Coach: Acceptera livets situationer så klarar du motgångar bättre

publicerad 24 januari 2020
- TV Hälsa
Linda Fjelddalen, 2020. Foto: Arnt-Olav Enger, TV Hälsa
Linda Fjelddalen, 2020. Foto: Arnt-Olav Enger, TV Hälsa
Linda Fjelddalen, 2020. Foto: Arnt-Olav Enger, TV Hälsa

“Vi vill så gärna kunna styra vårt sinne, men sinnet styrs av sig självt. Det förändras precis som vädret”, säger Linda Fjelddalen. Det är helt normalt att känna sig hopplös och övertänka när det känns tungt, fortsätter hon. Fjelddalen ger dig här ett nytt tips för att ändra dina tankemönster när livet känns tungt.  

Att vilja ta sig ut ur situationen

Skilsmässa, förlust, sorg och sjukdom är kända faktorer som påverkar vårt humör och våra tankemönster. Små och stora utmaningar i livet kan kännas tunga att hantera och då vill vi naturligtvis ta oss ut ur situationen. Fjelddalen berättar för TV Hälsa, att genom att acceptera situationen som vi befinner oss i, kommer vi att kunna hantera och acceptera det mycket bättre. ”Du måste lita på att det kommer att lösa och ordna sig”, säger hon.

Läs hela artikeln och se video

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice