot den amerikanska demokratin.

Ryska RT kommenterar att handlingen att ställa Trump inför riksrätt enbart gör honom ännu starkare. Kritiken handlar om att även om Trump blir utkastad från Vita Huset kan han ändå kandidera till nästa val och då kan Trump ha ett större stöd än under det föregående valet.

Republikanerna är rasande alternativt irriterade.

“Unhinged Democrats led by House Speaker Nancy Pelosi brought great shame upon the House of Representatives and our country by voting Wednesday night to impeach President Trump simply because they can’t get over losing the presidential election to him in 2016.” – David N. Bossie, Fox News

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

34 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
S Hallengren
S Hallengren
Gäst
23 december 2019 kl 20:06

Vattendelaren går mellan patrioter (nationalister) och globalister. Detta gäller även i Europa.
Det blir ingen riksrätt mot President Trump. Representanthuset med demokratmajoritet är åklagare, senaten med republikanmajoritet är den dömande parten. Demokraternas försök att fälla Trump är i detta nu helt misslyckat och matchen förlorad. Ett katastrofalt fiasko för demokraterna. Trump har ett stort folkligt stöd och kommer bli omvald.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
23 december 2019 kl 11:39

Några fungerande aspekter på att upplysa och utbilda pensionärer i och som ger resultat är:
1. Att Trump blev av militärer ombedd och övertygad att han bör ställa upp för att rensa träsket (hans eget uttalande).
2. Hur banker skapar “pengar”. Detta är helt okänt för de flesta, men förklarar direkt varför sparkapitalet försvinner. Och att inflationen beskattas vid t.ex. husförsäljning.
3. att Trump och patrioter är i färd med att återskapa guldmyntfoten (avskaffad av Nixon-admin 1971/73).
Punkt 1. slår hål på svenska MSM-propagandan direkt.
Dessa punkter är under något år testade och fungerar.

Erik Forsman
Reply to  Åke i Sörmland
23 december 2019 kl 12:23

Är enig med dig Åke. Vi ska vara tacksamma att Trump låt sig övertygas att ställde upp. I annat fall hade militären genomfört en statskupp, vilken i och för sig fortfarande kan hända, om demokraterna et consortes försöker att göra det samma. vattendelaren går mellan patrioter och globalister.

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
22 december 2019 kl 19:43

US Constitution; Om en president ställs inför riksrätt av kongressen men frikänns av senaten blir presidentens verkställda period nullifierad. Presidenten kan då ställa upp i valet två gånger till. Jämför med hur Vladimir Putin kunde bli omvald med Medvedev som stand-in under en mellanperiod. Världen behöver stabilitet mellan tjänstemannakartellers och militärindustrins gemensamma manipulationer. När administrationen växer utanför all kontroll som en cancersvulst och kallar det demokrati är goda råd dyra.

Erik Forsman
Reply to  Jan Rosbäck
22 december 2019 kl 22:32

Intressant, det visste jag inte att Trump kan ställa upp i flera än två valomgångar. Vilken blunder av demokraterna. Visar kanske lite av deras desperation.

Margareta Persson
Margareta Persson
Gäst
22 december 2019 kl 19:00

Talman Pelosi i Representanthuset svarar på en relevant fråga från en reporter – om hon delar i ett spel genom att hålla inne med överlämnandet av “artiklarna” till Senaten. Det är inte lätt att uppfatta vad hon svarar (se gärna klippet och försök bli klok på vad det är hon säger). En sak är dock avslöjande: Hon erkänner att de inte är klara över arenan. Hon vet att demokraterna inte har majoritet i Senaten. Hoppet är om hon kan muta ett antal republikaner.

Detta har föranlett Trump att twittra: “Nancy Pelosi is looking for a Quid Pro Quo with the Senate. Why aren’t we Impeaching her?” Både humor och allvar i detta.

Först ska artiklarna lämnas till Senaten. Sedan krävs bevisbörda och det sitter demokraterna inte inne med p g a att de misslyckades i Representanthuset. Dessutom har det kommit fram att ambassadör Y har ljugit i förhören (en reporter har rest till Ukraina och det har visats papper som tyder på att hon har varit delaktig i Bidens-affären).

Sedan kan de inte blockera vittnen som de gjorde i tidigare hearings och det kommer att ligga dem till last när Adam Schiff och far och son Biden kallas in (som det har talats om). Dessutom krävs kvalificerad majoritet och det har inte demokraterna om de inte lyckas muta en del republikaner.

Supreme Court kan dessutom avgöra att anklagelsen mot presidenten utan bevis är mot konstitutionen (“So no one should express partisan certainty regarding President Trump’s suggestion that the Supreme Court might well decide that impeaching a president without evidence of high crimes and misdemeanors is unconstitutional.”). Om man tittar krasst på det så har demokraterna nog förlorat hur de än gör.

https://twitter.com/M2Madness/status/1207699372055711744

https://thehill.com/opinion/white-house/446394-dershowitz-supreme-court-could-overrule-an-unconstitutional-impeachment

Erik Forsman
22 december 2019 kl 17:30

comment image?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1

Erik Forsman
22 december 2019 kl 17:21

Kampen intensifiera allt mer och lik en tryckkockar stiger temperaturen hela tiden. Riksrätten mot Trump kommer som alla vet inte fungera. Vad kommer globalisterna, Demokratiska partiet, CIA, FBI och Media då att göra? Går vi närmare och närmar väpnade konflikt?

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Erik Forsman
22 december 2019 kl 23:00

Erik jag tror mer att de försöka krascha ekonomin som sista utväg.Det har de senaste året skrivits och varnats hela tiden för detta. Det som kan hjälpa oss vanlig dödliga är att vi använder all vår kreativitet för att hitta en ny ekonomisk system. En del kanske har lärt sig ett och annat av historien.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Erik Forsman
23 december 2019 kl 19:45

5G, som är ett förtäckt övervaknings- och vapensystem är på väg att införas.

ISIS-krigare på väg hit.

Kriminella vålds-klaner installerade i våra tätorter.

Samma krafter för hundra år sedan:
https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI
På svenska trots titeln. SE DENNA FILM!

Vi kan stoppa det! Men vi behöver agera samfällt och NU.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
22 december 2019 kl 01:18

Den som borde bli nästa president, Tulsi Gabbard, utmanar kycklinghökarnas partiska käbbel. Jag har redogjort vad hon har sagt på svenska. Det är CC0 Publiera gärna! 🙂

Ulf ClaréusD
20 december 2019 kl 19:57

Jag måste tillstå att under fyra år har Donald Trump grundligt lurat mig: jag har trott att han var vårt enda hopp, men nu med sin EO, se nedanstående länkar, har sanningen om Trump blivit uppenbarad.

1. Trump Has Given Israel Immunity to International Law
By Paul Craig Roberts on December 19, 2019
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=199490

2. Trump’s Abominable, Reprehensible And Downright Tyrannical Executive Order
Chuck Baldwin – chuckbaldwinlive.com Dec 19, 2019
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=199508

Tredje världskriget står således för dörren, precis det som Bibi Netanyahu och Sheldon Adelson önskar.

S Hallengren
S Hallengren
Gäst
Reply to  Ulf Claréus
21 december 2019 kl 16:48

Ja Ulf, varför skrivs inga artiklar om Henry Kissinger, Bob Gates, CIA, Mossad och Bibi på Newsvoice?

Erik Forsman
Reply to  S Hallengren
21 december 2019 kl 17:10

Artiklar där Henry Kissinger omnämns:
https://newsvoice.se/2019/07/society-5-0-planetskotare/
https://newsvoice.se/2019/06/bilderbergmotet-2019-handlar-om/
https://newsvoice.se/2018/11/historiker-annie-loofs-medlemskap-i-trilaterala-kommissionen-gor-henne-olamplig-i-en-svensk-regering/

Samt ytterligare 50 stycken, om du bemödar dig med att använda sökfunktionen på sidan och skriva “Henry Kissinger”. 120 artiklar innehåller ordet “Gates” samt 2,277 artiklar som har ordet “CIA” men Mossad enbart ynka 30 artiklar.

Du måste vara ett troll; ett lat samt efterblivet troll dessutom om jag på mindre 10 minuter fick dessa resultat på NewsVoice. Läs samtliga artiklar (ansträng dig) och kom tillbaka.

S Hallengren
S Hallengren
Gäst
Reply to  Erik Forsman
21 december 2019 kl 18:34

Tack för den salvan Erik Forsman! Och GOD JUL!

Erik Forsman
Reply to  S Hallengren
21 december 2019 kl 22:56

Tack så mycket S Hallengren och God Jul gått nytt år själv.

Erik Forsman
Reply to  Ulf Claréus
21 december 2019 kl 23:06

Det här är inte helt enkelt att bryta ner. Skulle en peson fått uppdraget, i USA (av det amerikanska krigsmakten) att bryta upp och ta kontrollen över fed (Trumps uppgift) skulle den personen göra allt för att invagga Israel i trygghet, först! Vad är primärt viktigast för Israel; att stärka sitt eget land, eller försvaga andras – om man blir tvungen att välja? Att försvaga andra nationer, behövs ju inte bara för att stärka sitt eget.

