Verklighetschecken: Sverige bryts ner av skatter, klanvåld och välfärdskollaps

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 december 2019
- NewsVoice redaktion
Sverige. Bild: Colorbox.com (köpt licens)
Privat video på YouTube
Privat video på YouTube – Logga in

RAKT PÅ SAK. Känsliga lyssnare varnas för grovt språk i debatten, men det är också poängen med yttrandefrihet ibland, att människor tillåter sig själva att säga vad de faktiskt tänker. Det är precis vad dessa personer gör i ett nytt avsnitt av Verklighetschecken.

Ämnen som tas upp:

  • Så beskattas din familj ihjäl år 2020.
  • Skolans propaganda får barnen att se sina föräldrar som korkade.
  • Statsministerns och Regeringens inkompetens.
  • Moderaterna tar VM i vindflöjel.
  • I värdegrundens bajamaja simmar politiskt korrekta företag.
  • Några sanningens ord till styret i region Gävleborg.

Medverkande: Programledare är Lelle Johansson med gästerna Roger Sahlström, Elisabeth Engman, Tomas Wiklund och Lennart Matikainen.

Källa: Verklighetschecken

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Hur kan Sveriges statsfeministiska nätverksmatriarkat ingå i en ohelig allians med Muslimska Brödraskapet? Man tror snart inte sina egna öron! När man trodde att botten var nådd, då öppnar sig avgrunden! Hur långt har vi kvar till fritt fall, eller är vi redan där?

    “Muslimska brödraskapet är en religiös och politisk organisation som bildades i Egypten 1928 och vars mål är att skapa en islamisk välfärdsstat grundad på Koranen och haditherna. Muslimska brödraskapets motto är: Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan.”

    Wikipedia

    “Muslimska brödraskapet stärker nu sitt inflytande över svensk utrikes- och biståndspolitik. Förutom att ha valts ut av ärkebiskop Antje Jackelén som samarbetspartner i projektet “En värld av grannar” ingår numera Brödraskapets nätverksorganisation Islamic Relief i regeringens rådgivande sakråd inom biståndspolitiken.”

    “Islamic Relief ingår i ett komplext nät av organisationer med olika uppdrag och där Islamic Relief samt Muslimska brödraskapet kan hämta hem avsevärda belopp för sin finansiering. Finansiella resurser som ytterst består av svenska skattemedel.”

    “Concord Sverige finansieras uteslutande av biståndsmyndigheten Sida med 10 150 000 SEK. En annan av medlemsorganisationerna är Forum Syd. Forum Syd är den civilsamhällesorganisation som organiserar civilsamhällets biståndsorganisationer. Bland medlemmarna återfinns även Islamic Relief.”

    “Concord har ett explicit kommunikativt uppdrag och skall bland annat driva opinion för en generös migrationspolitik och Agenda 2030.”

    https://ledarsidorna.se/2020/04/muslimska-brodraskapet-starker-sitt-grepp-om

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *