Verklighetschecken: Sverige bryts ner av skatter, klanvåld och välfärdskollaps

1
Privat video på YouTube
Privat video på YouTube – Logga in

RAKT PÅ SAK. Känsliga lyssnare varnas för grovt språk i debatten, men det är också poängen med yttrandefrihet ibland, att människor tillåter sig själva att säga vad de faktiskt tänker. Det är precis vad dessa personer gör i ett nytt avsnitt av Verklighetschecken.

Ämnen som tas upp:

  • Så beskattas din familj ihjäl år 2020.
  • Skolans propaganda får barnen att se sina föräldrar som korkade.
  • Statsministerns och Regeringens inkompetens.
  • Moderaterna tar VM i vindflöjel.
  • I värdegrundens bajamaja simmar politiskt korrekta företag.
  • Några sanningens ord till styret i region Gävleborg.

Medverkande: Programledare är Lelle Johansson med gästerna Roger Sahlström, Elisabeth Engman, Tomas Wiklund och Lennart Matikainen.

Källa: Verklighetschecken

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Thomas Nygren
Thomas Nygren
Gäst
9 juli 2020 kl 00:59

Hur kan Sveriges statsfeministiska nätverksmatriarkat ingå i en ohelig allians med Muslimska Brödraskapet? Man tror snart inte sina egna öron! När man trodde att botten var nådd, då öppnar sig avgrunden! Hur långt har vi kvar till fritt fall, eller är vi redan där?

“Muslimska brödraskapet är en religiös och politisk organisation som bildades i Egypten 1928 och vars mål är att skapa en islamisk välfärdsstat grundad på Koranen och haditherna. Muslimska brödraskapets motto är: Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan.”

Wikipedia

“Muslimska brödraskapet stärker nu sitt inflytande över svensk utrikes- och biståndspolitik. Förutom att ha valts ut av ärkebiskop Antje Jackelén som samarbetspartner i projektet “En värld av grannar” ingår numera Brödraskapets nätverksorganisation Islamic Relief i regeringens rådgivande sakråd inom biståndspolitiken.”

“Islamic Relief ingår i ett komplext nät av organisationer med olika uppdrag och där Islamic Relief samt Muslimska brödraskapet kan hämta hem avsevärda belopp för sin finansiering. Finansiella resurser som ytterst består av svenska skattemedel.”

“Concord Sverige finansieras uteslutande av biståndsmyndigheten Sida med 10 150 000 SEK. En annan av medlemsorganisationerna är Forum Syd. Forum Syd är den civilsamhällesorganisation som organiserar civilsamhällets biståndsorganisationer. Bland medlemmarna återfinns även Islamic Relief.”

“Concord har ett explicit kommunikativt uppdrag och skall bland annat driva opinion för en generös migrationspolitik och Agenda 2030.”

https://ledarsidorna.se/2020/04/muslimska-brodraskapet-starker-sitt-grepp-om