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
20 december 2019 kl 13:39

Det är faktiskt inte bara altmedier och Russia Today som inser att riksrätten mot Trump kan stärka honom utan även svenska public service skriver att chansen att fälla Trump är närmast försumbar. Om den bedömningen är riktig måste rimligen någon på dem-sidan också veta det. Så vad är syftet?
Fox och andra behöver inte ljuga hela tiden som dom gjorde före Obama-tiden, utan nu är demokraterna i Usa liksom S här manipulerade till självdestruktion, vilket är tacksamt att angripa.
Republikanerna i Usa stärks genom att någon försvagar deras motståndares omdöme mer än nånsin tidigare.
Jag instämmer i att motviljan mot Trump beror på att han inte krigat ’tillräckligt’ och det finns en uppfattning om att han genom list och psykologi trots motståndet motverkar det tidigare paradigmet. Och monterar ner imperiet. Isf är britterna definitivt ytterst oroade och isf är det troligen så som det ser ut att britterna ligger bakom mkt av motståndet mot Trump.
Kina blir nog ingen liknande ersättning som muskler åt britternas eliter om Usa upphör att spela den rollen. Win-win har aldrig varit britternas melodi.
Jag vill påminna om att britternas djupa stat mellan 1890-1913 organiserade en rockad som stärkte deras bankkartell och möjliggjorde lönsamma krig med Usa som muskler.
Och deras allierade oligarker i Usa underminerade utbildningsväsendet vilket gjorde Usas allmänhet lättare att manipulera.

Erik Forsman
20 december 2019 kl 09:52

Detta är en fars; tänker inte i första hand på riksrättsförfarandet i USA, utan hur det har rapporterats här i Sverige. Fantastiskt vilken demokrati de har over there. Tänk om samma förfarande hade varit möjligt i Sverige. Här är en sammanfattning av vad MSM inte har rapporterat: Förhören i representanthuset och Inspector General Michael Horowitz’ rapport om FBIs skandalösa och kriminella handlingar mot president Trumps valkampanj och därefter, vilken släpptes i måndags den 9 december. Det finns väldigt lite om detta eller inget alls i MSM här i Sverige. Ropen om riksrätt (”impeachment”) började redan dagen efter Trump mycket otippat vunnit valet den 8 november 2016, i form av en rörelse, som kallade sig ”The Resistance” och som betydde att the Deep State (=byråkraterna i statsförvaltningen), FBI, CIA, demokraterna i kongressen samt main stream media, skulle göra allt som stod i deras makt för att sabotera allt som republikanerna och Trump ville företa sig. Robert Mueller kom dock hem tomhänt, men hade i alla fall lyckats förhala sin rapport i två hela år tills över mellanårsvalet i november 2018. När sedan Jeff Sessions tvingades avgå och William Barr blev justitieminister i början av år 2019 tvingade han Robert Mueller att redovisa vad han funnit – INGENTING!!! Detta blev ett enormt bakslag för demokraterna. Med majoriteten i ryggen i representanthuset började så demokraterna sin process mot ”impeachment”. Al Green utbrast – om man inte får bort Trump genom riksrätten, så kommer han att ånyo vinna valet 2020. Så tidsplanen var spikad. Man hade personen – Trump – men inget brott. Man försökte angripa och ruinera personer i Trumps närhet osv., osv. Man befann sig alltså i samma situation som Stalin som av Beria fick rådet – ”visa mig mannen, så skall jag finna brottet”. Problemet var alltså att hitta ett brott. Så hände sig att agenter inom FBI och CIA, som avlyssnar presidentens samtal med utrikes statschefer tyckte sig höra att Trump i samtal med Ukrainas nyvalde president Zelinski, som gått till val på kamp mot den mycket omfattande korruptionen i landet, ställt villkor för att ge landet Ukraina den militärhjälp mot Ryssland som de behövde – och som inte Obama givit – ”Quid Pro Quo”, här hade man det brott man ville ställa till riksrätt för. Men Trump genomsköt dem och släppte omedelbart dagen efter denna anklagelse avskriften för detta samtal till allmänt beskådande – ingen ”Quid Pro Quo” kunde… Read more »

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Erik Forsman
22 december 2019 kl 22:52

Då jag i stort sätt har följd denna fars i original Tv ger jag Erik en eloge för bra återgivning av det som har hänt.

Rolf Lundbäck
Rolf Lundbäck
Gäst
Reply to  Erik Forsman
23 december 2019 kl 16:40

Mycket bra beskrivning av det som sker i USA av Erik Forsman – utmärkt sammanfattat. Alla svenska tidningar (även SVD numera) har agg mot Trump. Artiklar som är negativa om Trump hamnar längst upp – de positiva hamnar längst ned eller inte alls ! Sanslöst vad enkelriktade man är!

Jag ser fram emot en stor Trump seger nästa höst och där republikanerna återtar “the house” och även ökar i senaten + att de får en ännu en i Supreme Court. Då blir det skumpa ! Vet ej om ni sett följande portal = https://grrrgraphics.com – det är en skicklig Trump vän som gör underbara karikatyrer med beskrivningar !

Önskar er God Jul och Gott Nytt År ! / Rolf

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
20 december 2019 kl 08:52

Eftersom det legala USA-systemet är avvikande från det svenska, kan andras synpunkter vara bra att inspektera:
https://youtu.be/Jt31kNPZSaE

S Hallengren
S Hallengren
Gäst
19 december 2019 kl 19:11

Om det blir riksrätt mot Trump? Ända sedan 9 nov 2016 har man skrikit på riksrätt mot Trump. Det var en stor missräkning för “Deep State” att Trump vann presidentvalet. FBI:s skandalösa och kriminella agerande mot Trump:s valkampanj saknar motstycke. Förhören i representanthuset är i vissa dela en fars och rena lögner är legio. Storkäftar som anklagar presidenten för brott som inte existerar. Vissa personer infinner sig inte till förhör, utan skickar lakejer som givetvis svamlar bort sig. Man är rädd att avslöjas och bli åtalad för mened med allt ljugande. Då får lakejen ta smällen.

Demokraterna är nu i majoritet i representanthuset och jobbar övertid på projekt impeachment.
Makten i USA är tredelad, representanthuset, presidenten, senaten. President Trump har smart nog satsat på senaten. Där utses federala domare och medlemmar i Supreme Cuort. Om Trump blir omvald, vilket han troligen blir, om riksrätten stoppas, kommer ett mellanval 2022. Demokraterna måste redan nu ta ställning till, “vad folket kommer att tycka då”, om de demokrater “som nu röstat för riksrätt”, mot en sittande president. Det kan bli en hård dom. Om de nu kan tänka så långt. Det håller inte i längden att sitta och ljuga sig genom förhören. CIA och FBI konspirerar och skickar fram olika aktörer som inte kan presentera en enda sanning. Meningen var att allt skulle vara klart till jul, där är vi nu och Trump sitter kvar. Rysslandsaffären föll platt, Anklagelserna om vapen till Ukraina föll platt. Allt kommer till slut falla platt.
Blir det senatsförhör under ed är det kokta fläsket stekt för de ljugande demokraterna.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  S Hallengren
19 december 2019 kl 22:53

det skall bli intressant att se hur röstnings-ID kommer att fungera framöver, nu när körkort till illigales kommer att räknas som ID i vissa stater.

Tant Pia
Tant Pia
Gäst
Reply to  Åke i Sörmland
20 december 2019 kl 00:59

Hoppla, har det varit en lagändring? Jag hade körkortet som ID samt permanent uppehållstillstånd, ingen rösträtt eftersom jag inte valde amerikanskt medborgarskap.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  Tant Pia
20 december 2019 kl 01:50

Det gäller att stjäla valet, där som här i Sverige.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  Tant Pia
23 december 2019 kl 19:10

Läs om elector-systemet. Det är 51 stater med olika lagar.
Det fungerar ej att tänka svenskt här.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Åke i Sörmland
21 december 2019 kl 14:45

Framtiden är inte vår den är helt styrd av AI.
https://www.trueactivist.com/elon-musk-explains-why-artificial-intelligence-is-more-dangerous-than-north-korea/

Vi som nation är ett socialt experiment och ingenting annat. Vi har alla gått på den största lögnen av alla att vi styrs av politik? 1984 är bara en västanfläkt om vad som väntar. Vi är antingen helt upptagna av främlingar eller inte, Trump eller Putin, Krig & Fred, arbete, skaffa hus, ny bil osv.
Allt detta har en mening, slå blå dunster i nötterna (eller mänskligheten, slavarna vilket ni vill). Framtiden är här, inte imorgon, nästa år, agenda 2030. Den är här NU! Och vi måste göra revolution annars är det kört, tro det den som vill. Men det finns många där ute som vill att vi ska tro på politikerna, de rätta. Men de är ALLA köpta av MAMMON.

sten bjorsell
sten bjorsell
Gäst
19 december 2019 kl 15:35

“Deep state” är synbarligen mycket irriterad av en president som inte startat ett enda krig utan t.o.m drar bort styrkor från en del länder. Obama däremot, som tillråga på eländet även fick Nobels fredspris startade fler krig än de flesta andra presidenter, med en applåderande krigsmaterialindustri som måste väcka avund i Boforskretsar. “Deep state styrde fint” på Obama tiden. Med hjälp av utplåningen av Libyens Gadaffi kunde man “säkra” uppköp av jordbruksmark i de Afrikanska stater som tidigare fått stöd av Gadaffi till självhjälp. De som inte längre kunde hjälpas flyr nu i drössr över medelhavet eller hålls i läger söder om Libyen.
Sådan är kapitalismen i de delar av Afrika som nu “tagits över” och är dominerade av USA, där Bill Gates m.fl. har köpt upp stora arealer som förväntas producera mängder av GMO-produkter under en fem eller tioårs period eller tills matjorden, som de uppköptas förfäder odlat med primitiva men livsbevarande metoder i tuesntals år, helt enkelt runnit bort.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  sten bjorsell
20 december 2019 kl 16:10

Vaddå inte startar ett enda krig? Trump är inte det Amerikanska folkets eller något annat folks president om det är någon som tror det? Trump är hängiven endast det judiska folket i Israel och han fortsätter kriga just för Israels skull. Se denna video från Ryska journalister så hoppas jag att det blir en ögonöppnare.

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=199516

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
21 december 2019 kl 04:22

Trump har snarare isolerat Israel mkt mer och fått arabländerna att ena sig mer mot Israel än tidigare. Och de krig han är inblandad i var med Obama mkt mer lovande ur Israels synvinkel. Trump har bromsat stödet till terroristerna jmf med innan. Jag säger inte det som någon supporter, men det är så det ser ut.
Det handlar om mkt mer än territoriella vinster för Israel, nämligen krig mot Ryssland och Kina genom islamister som var tänkta att använda ett khalifat i Syrien för att avla fram och samordna och träna och med västs och emiratens hjälp utrusta en kontinental legoarme som kunde skyllas på Islamisk terrorism och som skulle sättas in från söder först via de turkbesläktade folkens stater.
Parallellt skulle nazisterna i Ukraina angripa rebellerna.
Britternas Grand Area säger mer om målet än anglozionisternas koloni Israel.
https://www.solidarwerkstatt.at/frieden-neutralitaet/bis-hinter-den-ural

Oavsett vilka smärre erövringar Israel skulle erhålla handlar det om att Uk/Us vill förhindra att de stora rivalerna berövar dom den fria lunchen dom parasiterar på mänskligheten med genom sin tills nyligen nära monopolställning för penningmakten.
Britterna försökte få Kina att gå med på brittisk ensamrätt för att sköta handel med yuan men det gick dom inte med på.
Senare följde de utifrån styrda Hongkongupproren.
Henry Kissinger har förutsagt att Israel upphör att existera 2022. Han menar nog som judisk stat och att dom skulle bli tvungna att bredda makten i enlighet med omvärldens värderingar(?)

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Peter Grafström
21 december 2019 kl 14:26

Du har inte förstått vad det är som styr och reglerar länder? Lyssna på detta “Den som styr ett lands ekonomi behöver inte bry sig om vilka lagar som stiftas i landet” obs detta är inte ordagrand men andemeningen går väl att förstå! Trump är ditsatt av de som har makten över centralbankerna, bla FED? Kinas centralbank är inte bara en statlig eller folklig angelägenhet, den är lika hårt uppknuten till en viss baron Rothschilds hela oligarknät av banker. Så vem styr då den Anglozionistiska eliten frågar jag mig? Drottning Elisabeth? Påven? Många vill få oss att tro det men det finns bara en gud och det är Mammon och ha(e?)n är alla Gudars Mordor.

Margareta Persson
Margareta Persson
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
22 december 2019 kl 18:29

Trump håller på och reformerar FED. Man kan säga att han bygger upp ett parallellt system bort från petrodollarn. Samtidigt stänger han finansieringsvägarna till deep state, vilka är krig, vapen- och drogsmuggling och human trafficking. Denna finansiering sker med hjälp av FED. Om man följer händelserna ser man att Trump är mycket motarbetad just av den anledningen att han är ett stort hot mot den gamla ekonomiska ordning och dem som upprätthåller detta.

Kai
Kai
Gäst
19 december 2019 kl 14:53

Tur att vi har Donald så vi får balans i blodslinjen. Men han har det tufft emellanåt. Han fixar detta.